canım çocuğa ateşi yokken ilaç verilmez 2 oğlumda da maşallah ateş yapmadı Belki bunda yapar bilemem ama öncesi bisey vermem yaziksize bir tuyo vereyim yani benimkilerde ise yaradi ben asi olmadan 15 dakika onceden calpol veriyordum ateslenmediler cunku o asi hrmn ates yapiyor vurulup vurulmaz
Sen sürekli serumla ac burnunu 2 saatte bir nefes alamıyordu geçmiş olsunVallahi doktora gittik alerjik dedi ama o bagirismasi 2 haftafa bir falan oluyo atak geciriyo
insanlar cok anlayissiz gercekten ayni yollardan kendileri de gecmisler neden bu israr kiyamet bebegi merak ediyosan yarim saat ugrar gidersin neden anneyi strese sokuyorlar anlamıyorum bi de ayy ne gerek vardi bu kadar hazirliga demezler miSenin de sezeryan değil mi? Hazırlıklı gideyim bana da bakar büyük ihtimal.
Amin canm saol. Valla ben de çok kızıyorum evde bi kek çırpıp gelsinler o zaman.!! Ne kadar düşüncesizler yaa. ya çocuk 1-2 yaşına gelince gelsinler ya da ilk günler gelsinler
Vallahi Nasıl huzursuzum anı yaşayamıyorum şu gelecekler yüzündenherkes haber bekliyor. Kaynanama söyledim sarma saracak. Bugünden kurabiye yaptım. Yarında temizlikçi Gelecek. 3 posta misafir çağırdım cuma cts pazar ....
denedim.Dereotu denedin mi canm. O bende çok işe yaradı. Bir de rezene. Olumlu düşünce çok önemli. Ben sürekli kendi kendime çok sütüm var diyorum. Allah’a çok şükür sıkıntı yok şimdilik. Sen de rahat ol kafanı boşalt stres yapma
Valla canm bu tayfa keyifçi grup. Rahat rahat oturup hazırlık yapılsın diye haberli geliyorlar. Bi grup var 29 ekim resmî tatil kimseye söz verme diye aradıHaber bekliyorlarsa ne güzel. Ben anlamadım bu işi. Kimse müsait misin diye sormuyor.
Aynen canm eşimin kuzenleri geldi eşli.insanlar cok anlayissiz gercekten ayni yollardan kendileri de gecmisler neden bu israr kiyamet bebegi merak ediyosan yarim saat ugrar gidersin neden anneyi strese sokuyorlar anlamıyorum bi de ayy ne gerek vardi bu kadar hazirliga demezler mi
Hahaha hep bunlar uykusuzluktan affedin beniNAsıl alintidir arkadas bulmaca
Forumu okurken şehriyeyi yaktim. Tşk
Valla bizim bence kilo almamizij nedeni su aanda sasece yemek yiyerek eglenebiliyoruz guzel bisey yiyerek bagli koyun gbi evdeyiz napacan atraksiyon olsun diye yiyoruz... Bebeler basimizda agliyo ediyo nah veririz
valla bizim burada misafire hayır denildiğinde kıyamet kopuyor.annene gecmis olsun cnm. annen sadece 1 hafta kaldi. sonra hep yalnizim cnm. tam 2 aylik bugun kizim. herseye 2 cocukla kosuyrm. kolay degil tabiki. bi de kendi aklinca ha a atmaya calisanlar var etrfaimda.
cat kapi gelenler, arayip gelenler. daha dun cat kapi geldiler. hic hazirlik yokken.
bugun komsularla konusyrz cok bilmisin biri bi helva kavursaydin ne olacak diyr. cins, kizim duruyor mu sanki, benim enerjim cok mu sanki. sabah sabah sinirimi oynatti kadin.
B
Bacaklari asagi dogru degil de yanlara acilmis gibi duruyor. Sanirim dogru kanguru.
bende cumartesi eve geldim aksamina ev carsamba pazarına döndüKarsi komsum benden 10gun sonra doğurdu, cumartesi hastaneden ciktim pazar gelmislerdi. Gecen konusurken sikayet ediyo gibi oldum haklisin dedi, o da dogumdan sonra esine demis cok erken gittik diye.
Bu gunleri unutmazsam doguran birine yemek goturucem giderken, en cok yemege ihtiyaclari oluyor çünkü.
ben de ankaraliyim. ama burda da ayni muamele cnm. kabul etmezsen gelin bizi istemedi oluyor adı...valla bizim burada misafire hayır denildiğinde kıyamet kopuyor.
Ağrıda yaşıyorum.
eşim ağrılı ben ankaraliyım.
ana bi baktım ipini koparan geliyor.
biz geldik acın kapıyı diyorlar.
dedim yok bu böyle olmaz
bir gün dedim müsait değiliz geri dönün.
sonuç su an bu batılı gelin çok soğuk kimseyi evine almıyor oldu kimse gelmiyor.
rahatladım
valla bilmiyorum ama bizim ailede en azindan bu yok.ben de ankaraliyim. ama burda da ayni muamele cnm. kabul etmezsen gelin bizi istemedi oluyor adı...
Sagolasin vanim aynen devamli serumlayizcanım çocuğa ateşi yokken ilaç verilmez 2 oğlumda da maşallah ateş yapmadı Belki bunda yapar bilemem ama öncesi bisey vermem yazik
Sen sürekli serumla ac burnunu 2 saatte bir nefes alamıyordu geçmiş olsun
Evet ben de soguk olarak adlandirildim musaitmsn diye sorulmayi bekledigim icin sadece... Evin kapilari kapali olarak biliniyorumvalla bilmiyorum ama bizim ailede en azindan bu yok.
mesela babamın halası tokattan gelmişti hic unutmam bize haber vermeden.
baba mi aradılar biz geldik diye.
biz de o gün başka bi olan yaptik
babam aynen geri dönün bana benden habersiz mi misafir olacaksınız dedi.
burada ise çok farklı
hastalıktan olsen geversen o misafiri ağırlayacaksın.
dedim yok anacim ben gelemem oyle işe
şimdi soğuk biri olarak biliniyorum ki zaten soğuk biriy8mdir
Hastaneden çıktığım gün eltimle kocası geldi, 2 de çocuk kuru pasta getirip 2 saat sonra kayınvalideye yemek var mı diye sordular.[QUOTE="ikuayko, post:
Karsi komsum benden 10gun sonra doğurdu, cumartesi hastaneden ciktim pazar gelmislerdi. Gecen konusurken sikayet ediyo gibi oldum haklisin dedi, o da dogumdan sonra esine demis cok erken gittik diye.
Bu gunleri unutmazsam doguran birine yemek goturucem giderken, en cok yemege ihtiyaclari oluyor çünkü.
Ay bende de aynı makinadan var cidden berbathastane tipi makina kiralayan var mı hanımlar?
lansinoh 2 li var ve 2 li kullanımda berbat.
tekli kullanımda da bosaltamiyor tam memeyi...
hastane tipi kiralayıp aynı anda sağım yapsam daha iyi verim alırım gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?