2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
size bir tuyo vereyim yani benimkilerde ise yaradi ben asi olmadan 15 dakika onceden calpol veriyordum ateslenmediler cunku o asi hrmn ates yapiyor vurulup vurulmaz
canım çocuğa ateşi yokken ilaç verilmez 2 oğlumda da maşallah ateş yapmadı Belki bunda yapar bilemem ama öncesi bisey vermem yazik
Vallahi doktora gittik alerjik dedi ama o bagirismasi 2 haftafa bir falan oluyo atak geciriyo
Sen sürekli serumla ac burnunu 2 saatte bir nefes alamıyordu geçmiş olsun

insanlar cok anlayissiz gercekten ayni yollardan kendileri de gecmisler neden bu israr kiyamet bebegi merak ediyosan yarim saat ugrar gidersin neden anneyi strese sokuyorlar anlamıyorum bi de ayy ne gerek vardi bu kadar hazirliga demezler mi

denedim.
rezene de içiyorum günde 2 fincan.
dün çok mutluydum
çocuk her emmek istediğinde sütüm vardı.
bugün ne oldu ise yok.
neden bu şekilde olduğunu da anlamıyorum.
gerçi bugün genel.bi halsizlik var bende de çocukta da.
uyuyor surekli.
mama bile 350 ml içti birde 30 ml satılmış süt vardı onu icti başka da içmedi bir sey.

insanlar cok anlayissiz gercekten ayni yollardan kendileri de gecmisler neden bu israr kiyamet bebegi merak ediyosan yarim saat ugrar gidersin neden anneyi strese sokuyorlar anlamıyorum bi de ayy ne gerek vardi bu kadar hazirliga demezler mi
Aynen canm eşimin kuzenleri geldi eşli.
ben mutfakta tabak hazırlıyorum, geldiler yanıma ayyy neler yapmışsın yaa aslında biz çok hatalıyız seni bu halde uğraştırdık gündüz haber verip akşam gelmek lazımdı dedi. sonra bi güzel tabakları silip süpürdüler. Ya bak yesinler helal hoş olsun. Ama insan bi düşünür bu kadının 2 çocuğu var bebek 40 günlük 3 aile eşli çocuklu. Allah’ını seversen keyif yapacak zaman mı yani???Beni arayınca de ki çayı koy hepimiz 1 çeşit yapar getiririz sakın yapma biley diye.
Ama eşime diyorum bundan sonra birisine bebeğe gideceksek çocuk en az 5-6 aylık olsun gündüzü anneye söyleriz akşamına gidenlerle bişeyler yapıp götürürüz diye

hastane tipi makina kiralayan var mı hanımlar?
lansinoh 2 li var ve 2 li kullanımda berbat.
tekli kullanımda da bosaltamiyor tam memeyi...
hastane tipi kiralayıp aynı anda sağım yapsam daha iyi verim alırım gibi geliyor.

Forumu okurken şehriyeyi yaktim. Tşk

Ahahaha Ben de geçen köfte yaktım, geçmiş olsuun.

Valla bizim bence kilo almamizij nedeni su aanda sasece yemek yiyerek eglenebiliyoruz guzel bisey yiyerek bagli koyun gbi evdeyiz napacan atraksiyon olsun diye yiyoruz... Bebeler basimizda agliyo ediyo nah veririz

Kesinlikle katılıyorum. Bu parça Zerrin Özer’den hepimize gelsin: Her şeey yiyince güzel.

valla bizim burada misafire hayır denildiğinde kıyamet kopuyor.
Ağrıda yaşıyorum.
eşim ağrılı ben ankaraliyım.
ana bi baktım ipini koparan geliyor.
biz geldik acın kapıyı diyorlar.
dedim yok bu böyle olmaz
bir gün dedim müsait değiliz geri dönün.
sonuç su an bu batılı gelin çok soğuk kimseyi evine almıyor oldu kimse gelmiyor.
rahatladım

Karsi komsum benden 10gun sonra doğurdu, cumartesi hastaneden ciktim pazar gelmislerdi. Gecen konusurken sikayet ediyo gibi oldum haklisin dedi, o da dogumdan sonra esine demis cok erken gittik diye.
Bu gunleri unutmazsam doguran birine yemek goturucem giderken, en cok yemege ihtiyaclari oluyor çünkü.

[QUOTE="ikuayko, post:
Karsi komsum benden 10gun sonra doğurdu, cumartesi hastaneden ciktim pazar gelmislerdi. Gecen konusurken sikayet ediyo gibi oldum haklisin dedi, o da dogumdan sonra esine demis cok erken gittik diye.
Bu gunleri unutmazsam doguran birine yemek goturucem giderken, en cok yemege ihtiyaclari oluyor çünkü.
[/QUOTE]
Hastaneden çıktığım gün eltimle kocası geldi, 2 de çocuk kuru pasta getirip 2 saat sonra kayınvalideye yemek var mı diye sordular.
Annem yaptı yemeği yediler, ben ameliyatlıyım duş al dedi doktor,ev insan dolu hastaneden gelen eşyalar banyo önünde kaldı.
Yemek içmek gerçekten sorun değil ama insanlar çok acımasız

bende cumartesi eve geldim aksamina ev carsamba pazarına döndü eşime takiliyorum arada ikinci cocugu amerikada doguracam diye

ben de ankaraliyim. ama burda da ayni muamele cnm. kabul etmezsen gelin bizi istemedi oluyor adı...

ben de ankaraliyim. ama burda da ayni muamele cnm. kabul etmezsen gelin bizi istemedi oluyor adı...
valla bilmiyorum ama bizim ailede en azindan bu yok.
mesela babamın halası tokattan gelmişti hic unutmam bize haber vermeden.
baba mi aradılar biz geldik diye.
biz de o gün başka bi olan yaptik
babam aynen geri dönün bana benden habersiz mi misafir olacaksınız dedi.
burada ise çok farklı
hastalıktan olsen geversen o misafiri ağırlayacaksın.
dedim yok anacim ben gelemem oyle işe
şimdi soğuk biri olarak biliniyorum ki zaten soğuk biriy8mdir

Evet ben de soguk olarak adlandirildim musaitmsn diye sorulmayi bekledigim icin sadece... Evin kapilari kapali olarak biliniyorum

Hastaneden çıktığım gün eltimle kocası geldi, 2 de çocuk kuru pasta getirip 2 saat sonra kayınvalideye yemek var mı diye sordular.
Annem yaptı yemeği yediler, ben ameliyatlıyım duş al dedi doktor,ev insan dolu hastaneden gelen eşyalar banyo önünde kaldı.
Yemek içmek gerçekten sorun değil ama insanlar çok acımasız
[/QUOTE]
Bizim ev de ayni anlattugun gbiydi ve kanamam vardi oturduhum yer kan oluyodunhic unutmuyorum o kalabaligi cektigim stresi mememde kadinlar emmiyo emmiuo... Allah im lohusalik gerxektenncok zor turkiyede

hastane tipi makina kiralayan var mı hanımlar?
lansinoh 2 li var ve 2 li kullanımda berbat.
tekli kullanımda da bosaltamiyor tam memeyi...
hastane tipi kiralayıp aynı anda sağım yapsam daha iyi verim alırım gibi geliyor.
Ay bende de aynı makinadan var cidden berbat
Yeni makina almayı bile düsündüm esim dr sagma dedi sen yeni makina alalım diyosn diyo yanasmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…