- 21 Ağustos 2015
- 32.186
- 97.714
- 798
- 38
Düzelir canm ya bir günü birgününü tutmuyor bunların. Ağrısı vardır, keyfi yoktur içmemiştir. Yarın daha iyi olur inşAllah. Boza vakti geliyor oğlumda boza çok süt yapmıştı ama mayalı olduğu içim kilo yapıyor tabidenedim.
rezene de içiyorum günde 2 fincan.
dün çok mutluydum
çocuk her emmek istediğinde sütüm vardı.
bugün ne oldu ise yok.
neden bu şekilde olduğunu da anlamıyorum.
gerçi bugün genel.bi halsizlik var bende de çocukta da.
uyuyor surekli.
mama bile 350 ml içti birde 30 ml satılmış süt vardı onu icti başka da içmedi bir sey.
Iyi geceler , bizde ilk gunden beri hic degismedi goz rengi :) degisecek gibi durmuyor ..İyigeceler kızlr
Göz rengi degisti mi sizde?
Biz degismez daha artk diyorz ama ısıkta farklı normalde farklı
Ne kadar günah ya... kadın hazırlayamamıştır, yakını yoktur yapanı yoktur önceliği bebeğidir... bişey yemeğe gitmiyorsun ki. Biz de bazen gittiğimizde hazır kurabiye koyuyorlar 2 tane tamam. Ama biz tabak hazırladık resmen. Buzluğa atmıştık börek, tiramisu patates salatası, inan cam da misafir bekliyorduk... annem ablamlar hergün geliyordu. Bir gün 8 dilim tiramisu, yarım borcam patates salatası çöpe attım bozuldu insan beklerken. Sonuç ne oldu?? Beklediğim insanlar eşleriyle akşam oturması gibi haber vererek gelmek istediler.Kvdem gecen bebek görmeye gitmis
Aksm gelmis bana bebegin annesinin dedikodusunu yapıo
Bi lohusa serbeti ikram ettiler gelin yanımıza bile cıkmadı diyo
Elinde sarı bisey(muhtemelen ilk süt)odayla mutfak arasında gezdi durdu diyo
Yeni dogum ypana damlasaaydınız keske diyecektim,vazgectim.
Cidden bu misafirlerin hizmet beklemesi beni benden aldı.
Hayır bide biz full hizmet yaptık da noldu yarandık mı hayır dedim esime.
Bizim değişmedi biraz koyulaştı sadece. Doktor değişmez büyük ihtimal dedi. Çok koyu bir maviİyigeceler kızlr
Göz rengi degisti mi sizde?
Biz degismez daha artk diyorz ama ısıkta farklı normalde farklı☺
canim normal dogum yaptin demi ben iki gundur yürüyüş yapıyorum bantta 100 ip atlıyorum tek ayak şekildeAyy bende yapmalıyım artık kızlar tavsiyede bulunun. Koşu bandım var ama çok ses çıkartıyor bahçede duruyor şuan evde olmaz malesef. Bende 80kgda çakılı kaldım ilk ay 16kg verdim doğum kilom kalmadı. Ana daha fazla vermem lazım. Emziren anne için diyet nasıl yapılır diyetisyene gitsemmi sizce. Bu kış komple kilo vermek istiyorum yaza 65olsam yeter. 50kilodan 80e çıktım 1buçuk senede evlilikti bilmem neydi stresten yedim durdum. Her akşam eşim gelince çocuğu verip köpeğimle yürüyüşe çıksam yarım saat. Evde nasıl haraketler yapabilirim karın kasları henüz birleşmediği içşn mekik önerilmiyor. 50kiloyken günde 300tane mekik çekerdim karın kaslarım baklavalarım vardı ayy nerde o günler bide 21yaşımdayım 5çocuk doğurmuş gibiyim
üzülme benimde aynen duruyo kiloda 12 fazlaHerkes dogum kilosuna ulasmis. Ben daha tartilmadim, evde yardim edenim de hic olmadi ama got gobek bacaklar olduğu gibi duruyor. Bi yerde hata yaptim ama ne
Bizim değişmedi biraz koyulaştı sadece. Doktor değişmez büyük ihtimal dedi. Çok koyu bir maviBehlülüm benim
İçimde bi şüphe var midem bulanıyo halsizim allahımmm sen olmayana ver diye dua ediyorummm 1 haftadır öyle diyimeşlerle durumunuz nasıl 9 gun oldu lohusalık biteli hiç bisey yapasım yok
çünkü bu sefe r dikişleri hiç begenmedim yada dikişler tutmadimi doktor dikmedimi düzgün anlamadim kocaman bi vajinam var valla moralim bozuluyo ilk dogumda gayet iyiydi dikis
insallh yoktur canim hayırlısı o korku pek kötü oluyoİçimde bi şüphe var midem bulanıyo halsizim allahımmm sen olmayana ver diye dua ediyorummm 1 haftadır öyle diyimriskli bişey yapmadık olmadı diye düşünüyorum ama öyle bişey olsa yalnız kendime gelemem uzun bi süre
İnşallah canım doğru düzgün korunma yöntemi bulamadık bi kaçınıda eşim istemiyo bakalım napacazinsallh yoktur canim hayırlısı o korku pek kötü oluyo
kizim 6 aylıkken bende adetim gecikmişti çok korkmuştum yokmuş Allahtan
Aminn..bugünde bir yasima daha girdim Allahım benle birlikte cümlemize uzun mutlu sevdikleriyle beraber bi ömür versin inşallah
Benimki simdi uyumak uzere , bebek arabasiyla salliyorum bi de en sevdigi ninniyi actimherkesin bebisler uyudu galiba bi benim uykusuz kızmı kaldi
Dikissiz doguran bir arkadasimiz vardi o sen degil miyidin canim aklimda oyle kalmis.. onun da 2.ya da 3. Cocuguydu. Demek yanlis hatirladim.eşlerle durumunuz nasıl 9 gun oldu lohusalık biteli hiç bisey yapasım yok
çünkü bu sefe r dikişleri hiç begenmedim yada dikişler tutmadimi doktor dikmedimi düzgün anlamadim kocaman bi vajinam var valla moralim bozuluyo ilk dogumda gayet iyiydi dikis
Yok yavrum ne uyumasi, babasi uyudu biz ayaktayizherkesin bebisler uyudu galiba bi benim uykusuz kızmı kaldi
3.cocuguDikissiz doguran bir arkadasimiz vardi o sen degil miyidin canim aklimda oyle kalmis.. onun da 2.ya da 3. Cocuguydu. Demek yanlis hatirladim.
O duzelir kuculur ya benim de oyleydi simdi toparlandi ama ben hala rahat hareket edemiyorum. Bebegi emzirirken yerleşirsin ya hani onu yapamiyorumaci cekiyorum yaa 2 ay 7 gun oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?