2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kvdem gecen bebek görmeye gitmis
Aksm gelmis bana bebegin annesinin dedikodusunu yapıo
Bi lohusa serbeti ikram ettiler gelin yanımıza bile cıkmadı diyo
Elinde sarı bisey(muhtemelen ilk süt)odayla mutfak arasında gezdi durdu diyo
Yeni dogum ypana damlasaaydınız keske diyecektim,vazgectim.
Cidden bu misafirlerin hizmet beklemesi beni benden aldı.
Hayır bide biz full hizmet yaptık da noldu yarandık mı hayır dedim esime.

Düzelir canm ya bir günü birgününü tutmuyor bunların. Ağrısı vardır, keyfi yoktur içmemiştir. Yarın daha iyi olur inşAllah. Boza vakti geliyor oğlumda boza çok süt yapmıştı ama mayalı olduğu içim kilo yapıyor tabi

aynen doğru.
yenidoğan aparatı var mi?
kangurular ilk 3 ay aparatı kullanılıyor.
[/QUOTE]
Aparati yok malesef ondan tedirginim aslinda, yiğenimin kangurusuydu yeni almadim. Onsuz olsa olmaz mi ki :/

Ne kadar günah ya... kadın hazırlayamamıştır, yakını yoktur yapanı yoktur önceliği bebeğidir... bişey yemeğe gitmiyorsun ki. Biz de bazen gittiğimizde hazır kurabiye koyuyorlar 2 tane tamam. Ama biz tabak hazırladık resmen. Buzluğa atmıştık börek, tiramisu patates salatası, inan cam da misafir bekliyorduk... annem ablamlar hergün geliyordu. Bir gün 8 dilim tiramisu, yarım borcam patates salatası çöpe attım bozuldu insan beklerken. Sonuç ne oldu?? Beklediğim insanlar eşleriyle akşam oturması gibi haber vererek gelmek istediler.
hele bir kaç arkadaşım var Samimi olup gelmesini beklediğim ikisi resmen, şimdi çok gelen giden olur seyrelsin rahat rahat gelirim dedi.
Geçen story de bebeği ana kucağında paylaştım öyle bişeyler yazdım.
millet dm den ayyy annesi bu tatlışı ısırmaya gelmek istiyorum,,
amannn bu miniği amcası görmeye gelecek ..... maşallah ne tatlı canm cts müsait misiniz Gelmek istiyoruz....
bişey paylaşmaya korkuyorum

canim normal dogum yaptin demi ben iki gundur yürüyüş yapıyorum bantta 100 ip atlıyorum tek ayak şekilde
haftada bi yürüyüşü artıracam dün 1.5 km yürüdüm bugün 2 km hafta hafta artıracam leslie yapabilirsin kendini iyi hissediyorsan
onada baslayacm

Bizim değişmedi biraz koyulaştı sadece. Doktor değişmez büyük ihtimal dedi. Çok koyu bir mavi Behlülüm benim

Ne zamandır mavi? Kaç günlük bebiş ?benim kiziminda mavıydı? Nezaman mavi oldu hatirlamiyorum suan çok güzel gözleri var. Yeni bebeğimin koyu renk gorunuyo hiç renkli değil gibi bakalim ablaya benziycek mi?

benim kizda4 gundur saat 12yi biliyo 12den sonra bi gaz sancisi gündüzün bütün birikim gece oluyo galiba hele dün 4 de uyudu

eşlerle durumunuz nasıl 9 gun oldu lohusalık biteli hiç bisey yapasım yok
çünkü bu sefe r dikişleri hiç begenmedim yada dikişler tutmadimi doktor dikmedimi düzgün anlamadim kocaman bi vajinam var valla moralim bozuluyo ilk dogumda gayet iyiydi dikis

İçimde bi şüphe var midem bulanıyo halsizim allahımmm sen olmayana ver diye dua ediyorummm 1 haftadır öyle diyim riskli bişey yapmadık olmadı diye düşünüyorum ama öyle bişey olsa yalnız kendime gelemem uzun bi süre

insallh yoktur canim hayırlısı o korku pek kötü oluyo
kizim 6 aylıkken bende adetim gecikmişti çok korkmuştum yokmuş Allahtan

bugünde bir yasima daha girdim Allahım benle birlikte cümlemize uzun mutlu sevdikleriyle beraber bi ömür versin inşallah
Aminn..
Dogum günün kutlu olsun canim , yeni yaşin saglik, huzur , mutlulukla dolsun kilo verme azmini de tebrik ediyorum , kolayliklar diliyorum

Dikissiz doguran bir arkadasimiz vardi o sen degil miyidin canim aklimda oyle kalmis.. onun da 2.ya da 3. Cocuguydu. Demek yanlis hatirladim.

O duzelir kuculur ya benim de oyleydi simdi toparlandi ama ben hala rahat hareket edemiyorum. Bebegi emzirirken yerleşirsin ya hani onu yapamiyorum aci cekiyorum yaa 2 ay 7 gun oldu..

herkesin bebisler uyudu galiba bi benim uykusuz kızmı kaldi
Yok yavrum ne uyumasi, babasi uyudu biz ayaktayiz disardaydik 10.30da basladi işte su saat, daliyor ama derin degil, yerine koyunca uyaniyor. Simdi penye battaniyesiyle kundak yapip emzirdim bakayim boyle yatirinca ne yapacak.
O istiyor ki emzirme yastiginda vucudu bana degerken agzinda memeyle uyusun.
3.cocugu Zeytinliii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…