2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Uyaniyor ve daha yerine koymaya yeltenmedim bile. Fonda da pispis yapan bi ses açık ama ne fayda.
Ya omzumda ya kolumda yuz ustu yatacak ben gezecegim veya memede duracak.
Bi karis velet parmaginda oynatiyor, normal aglasa acimiycam en son yunus sesi ve kırmızı surat yapiyo.

o
Zeytinliii arkadaşımızdı canim maşallah
benim ilk dogumda dikiş çok iyidi ama simdi çok fena aynayla bile bakmıyorum görmemek için
sanada gecmis olsun canim inslalh toparlaniriz bir an evvel

ah bu bebisler öyle valla benim kizda 3 5 gündür çok fena gaz sancisi çekiyo geceleri kıpkırmızı oluyo minigim
babalara zaten sevmek için var

bebisleri durmayıp yemeği geç yiyenler akşam eşiniz gelince hiç değilse bi kek yapın buzluga atin yarısını taze kalsın
sabah kalkınca kekle süt faln icerisniz hiç değişke
ac aça kalmayin

Aynen öyle
Kendi kacacak delik aradıgından bilmiypr
Annem getirdiği misafirlere full servis cıkardı ,yaranamadı .
Valla bizim haftaya mevlüd var oraya gelin diyorm artk
Eve gelmeyen arkadaslarım var banada aynısını yapıolar
Bitanesinin dogumunda hastaneye gittim,ondan sonra evine gittim,mevlüde gidemem diye
Hergün bisey yazıo,yeter yazma dicem artk
Yalandan yazılıyor valla

ben de imzaliycam ama ebeler fena...
özellikle kkk aşısı sonrası ciddi sorun yaşayan çocuklar var.
aşı istemiyorum o sebeple.
olmadı eşimle gideriz imzaya.
ben tek onlar 5 kişi olmasın
Karşımda kim olursa olsun evlâdım olunca akan sular durur canım. Iyi araştırmak lazım

Biz de asla annemler bile haber vermeden gelmezlr ki 3 yıldır yemeğe bile 5 6 kere cagirdim her seferinde siz calsyrsnz siz gelin diye diye böyle oldu.
Başka da dayim hariç akrabmz yok burda onları 1 kez bile cagirmadm yengem esinle lütfen gelin diye bana ayrı anneme ayrı demiş ama gidersem cagrmak durumunda kalrm gitmedim dayım benim düğünümde aralıkta düğün mu olur demiş ondan kızdım ve kimseye minnetim yoktur. Yine bayramda seyranda suratına bakıyorsam sevinsin ne gardaşım dimi ama böyle oldgm için evimde 3. Kişi kaynaklı asla huzurszlgm olmadı.

İyigeceler kızlr
Göz rengi degisti mi sizde?
Biz degismez daha artk diyorz ama ısıkta farklı normalde farklı☺
Valla annem 40dan sonra değişmez dedi. ben biliyrm ki bu hareli yeşil kalmaz ama erkek çocukta renkli göz pek sevmem de oglusumda aşırı tatlı duruyorduu
Seninki ne renk annesi

Ben hamilelk fotosu bile koymadım

İyigeceler kızlr
Göz rengi degisti mi sizde?
Biz degismez daha artk diyorz ama ısıkta farklı normalde farklı☺
Bizimkide suan mavi ama bence degisecek cunku koyu bi mavi ama oyle grimsi degil maya masmavi lacivert diyelim hatta... Bu tip gozler sonradan ela oluyo diyolar 6 aylikken falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…