çok teşekkür ederim canim. hepimize insallh yeni hayatımız mutluluk getirsinAminn..
Dogum günün kutlu olsun canim , yeni yaşin saglik, huzur , mutlulukla dolsunkilo verme azmini de tebrik ediyorum , kolayliklar diliyorum
yarimsaatr memede uyuyor 5 dk önce yatırdım anında uyandi konuşuyordu ağlamaya dönüyoBenimki simdi uyumak uzere , bebek arabasiyla salliyorum bi de en sevdigi ninniyi actim
oDikissiz doguran bir arkadasimiz vardi o sen degil miyidin canim aklimda oyle kalmis.. onun da 2.ya da 3. Cocuguydu. Demek yanlis hatirladim.
O duzelir kuculur ya benim de oyleydi simdi toparlandi ama ben hala rahat hareket edemiyorum. Bebegi emzirirken yerleşirsin ya hani onu yapamiyorumaci cekiyorum yaa 2 ay 7 gun oldu..
ah bu bebisler öyle valla benim kizda 3 5 gündür çok fena gaz sancisi çekiyo geceleri kıpkırmızı oluyo minigimUyaniyor ve daha yerine koymaya yeltenmedim bile. Fonda da pispis yapan bi ses açık ama ne fayda.
Ya omzumda ya kolumda yuz ustu yatacak ben gezecegim veya memede duracak.
Bi karis velet parmaginda oynatiyor, normal aglasa acimiycam en son yunus sesi ve kırmızı surat yapiyo.
Aynen öyleNe kadar günah ya... kadın hazırlayamamıştır, yakını yoktur yapanı yoktur önceliği bebeğidir... bişey yemeğe gitmiyorsun ki. Biz de bazen gittiğimizde hazır kurabiye koyuyorlar 2 tane tamam. Ama biz tabak hazırladık resmen. Buzluğa atmıştık börek, tiramisu patates salatası, inan cam da misafir bekliyorduk... annem ablamlar hergün geliyordu. Bir gün 8 dilim tiramisu, yarım borcam patates salatası çöpe attım bozuldu insan beklerken. Sonuç ne oldu?? Beklediğim insanlar eşleriyle akşam oturması gibi haber vererek gelmek istediler.
hele bir kaç arkadaşım var Samimi olup gelmesini beklediğim ikisi resmen, şimdi çok gelen giden olur seyrelsin rahat rahat gelirim dedi.
Geçen story de bebeği ana kucağında paylaştım öyle bişeyler yazdım.
millet dm den ayyy annesi bu tatlışı ısırmaya gelmek istiyorum,,
amannn bu miniği amcası görmeye gelecek ..... maşallah ne tatlı canm cts müsait misiniz Gelmek istiyoruz....
bişey paylaşmaya korkuyorum
Karşımda kim olursa olsun evlâdım olunca akan sular durur canım. Iyi araştırmak lazımben de imzaliycam ama ebeler fena...
özellikle kkk aşısı sonrası ciddi sorun yaşayan çocuklar var.
aşı istemiyorum o sebeple.
olmadı eşimle gideriz imzaya.
ben tek onlar 5 kişi olmasın
Doğumda k vitamini hariç hiçbirini yaptrmadim yaptrmcm da canım.Hangi aşıyı yaptırmadın canım
Benim ki her daim meme aşıgi olduğu için sadece gece bu saatlerde 1 kere sagablyrm. Gündüz uykusu olanlar mi sağıyor merak ettimSagmaya nasil vakit buluyolar o kadar hayret ediyorum dogrusu vakit yokki bence gunde 2 kere sagarsam cok iyi
Biz de asla annemler bile haber vermeden gelmezlr ki 3 yıldır yemeğe bile 5 6 kere cagirdim her seferinde siz calsyrsnz siz gelin diye diye böyle oldu.valla bilmiyorum ama bizim ailede en azindan bu yok.
mesela babamın halası tokattan gelmişti hic unutmam bize haber vermeden.
baba mi aradılar biz geldik diye.
biz de o gün başka bi olan yaptik
babam aynen geri dönün bana benden habersiz mi misafir olacaksınız dedi.
burada ise çok farklı
hastalıktan olsen geversen o misafiri ağırlayacaksın.
dedim yok anacim ben gelemem oyle işe
şimdi soğuk biri olarak biliniyorum ki zaten soğuk biriy8mdir
Valla annem 40dan sonra değişmez dedi. ben biliyrm ki bu hareli yeşil kalmaz ama erkek çocukta renkli göz pek sevmem de oglusumda aşırı tatlı duruyorduuİyigeceler kızlr
Göz rengi degisti mi sizde?
Biz degismez daha artk diyorz ama ısıkta farklı normalde farklı☺
Ben hamilelk fotosu bile koymadımNe kadar günah ya... kadın hazırlayamamıştır, yakını yoktur yapanı yoktur önceliği bebeğidir... bişey yemeğe gitmiyorsun ki. Biz de bazen gittiğimizde hazır kurabiye koyuyorlar 2 tane tamam. Ama biz tabak hazırladık resmen. Buzluğa atmıştık börek, tiramisu patates salatası, inan cam da misafir bekliyorduk... annem ablamlar hergün geliyordu. Bir gün 8 dilim tiramisu, yarım borcam patates salatası çöpe attım bozuldu insan beklerken. Sonuç ne oldu?? Beklediğim insanlar eşleriyle akşam oturması gibi haber vererek gelmek istediler.
hele bir kaç arkadaşım var Samimi olup gelmesini beklediğim ikisi resmen, şimdi çok gelen giden olur seyrelsin rahat rahat gelirim dedi.
Geçen story de bebeği ana kucağında paylaştım öyle bişeyler yazdım.
millet dm den ayyy annesi bu tatlışı ısırmaya gelmek istiyorum,,
amannn bu miniği amcası görmeye gelecek ..... maşallah ne tatlı canm cts müsait misiniz Gelmek istiyoruz....
bişey paylaşmaya korkuyorum
Bizimkide suan mavi ama bence degisecek cunku koyu bi mavi ama oyle grimsi degil maya masmavi lacivert diyelim hatta... Bu tip gozler sonradan ela oluyo diyolar 6 aylikken falanİyigeceler kızlr
Göz rengi degisti mi sizde?
Biz degismez daha artk diyorz ama ısıkta farklı normalde farklı☺
Hayirli yaslarin olsun canimm evlatlarinla esinle guzel yillarin olsunbugünde bir yasima daha girdim Allahım benle birlikte cümlemize uzun mutlu sevdikleriyle beraber bi ömür versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?