2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bu kizimda ela ile kahve arası bisey babam yeşil ondan büyük kizda umutlanmıştım ama oda değişti
bu kızda kahve olur kesin
amannn gözleri saglikla güzel şeyler göğsünde rengi önemli degil
Benim baba mavi anne hareli yeşil benim kahverengi hala nasıl oluyor anlamış değilim

Valla annem 40dan sonra değişmez dedi. ben biliyrm ki bu hareli yeşil kalmaz ama erkek çocukta renkli göz pek sevmem de oglusumda aşırı tatlı duruyorduu
Seninki ne renk annesi
Gözler gelişimini 6. Ayda tamamliyo tamamen.
Rengi o zaman netlesir.
Biz karı koca kahverengi gozluyuz.
Şaibesiz kahverengi koca gozlu oğulcuk olacak.

Kızlar bu bebeklerin yanaklarındaki kızarıklık ve sertlikleri ne yapacağız? Anne sütü sürüyorum ama tık yok.

Z zhrazynep iyi ki doğmuşsun

Egzemaymis o.
Alerjik bi durum.
Geçen cildiyeye gittik bioderminin atopik dermatit için kremini alın dedi.
Tek çare bol.bol nemlendirmeymis.
Dönem dönem çıkar sonra geçer dedi.
Sut surmeyin daha da kurutuyor cildini. Zaten sütten alerji oluyormuş
Yumurta,kuruyemiş ve baharatlı gıdalardan uzak dur laktoz süt ve yoğurt tüket dedi.
Bir de her gun banyo yapicak ama hergün şampuan kullanılmayacak dedi.
Valla bir kaç gündür de kaşıntı başladı bizimkin de.
1 aydır uğraşıyoruz.

Tüh ya, ben de cildiyeye götüreyim madem. Geçmiş olsun.

Benim oğlumun lacivert idi. Resimlerde daha da koyu çıkıyordu hatta. Git gide açıldı. 4aylıkken koyu mavi, 6 aylıkken açık maviye döndü ve öyle kaldı. 2 numaram da lacivert şimdilik biraz açıldı. 6aylık olunca kesinleşiyor

Ne zamandır mavi? Kaç günlük bebiş ?benim kiziminda mavıydı? Nezaman mavi oldu hatirlamiyorum suan çok güzel gözleri var. Yeni bebeğimin koyu renk gorunuyo hiç renkli değil gibi bakalim ablaya benziycek mi?
Şu an 46 günlük. Hemşire odaya getirirken maviş bebek geliyor diye söylemiş annemlere. Değişik koyu mavi. İlk doğduğunda da maviydi. Işıkta daha da mavi. Oğlumun gözler babasına benziyor koyu kahve. Benim gözlerim yeşil babamın mavi bize çekmiş sanırım.

o
@Zeytinliii arkadaşımızdı canim maşallah
benim ilk dogumda dikiş çok iyidi ama simdi çok fena aynayla bile bakmıyorum görmemek için
sanada gecmis olsun canim inslalh toparlaniriz bir an evvel
Sağol canim, yaa bu kadar zaman gecti hala tam iyilesmemesi canimi sıkıyor. Dogumdan sonra 2 defa kontrole gittim cok guzel iyilesmis, geçecek agri dedileer. Gecmiyor ..

Eşle durum şoyle ki.. vajinismus oldum asla gundemimde degil aylardir.. dikis acıları hayatimi her sekilde etkiliyor ama yine şukur 20-25dikis atilanlar varmis

bugünde bir yasima daha girdim Allahım benle birlikte cümlemize uzun mutlu sevdikleriyle beraber bi ömür versin inşallah
Doğum günün kutlu olsun canım
[/QUOTE="Mysonismysun, post: 61345079, member: 928075"]
Bizimkide suan mavi ama bence degisecek cunku koyu bi mavi ama oyle grimsi degil maya masmavi lacivert diyelim hatta... Bu tip gozler sonradan ela oluyo diyolar 6 aylikken falan
[/QUOTE]
Kızımın gözleri laciverti. 9 aydan sonra yeşile döndü. Şimdi oğlumun gözleri koyu yeşil büyük ihtimal kahverengi olacak ama yeşil kalır inşallah

Bir öğünü ne kadar ?
Emerek çoğalıyor diyorlar kime sorsam öyle dedi. Benimki de uzun süre emmiyor. Ben de hep sağmaya çalışıyorum.
bir öğün anne sütünü 4 oz bazen 5 oz içiyor. evet emerek çoğalıyorr ama 15 dk emmesı gerekiyor.

Kızımın gözleri laciverti. 9 aydan sonra yeşile döndü. Şimdi oğlumun gözleri koyu yeşil büyük ihtimal kahverengi olacak ama yeşil kalır inşallah
[/QUOTE]
çok teşekkür ederim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…