- 6 Şubat 2019
- 721
- 1.463
- 63
- 31
Bende de ödeme aşamasında yazıyor ama her pttden alabiliyor muyuz?Kızlar doğum parası için edevlette ödeme aşamasında yazıyordu. Bugün aile sosyal politikalar İl müdürlüğünü aradım ağustosta yatmışödeme aşamasında yazınca ben daha işlemler devam ediyor diye düşünmüştüm sizden de öyle yazanlar varsa sizinki de yatmış olabilir
ilk kızımın gözleri maviyd, 1 yaşına kadar mavi kaldı sonra yeşile döndü şuan 7 yaşında ve gözleri ella :) hiç belli olmuyo ama 2 yaşına kadar değişebiliyor renkleriŞu an 46 günlük. Hemşire odaya getirirken maviş bebek geliyor diye söylemiş annemlere. Değişik koyu mavi. İlk doğduğunda da maviydi. Işıkta daha da mavi. Oğlumun gözler babasına benziyor koyu kahve. Benim gözlerim yeşil babamın mavi bize çekmiş sanırım.
Göz rengi konusunda kazan dibi oldgm için 2 renkli göz ana babadan kahverengi olacak kadar şanslıyım yani benGözler gelişimini 6. Ayda tamamliyo tamamen.
Rengi o zaman netlesir.
Biz karı koca kahverengi gozluyuz.
Şaibesiz kahverengi koca gozlu oğulcuk olacak.
Canım geçmiş olsun aklimdykn bisey sorcam senin kraft çantan kullansli oldu mu trendyoldn aldım 2 kullanmaya dağıldı çanta 150tlye almstm sapları koptu ki ağır bisey koymadm toplasan 4 5 kez kullandimbugun 2. ay asimizi oldukaglatti oglusumu vicdansiz hemsire
Hava sıcaksa dışarı çik uyur hemen ben de çıkcak biraz daBugün gündüz uykusu uyumuycam günümüz bizim.
Uykusuzluktan ölüyor huysuz ama uyumuyor
Evet mantıklı.Hava sıcaksa dışarı çik uyur hemen ben de çıkcak biraz da
Onu bilmiyorum işte. İnşallah alabiliyoruzdur çünkü bana yakın çok küçük bir PTT şubesi varBende de ödeme aşamasında yazıyor ama her pttden alabiliyor muyuz?
Geçmiş olsun.2. Ay aşısı çok zor ya kolu kipirdadikca ağlıyor bacağının biri de şişti asi yapılan yer
canta miCanım geçmiş olsun aklimdykn bisey sorcam senin kraft çantan kullansli oldu mu trendyoldn aldım 2 kullanmaya dağıldı çanta 150tlye almstm sapları koptu ki ağır bisey koymadm toplasan 4 5 kez kullandim
Neden canım merak ettimDoğumda k vitamini hariç hiçbirini yaptrmadim yaptrmcm da canım.
Ben aldim , herhangi bir şubeden alabilirsinizOnu bilmiyorum işte. İnşallah alabiliyoruzdur çünkü bana yakın çok küçük bir PTT şubesi var
Cnm bence simdi panik yapma, kalacak olurlarsa eltine belli edersin endiselendigini. O da anlar herhalde. Cunku yenidoganlar cok hassas, Allah korusun. Bebek olan evde bulasici gribal enfeksiyonu olan yabanci biri tehlikeli bence..Hanımlar şu an çok moralim bozuldu.
Eltimin oğlu hastalanmış.
Öksürüyormuş baya.
Eşi askerde o da köydeydi.
Eşim akşam çocuğu doktora getirecek ve büyük ihtimalle bizde kalacaklar.
Hastalığı eve alamam şu aşamada.
Ne yapacam bilemedim.
Evleri de bize yakın yani.
Evinde kal desek çocuk ateslenirse falan bize ulaşamayabilir .
Ne yapsak ya.
Diyorum bizim oğlan başka oda da onun oğlan başka oda da dursa.
Havalanırsak evi bol bol.
Neden canım merak ettim
Mumkun olduhunca yatak odanda tutarsin bebegini canim maalwsef oluyo bizimde babamiz hastaydi muhtemelen ondan gecmistir bizimkine oksurmeai o yuzden...Hanımlar şu an çok moralim bozuldu.
Eltimin oğlu hastalanmış.
Öksürüyormuş baya.
Eşi askerde o da köydeydi.
Eşim akşam çocuğu doktora getirecek ve büyük ihtimalle bizde kalacaklar.
Hastalığı eve alamam şu aşamada.
Ne yapacam bilemedim.
Evleri de bize yakın yani.
Evinde kal desek çocuk ateslenirse falan bize ulaşamayabilir .
Ne yapsak ya.
Diyorum bizim oğlan başka oda da onun oğlan başka oda da dursa.
Havalanırsak evi bol bol.
Mecbur oyle yapicam.Mumkun olduhunca yatak odanda tutarsin bebegini canim maalwsef oluyo bizimde babamiz hastaydi muhtemelen ondan gecmistir bizimkine oksurmeai o yuzden...
Ah o memeyle savaş verip ağlama krizlerine bir de ben dayanabilsem.Hanimlar bugun aylik kontrolumuze gittik 1380 kilo almis bebis simdi benim sutum kesilme asamasindayken (tek gogusten 20cc anca geliyodu) nasik arttirdim tekrar yazicam belki birine faydam olur
1-)mama vermedim... Ac oldugunu biliyodum emziriyodum memeyle savas veriyodu akis az olduhu icin reddediyodu 1 hafta boyle azap gibi gecti
2-) gogsumde sut olmamasina ragmen sagiyodum 15 dakika kadar bu sute uyari veriyor
3-) 1 koli ebevekten promalt aldim hergun 1 tane iciyorum
4-) gunde 2 kupa anason cayi
5-) insanlari duymamak kulaklaei kapamak
Aşılar şaibeli.Neden canım merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?