2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende de ödeme aşamasında yazıyor ama her pttden alabiliyor muyuz?

ilk kızımın gözleri maviyd, 1 yaşına kadar mavi kaldı sonra yeşile döndü şuan 7 yaşında ve gözleri ella :) hiç belli olmuyo ama 2 yaşına kadar değişebiliyor renkleri

Gözler gelişimini 6. Ayda tamamliyo tamamen.
Rengi o zaman netlesir.
Biz karı koca kahverengi gozluyuz.
Şaibesiz kahverengi koca gozlu oğulcuk olacak.
Göz rengi konusunda kazan dibi oldgm için 2 renkli göz ana babadan kahverengi olacak kadar şanslıyım yani ben
Mavi göz baba hareli yeşil anne= kahverengi ben babam dedgi gbi sona kaldın sana bisey kalmadi

Bugün gündüz uykusu uyumuycam günümüz bizim.
Uykusuzluktan ölüyor huysuz ama uyumuyor

bugun 2. ay asimizi olduk aglatti oglusumu vicdansiz hemsire
Canım geçmiş olsun aklimdykn bisey sorcam senin kraft çantan kullansli oldu mu trendyoldn aldım 2 kullanmaya dağıldı çanta 150tlye almstm sapları koptu ki ağır bisey koymadm toplasan 4 5 kez kullandim

Hanımlar şu an çok moralim bozuldu.
Eltimin oğlu hastalanmış.
Öksürüyormuş baya.
Eşi askerde o da köydeydi.
Eşim akşam çocuğu doktora getirecek ve büyük ihtimalle bizde kalacaklar.
Hastalığı eve alamam şu aşamada.
Ne yapacam bilemedim.
Evleri de bize yakın yani.
Evinde kal desek çocuk ateslenirse falan bize ulaşamayabilir .
Ne yapsak ya.
Diyorum bizim oğlan başka oda da onun oğlan başka oda da dursa.
Havalanırsak evi bol bol.

Cnm bence simdi panik yapma, kalacak olurlarsa eltine belli edersin endiselendigini. O da anlar herhalde. Cunku yenidoganlar cok hassas, Allah korusun. Bebek olan evde bulasici gribal enfeksiyonu olan yabanci biri tehlikeli bence..

Hanimlar bugun aylik kontrolumuze gittik 1380 kilo almis bebis simdi benim sutum kesilme asamasindayken (tek gogusten 20cc anca geliyodu) nasik arttirdim tekrar yazicam belki birine faydam olur
1-)mama vermedim... Ac oldugunu biliyodum emziriyodum memeyle savas veriyodu akis az olduhu icin reddediyodu 1 hafta boyle azap gibi gecti
2-) gogsumde sut olmamasina ragmen sagiyodum 15 dakika kadar bu sute uyari veriyor
3-) 1 koli ebevekten promalt aldim hergun 1 tane iciyorum
4-) gunde 2 kupa anason cayi
5-) insanlari duymamak kulaklaei kapamak

Mumkun olduhunca yatak odanda tutarsin bebegini canim maalwsef oluyo bizimde babamiz hastaydi muhtemelen ondan gecmistir bizimkine oksurmeai o yuzden...

Ah o memeyle savaş verip ağlama krizlerine bir de ben dayanabilsem.
Arttırdım aslinda sütü ama işte alış yavaşlayınca ve artık.acikti ise mümkün değil memeyi emmiyor.

Neden canım merak ettim
Aşılar şaibeli.
Özellikle 1 yaş aşısı kkk aşısı sonrası ciddi davranış sorunları yasayan cok çocuk duydum.
Aşılar sonrası içine kapanan, konuşma sorunları.yasayanlar da var.
Ben özel eğitim öğretmeniyim o yüzden cevremde hep otizmli çocuklar var.
Aileleri aşı konusunda çok netler.
Vurdurmayin diyorlar.
Ben de imza vericem insallah.
Vurdurmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…