- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.195
- 78
- 32
Kesin belli edicem.Cnm bence simdi panik yapma, kalacak olurlarsa eltine belli edersin endiselendigini. O da anlar herhalde. Cunku yenidoganlar cok hassas, Allah korusun. Bebek olan evde bulasici gribal enfeksiyonu olan yabanci biri tehlikeli bence..
Öyle yazıyor benimdeKızlar doğum parası için edevlette ödeme aşamasında yazıyordu. Bugün aile sosyal politikalar İl müdürlüğünü aradım ağustosta yatmışödeme aşamasında yazınca ben daha işlemler devam ediyor diye düşünmüştüm sizden de öyle yazanlar varsa sizinki de yatmış olabilir
Anne sütü koruyor der annemHanımlar şu an çok moralim bozuldu.
Eltimin oğlu hastalanmış.
Öksürüyormuş baya.
Eşi askerde o da köydeydi.
Eşim akşam çocuğu doktora getirecek ve büyük ihtimalle bizde kalacaklar.
Hastalığı eve alamam şu aşamada.
Ne yapacam bilemedim.
Evleri de bize yakın yani.
Evinde kal desek çocuk ateslenirse falan bize ulaşamayabilir .
Ne yapsak ya.
Diyorum bizim oğlan başka oda da onun oğlan başka oda da dursa.
Havalanırsak evi bol bol.
Inşallah...Anne sütü koruyor der annem
Cidden esim hastaydı,eve gelenler hastaydı bulasmadı cok süküd
Yaklastırmadım yanına ,esim maskeyle gezdi.
Üzülme cnm ins bulasmaz.
masallah minnosa. yarin da bizim kontrol bakalim. tabi aşilarda...Hanimlar bugun aylik kontrolumuze gittik 1380 kilo almis bebis simdi benim sutum kesilme asamasindayken (tek gogusten 20cc anca geliyodu) nasik arttirdim tekrar yazicam belki birine faydam olur
1-)mama vermedim... Ac oldugunu biliyodum emziriyodum memeyle savas veriyodu akis az olduhu icin reddediyodu 1 hafta boyle azap gibi gecti
2-) gogsumde sut olmamasina ragmen sagiyodum 15 dakika kadar bu sute uyari veriyor
3-) 1 koli ebevekten promalt aldim hergun 1 tane iciyorum
4-) gunde 2 kupa anason cayi
5-) insanlari duymamak kulaklaei kapamak
ben de sendenimOdeme aşamasında yazip.alanlardan.biri.benim.kizlar ptt.den alin ikincici.esiyle 9 aydir asker.arkadasi olup cocuk ve yorgunluktsn.hala devam ettiren frijit olan ben de varim
Odeme aşamasında yazip.alanlardan.biri.benim.kizlar ptt.den alin ikincici.esiyle 9 aydir asker.arkadasi olup cocuk ve yorgunluktsn.hala devam ettiren frijit olan ben de varim
Tek numunelik benim saniyordum iyi yalniz degilmisimOdeme aşamasında yazip.alanlardan.biri.benim.kizlar ptt.den alin ikincici.esiyle 9 aydir asker.arkadasi olup cocuk ve yorgunluktsn.hala devam ettiren frijit olan ben de varim
Bızde olduk cok huysuz aglıyor sureklıbugun 2. ay asimizi oldukaglatti oglusumu vicdansiz hemsire
Şunu merak ettim aileler illa aşıların mı sebep olduğunu düşünüyorlar otizme? Ki aşıya karşılar. Otizmin neden olduğu bilinmiyor bildiğim kadarıyla fakat biraz genetik biraz çevresel etkenler buna sebep olabiliyordur diye düşünüyorum. Bebek yaşta tv dönence kullanımı gibi. Yoksa aşılar sonrası oluşan birşey ve belli çocuklarda mı ortaya çıkıyor? Çünkü çoğunluk aşıları yaptırıyor. Leonun annesi de özel çocuklarla çalışıyor sende öyleymişsin ve ikinizinde özellikle aşılar konusundaki tavrınıza bir bildiğiniz var gözüyle bakıyorum. Gerçekten yaptırmamak mı gerek? Ve yaptırmamanın sonucu olarak hastalıklar hakkında ne düşünüyorsunuz? İlk kez duyuyorum ve oğlum için endişelendim açıkçası beni aydınlatırmısınızAşılar şaibeli.
Özellikle 1 yaş aşısı kkk aşısı sonrası ciddi davranış sorunları yasayan cok çocuk duydum.
Aşılar sonrası içine kapanan, konuşma sorunları.yasayanlar da var.
Ben özel eğitim öğretmeniyim o yüzden cevremde hep otizmli çocuklar var.
Aileleri aşı konusunda çok netler.
Vurdurmayin diyorlar.
Ben de imza vericem insallah.
Vurdurmak istemiyorum.
Ben almıstım canm cok guzel duruyor hala orjınal degıl mı yoksaCanım geçmiş olsun aklimdykn bisey sorcam senin kraft çantan kullansli oldu mu trendyoldn aldım 2 kullanmaya dağıldı çanta 150tlye almstm sapları koptu ki ağır bisey koymadm toplasan 4 5 kez kullandim
Sagolasin canim benim hic mama vermedim zor oldu ama tekrar geri geldi sut yiyebilenlee dut hosafida icsin ben icemiyorum bagirsak hastaligimdan dolayi o da arttiriyo cunku heoimizin sutu bereketlensin insallahMysonismysun canim maslalh sadece anne sütü mu aldı bu ay cok guzel seninde sabretmen
Allah karşılığını vermiş
Allahım hepimizin sütünü bereketli etsin inşallah
Ben en son belimi egip bebegi bacahima yatirip iki elimle gogsumu skip oyle veriyodum... Bel agrisindan duramiyodum sonra o ayri ama resmen onda ayri inat ben de zaten katir inadi en son benim sutum artti oda memeyi reddedemediAh o memeyle savaş verip ağlama krizlerine bir de ben dayanabilsem.
Arttırdım aslinda sütü ama işte alış yavaşlayınca ve artık.acikti ise mümkün değil memeyi emmiyor.
Yarin ben de asi vurdurucam ve cooook korkuyorum hadi bakalim hayirlsi... Sagolasin canimmasallah minnosa. yarin da bizim kontrol bakalim. tabi aşilarda...
ben de sendenim
Ben de hic yaptirmak istemiyorum ama iki arada bi deredeyim takip ettigim doktorlar asi yaptirilmamasiji hic onermiyorŞunu merak ettim aileler illa aşıların mı sebep olduğunu düşünüyorlar otizme? Ki aşıya karşılar. Otizmin neden olduğu bilinmiyor bildiğim kadarıyla fakat biraz genetik biraz çevresel etkenler buna sebep olabiliyordur diye düşünüyorum. Bebek yaşta tv dönence kullanımı gibi. Yoksa aşılar sonrası oluşan birşey ve belli çocuklarda mı ortaya çıkıyor? Çünkü çoğunluk aşıları yaptırıyor. Leonun annesi de özel çocuklarla çalışıyor sende öyleymişsin ve ikinizinde özellikle aşılar konusundaki tavrınıza bir bildiğiniz var gözüyle bakıyorum. Gerçekten yaptırmamak mı gerek? Ve yaptırmamanın sonucu olarak hastalıklar hakkında ne düşünüyorsunuz? İlk kez duyuyorum ve oğlum için endişelendim açıkçası beni aydınlatırmısınızPiaLeon
Benimde senin gibi bu konuda kafam karışık. Araştırmalar yaptım. Fakat herkes farklı görüşleri savunuyor. Kimi doktor yaptırmayın diyor. Kimisi de kesinlikle yaptırın diyor. Ama şu var anasinifı öğretmeniyim. Daha önce özel çocuklarla da çalıştım hiç birinden aşıdan oldu diye duymadım. Otizm ve down sendromu dnalarla alakalı. Aşıyla alakası yok bence. Birde bebekler küçük ve mikropları dışarıdan ilk defa alıp hasta olduklarında bağışıklıkları savaşabilir mi bilemiyorumŞunu merak ettim aileler illa aşıların mı sebep olduğunu düşünüyorlar otizme? Ki aşıya karşılar. Otizmin neden olduğu bilinmiyor bildiğim kadarıyla fakat biraz genetik biraz çevresel etkenler buna sebep olabiliyordur diye düşünüyorum. Bebek yaşta tv dönence kullanımı gibi. Yoksa aşılar sonrası oluşan birşey ve belli çocuklarda mı ortaya çıkıyor? Çünkü çoğunluk aşıları yaptırıyor. Leonun annesi de özel çocuklarla çalışıyor sende öyleymişsin ve ikinizinde özellikle aşılar konusundaki tavrınıza bir bildiğiniz var gözüyle bakıyorum. Gerçekten yaptırmamak mı gerek? Ve yaptırmamanın sonucu olarak hastalıklar hakkında ne düşünüyorsunuz? İlk kez duyuyorum ve oğlum için endişelendim açıkçası beni aydınlatırmısınızPiaLeon
sen de git canım pttye kesin yatmıştır o zaman.Öyle yazıyor benimde
Benim oğlumun lacivert idi. Resimlerde daha da koyu çıkıyordu hatta. Git gide açıldı. 4aylıkken koyu mavi, 6 aylıkken açık maviye döndü ve öyle kaldı. 2 numaram da lacivert şimdilik biraz açıldı. 6aylık olunca kesinleşiyor
Şu an 46 günlük. Hemşire odaya getirirken maviş bebek geliyor diye söylemiş annemlere. Değişik koyu mavi. İlk doğduğunda da maviydi. Işıkta daha da mavi. Oğlumun gözler babasına benziyor koyu kahve. Benim gözlerim yeşil babamın mavi bize çekmiş sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?