2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cnm bence simdi panik yapma, kalacak olurlarsa eltine belli edersin endiselendigini. O da anlar herhalde. Cunku yenidoganlar cok hassas, Allah korusun. Bebek olan evde bulasici gribal enfeksiyonu olan yabanci biri tehlikeli bence..
Kesin belli edicem.
Valla baya baya diyecem çocuğu uzak tut sen de dokunma elini yüzünü yıkamadan diye.
Kaldıkları odayı da bol bol havalandiririz.

Calısan kızlar
Dogum paralarınızın ikinci kısmını aldınız mı?
Ben gecen ay 5nde rapor parasını aldım kalanı bu ay yatar mı acaba?
Bide ücretsiz izin kullancak olan var mı?
Dilekce veriyormusuz isyerine galiba,isyerinin bunu kabul etmeme lüxü var mı?
Annem asla dönemezsin diyo

Öyle yazıyor benimde

Anne sütü koruyor der annem
Cidden esim hastaydı,eve gelenler hastaydı bulasmadı cok süküd
Yaklastırmadım yanına ,esim maskeyle gezdi.
Üzülme cnm ins bulasmaz.

Anne sütü koruyor der annem
Cidden esim hastaydı,eve gelenler hastaydı bulasmadı cok süküd
Yaklastırmadım yanına ,esim maskeyle gezdi.
Üzülme cnm ins bulasmaz.
Inşallah...
Daha geçen konuştuk eşimle hastalık sokmamak lazim eve gitmemek gerek hastanın evine diye.
Neyse o da çocuk.
Kıyamıyor insan.
Bir şekilde muhafaza etmek istiyorum

masallah minnosa. yarin da bizim kontrol bakalim. tabi aşilarda...
Odeme aşamasında yazip.alanlardan.biri.benim.kizlar ptt.den alin ikincici.esiyle 9 aydir asker.arkadasi olup cocuk ve yorgunluktsn.hala devam ettiren frijit olan ben de varim
ben de sendenim

Odeme aşamasında yazip.alanlardan.biri.benim.kizlar ptt.den alin ikincici.esiyle 9 aydir asker.arkadasi olup cocuk ve yorgunluktsn.hala devam ettiren frijit olan ben de varim
Tek numunelik benim saniyordum iyi yalniz degilmisim

Şunu merak ettim aileler illa aşıların mı sebep olduğunu düşünüyorlar otizme? Ki aşıya karşılar. Otizmin neden olduğu bilinmiyor bildiğim kadarıyla fakat biraz genetik biraz çevresel etkenler buna sebep olabiliyordur diye düşünüyorum. Bebek yaşta tv dönence kullanımı gibi. Yoksa aşılar sonrası oluşan birşey ve belli çocuklarda mı ortaya çıkıyor? Çünkü çoğunluk aşıları yaptırıyor. Leonun annesi de özel çocuklarla çalışıyor sende öyleymişsin ve ikinizinde özellikle aşılar konusundaki tavrınıza bir bildiğiniz var gözüyle bakıyorum. Gerçekten yaptırmamak mı gerek? Ve yaptırmamanın sonucu olarak hastalıklar hakkında ne düşünüyorsunuz? İlk kez duyuyorum ve oğlum için endişelendim açıkçası beni aydınlatırmısınız PiaLeon

Mysonismysun canim maslalh sadece anne sütü mu aldı bu ay cok guzel seninde sabretmen
Allah karşılığını vermiş
Allahım hepimizin sütünü bereketli etsin inşallah
Sagolasin canim benim hic mama vermedim zor oldu ama tekrar geri geldi sut yiyebilenlee dut hosafida icsin ben icemiyorum bagirsak hastaligimdan dolayi o da arttiriyo cunku heoimizin sutu bereketlensin insallah

Ah o memeyle savaş verip ağlama krizlerine bir de ben dayanabilsem.
Arttırdım aslinda sütü ama işte alış yavaşlayınca ve artık.acikti ise mümkün değil memeyi emmiyor.
Ben en son belimi egip bebegi bacahima yatirip iki elimle gogsumu skip oyle veriyodum... Bel agrisindan duramiyodum sonra o ayri ama resmen onda ayri inat ben de zaten katir inadi en son benim sutum artti oda memeyi reddedemedi

Ben de hic yaptirmak istemiyorum ama iki arada bi deredeyim takip ettigim doktorlar asi yaptirilmamasiji hic onermiyor

Benimde senin gibi bu konuda kafam karışık. Araştırmalar yaptım. Fakat herkes farklı görüşleri savunuyor. Kimi doktor yaptırmayın diyor. Kimisi de kesinlikle yaptırın diyor. Ama şu var anasinifı öğretmeniyim. Daha önce özel çocuklarla da çalıştım hiç birinden aşıdan oldu diye duymadım. Otizm ve down sendromu dnalarla alakalı. Aşıyla alakası yok bence. Birde bebekler küçük ve mikropları dışarıdan ilk defa alıp hasta olduklarında bağışıklıkları savaşabilir mi bilemiyorum

Bizim bir arkasın oğlu masmaviydi gözleri kızımın gozlerimdende maviydi 15. Aydan sonra döndü rengi böyle ela yeşil arasi birşey, kızımın aynen mavi kaldı onada değişir demişlerdi değişmedi

Doğru canım benim kizimada 2 aylık falan maviş diyorlardı mavi devam etti. Benim ela babasının yeşil amcasının mavi gözleri. Bu bebegimin renkli değil anlaşılan oldukça koyu duruyor . Belki sizinde sonradan yeşile donebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…