2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Arkadaşlar ben bazen yoğun bir şekilde ağız dolusu kusuyorum bazen hiç birşey yok normalmi bu durum sizler nasilsiniz
Günde kaç kere o şekilde kusuyosun 3 sen fazlaysa pek normal değil arada oluyorsa normal canım

Korkar oldum artik bitmedi bulantılar diye stres oluyor insan çoğu kişi geçti diyince
Canım geçenin geçiyor bilmiyorum benim bu hafta gene başa döndüm sanki o derece kusmalarım arttı pek ümidim de kalmadı 9 ay böyle geçecek galiba

Canım geçenin geçiyor bilmiyorum benim bu hafta gene başa döndüm sanki o derece kusmalarım arttı pek ümidim de kalmadı 9 ay böyle geçecek galiba
Dr umu aradım yapcak bişey yok ben ilaç önermiyorum dyor mideni bastıracak şeyler dene dedi çubuk kraker ayran soda bazen ıyi geliyor geçici bir çözüm

Dr umu aradım yapcak bişey yok ben ilaç önermiyorum dyor mideni bastıracak şeyler dene dedi çubuk kraker ayran soda bazen ıyi geliyor geçici bir çözüm
Canım ben bu ara sürekli zeytin yiyorum belki iyi gelir sanada birde ac kalma sürekli ufak ufak atıştır ben özellikle sabah kalkar kalkmaz birşey yemezsem kusuyorum

10 gün sonra mı??? ben devlete gittim. doktora sordum. aynı gün çıkar dedi.
randevu almak zor oluyor.
doktor hep dolu hep dolu...

az önce bir video izledim. vücut susuz kalınca rahim kasılmaları artarmış. vücut bebeği atmaya çalışırmış. yaz anneleri son zamanlarında daha çok dikkat etmeliymiş.
ben kışın az su içerdim şimdi yanımda bardakla yazıyorum. siz de dikkat edin!!!

Soda bana çok iyi geliyor gerçekten. Su içemiyorum soda içiyorum bende. Premesis plus var onu kullanıyorum bitkisel bi hap ilaç değil içinde folik asit vitaminler de var içinde. Bugün anladım o bana iyi geliyor gerçekten öyle çok kusmadım

Canm sen 12 haftaliksin hala devam ediyo ben 10 haftaligim tek umudum 12ci haftada geçer diye ama pek alakası yokmus

Az önce yeşil akintim vardi silerken lavaboda 10 haftaligim yarin gitcem dr a ilac verirmi ki bu haftada yoksa 12 haftayimi bekler genelde bu haftalarda ilaç vermiyolar pek galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…