2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Az önce yeşil akintim vardi silerken lavaboda 10 haftaligim yarin gitcem dr a ilac verirmi ki bu haftada yoksa 12 haftayimi bekler genelde bu haftalarda ilaç vermiyolar pek galiba

ben kan ve idrar testi yaptırınca akıntı sordu.
fazla akıntı, farklı renk , koku vb idrar yolları enf. olunca soruyorlar sanırım.
bana sadece su içmeyi arttır dedi.

ben kan ve idrar testi yaptırınca akıntı sordu.
fazla akıntı, farklı renk , koku vb idrar yolları enf. olunca soruyorlar sanırım.
bana sadece su içmeyi arttır dedi.
Suyuda hiç içemiyorum bulantidan koku vs yok progestonda yapiyo sanırım fitil atıyorum

Az önce yeşil akintim vardi silerken lavaboda 10 haftaligim yarin gitcem dr a ilac verirmi ki bu haftada yoksa 12 haftayimi bekler genelde bu haftalarda ilaç vermiyolar pek galiba

Suyuda hiç içemiyorum bulantidan koku vs yok progestonda yapiyo sanırım fitil atıyorum

progestan yesil akintiya neden olmaz. doktoruna yarin sorarsin sebebini canim.
gerekirse ilac veriyorlar. ben ne yazik ki 2 kutu antibiyotik ictim bile. idrar kulturumde surekli enfeksiyon ciktigi icin.

10 gün sonra mı??? ben devlete gittim. doktora sordum. aynı gün çıkar dedi.
randevu almak zor oluyor.
doktor hep dolu hep dolu...
Bizim tahlili egitim arastirma hastanesine yolluyacaklarmis tahlil orda yapilacakmis o nedenle sizinki o sekilde olabilir doktorun daha iyi bilir.

En genciniz benmişim kızlar yarın randevum var doktorumu değiştirdim. 10+2 haftalığız inşallah bir aksilik olmadan güzel haberler veririm size. Haftaya da 2li test için gideceğim

gerekirse ilac veriyorlar. ben ne yazik ki 2 kutu antibiyotik ictim bile. idrar kulturumde surekli enfeksiyon ciktigi icin.
Geçtimi cnm peki bende 12 haftaya kadar ilaç verilmez diyom ama veriliyormuş suda bol iciyonmu cnm

Canim bende de oluyordu kanaman yoksa sorun olmaz dinlen bolbol

Idrar kültürünü ilk idrarlami veriyorsun yoksa 2 3cu idrarlami veriyorsun cnm

Geçtimi cnm peki bende 12 haftaya kadar ilaç verilmez diyom ama veriliyormuş suda bol iciyonmu cnm

Idrar kültürünü ilk idrarlami veriyorsun yoksa 2 3cu idrarlami veriyorsun cnm

vallahi bu enfeksiyon erken dogum, dusuk yada annenin bobreklerini iflasa kadar gorurdugu icin 12.ci hafta bs beklemiyorlar. veriyorlar ilaci. birazdan gidecegim yine tahlile. insallah gecmistir yoksa 3.cu kutu dedi... ilk idrarla yapilmiyor canim. benim idrar tahlili temiz cikiyor ama kulturde ureme oluyor. 3lt su icmek zorundayim. inan bulana bulanaaaa icim cikiyor. bazen suya karanfil atiyorum bazen limon. tabi wc ye gitmekten de eve hapsoluyorum.

Günaydın bende çok kötüyüm bugun sürekli bulantı halsizlik ise geldim ama ayakta durmaya mecalim yok

merhaba beni de listeye ekleyebilirmisiniz. uzun zamandır yazamadım cünkü aşırı bulantılar yüzünden hastanedeydim. nothing lefkoşa bir kız çocucugum var 2. ye hamileyim. sad 11.11.2018- beklenen doğum tarihi 18.8.2019-kıbrıs lefkoşa da yaşoyorum teşekkürler

merhaba arkadaşlar,
çok iyi haberlerle gelmedim. Kesem 2 hafta geri hala. aradaki fark kapanmıyor açılıyor. neredeyse hiç büyümemiş. yuvarlak bir kesem var ve yarısı bebek. normalde bebekler keseden çok çok küçük olur. oğlumun resimlerine bakıyorum bebek kesenin içinde ufacık bunda ise yarı yarıya. bebek çok güzel büyüyor ama kesem yok. neredeyse sıkışmış. bebek çok hareketli ellerini ayaklarını gördüm sallıyor gelişimi de günü gününe ama iyice umutlarım tükendi. sanki sağlıklı devam etmeyecek gibi. şimdi ben ankarada başka bir doktora daha gitmek istiyorum. önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Geçmiş olsun snowmotion.ben pınar hanımı tavsiye edebilirim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…