2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
snowmotion bu konularda çok tecrübesizim, neredeyse hiç bilgim yok.
Şöyle yap diye bir tavsiye veremeyeceğim ama bir hatta belki iki başka doktora daha göstermek de fayda olduğunu düşünüyorum.
Tecrübeli bir doktor size çok daha iyi yol gösterecektir.
İnşallah mucize olur ve her şey yoluna girer.

çok umudum kalmadı kesenin yarısını bebek kaplamış durumda ama bebeğin kendi iyi ayaklarını ellerini sallıyor. ama oğlumdan biliyorum kocaman kese olurdu bebek içinde minicik kalırdı. bunda sıkışmış gibi bebek. başka bir doktora gideceğim çünkü kendi doktorum 2 hafta sonra gel dedi. o kadar beklemek istemiyorum. ankara için öneri bekliyorum

Canım mutlaka başka doktora git inan doktordan doktora çok fark ediyor. Ankarada çok güzel doktorlar var instagramdan takip ediyorum mutlaka araştır başka doktora git

Canm sen 12 haftaliksin hala devam ediyo ben 10 haftaligim tek umudum 12ci haftada geçer diye ama pek alakası yokmus
Canım 12. Haftada geçerse eğer gerçekten mucize gibi gelicek bana şuan 11+3 benim . Dua ediyorum her gün geçsin diye sosyal yaşantım sıfır inşallah geçer bekliyorum öyle

Kızlar günaydın bugun doktor randevum vardı. Doktorumu değiştirmekle çok iyi yapmışım gerçekten içime sindi bu sefer. Benim bebiş zıplıyor dönüyor kolları bacakları sallıyordu baya yalnız dünden beri geçmeyen baş ağrım vardı. Tansiyonumu ölçünce 15-9 çıktı. Tansiyonumu takip edicem günlük olarak. Kefir asla önermiyorum dedi. Dışarda salata yeme dedi. Hergün mutlaka sabahları yumurta ye dedi. Birde artık folikasiti bırakıp normal vitamine geçicez dedi. Normal kullandığım ilacı yazdı tekrar. Meğer önceki doktor folikasit yerine vitamin vermiş gelişimi iyi allahtan inşallah haftaya 2li test olucam bakalım sonuçlar nasıl olacak

Canim bende su içemiyorum icim bulaniyor sade soda ve mineralli suyu dene suyu icemezken onu likir likir iciyorum
Aynen canım bende asla bir yudum bile içsem çıkıyo su. Ama soda limonlu su ıhlamur bunlar iyi geliyo canım öyle dene bide. Yoksa ben idrarımı bile gitmiyodum kaç gündür artık gidiyorum

Canım İnstagram da takip ediyorum bende zahide küçük çok bilgili bir doktora benziyor istersen git geçmiş olsun bu Arada

Maşallah canım bir erkek daha geliyor galiba :) sağlıkla gelsinler bebişler burun spreyi koku hassasiyeti için mi? Bende hala var hele o soğan kokusu kullanmayı düşünmüyosun anladığım kadarıyla
teşekkür ederim canım içime hep kız gibi doğuyordu ama yanılmışım sanırım tabi kesin değil daha:) burun kokusu evet koku hassasiyeti için aslında kullanmayı düşünüyorum ama piyasada bulamıyorum her eczacı getirmemiş bulursam alıcam mutlaka çünkü artık mutfağa girip yemek yapmaya başlamam lazım

Bakalım bana ne diyecek doktor bende aşırı merak ediyorum erkek hissediyorum bende :) evet yemek yapamamak çok kötü oluyor bende sıkıldım bu durumdan doktoruma sorayım bende bunu belki önerebileceği sprey vardır onunda

canım seninle SATlarımızda aynı :) bide bu sprey piyasa tek herhalde markası endemisis

canim konuyla ilgili fikrim yok ne yazik ki. acaba su icme miktarini artirman kesenin buyumesine yardimci olabilir mi diye dusundum...
benim doktorum medical park batikent hastanesinde Ertan Ozturk. Riskli gebelik ve tup bebek uzmanligi. bakabilirsin.

gozun aydin. tansiyonunu guzel takip et.
benimki dusuk. 11/6... sesim kisildi. kan idrar verdim ben de..sonuc bekliyorum. Laranjit olmusum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…