Aa uyku yapiyo mu? Benimki hep ayni huysuzdu anlamadımBugun ben de gliserin fitil kullandom tam 3 saat uyufu ilk defa
Uyju yapmiyoda bagirsaklari bosalmasigi icin cocuk uyuyamiyomus onu anladim sicinxa rahatladi yawrum uyudu kaldi cok uzuldum demek derdi de oymusAa uyku yapiyo mu? Benimki hep ayni huysuzdu anlamadım
Doğum öncesi için hastane giriyor doğum ile ilgili belgeyi sisteme. İşyerine de veriyorsun o belgeyi. O şekilde oluyor.Dogum oncesi icin basvurumu yaptiniz peki
Ameliyat sonrası ilk tuvaletinde oh be dünya varmış diyorsun o kadar söyleyeyim sana.biz Siirt’te yaşıyoruz eşim askeri personel burda.ameliyat için ben mecburen Ankara’ya gittim.burada hastane ve doktor sıkıntısı var fazlaca.ameliyatı oldum 4-5 saat sonra hastaneden çıktım.ameliyatdan uyanınca hiç ağrım sızım olmadı.yürüyerek çıktım taksiye bindim eve gittim.ameliyat sonrası sana dışkı yumuşatıcı diyet Ve sıcak su ile makat bölgesine duş veriyorlar zaten.bunları da düzenli yaptıktan sonra 1 ayda tamamen iyileşiyorsun.mesela ben ameliyattan sonra katı beslenmeden ötürü defalarca çatlattım.ama çatlağa baskı yapan kas kesilmiş olduğu için ne ağrım oluyor nede başka birşey.ertesi güne çatlak kendiliğinden hemen iyileşiyor.doktora gittin mi fissür akut mu kronik mi o önemli.kronik ise ameliyatsız iyileşme şansı sıfır.ama akut ise kremlerle sıcak sular ve diyetlerle iyileştirebilmen mümkün.aslında nitrogliserinli kremler de etkili ama emzirirken kullanamazsın o kremleri
Baskı oldugu ıcın olabılır adet donemıHangi hastanede oldun ankarada? Benimde arada sıkıntı yaşıyorum sonra geçiyor sonra tekrar özellikle adet dönemlerinde oluyor ne alaka bilmiyorum ama gerçekten oyle
ben im de büyük kiz grip insallh bebise geçmez yaklasmamasini sağlamaya çalışıyorum ama zor insallh minige geçmeden büyük kizim iyilesr
Evet adet dönemi daha da kötü olur.ben aslen Ankaralı değilim,kendi memleketim de uzakta olduğu için ve bebeğim küçük olduğu gidemedim.yakın ve büyük şehir olduğu için,ve orda da iyi bi doktor bulduğum için Ankara’yı tercih ettim.ameliyatı memorıal hastanesinde oldum.doktorum Sezai leventoğluydu.proktoloji ve kolorektal cerrahi uzmanı.özel muayenehanesine gittim,ertesi gün memorıal da ameliyatımı yaptı.toplamda 6 bin tl ödedim.daha uygun yapan doktorlar yerler vardır illaki.ben bu makat çatlağı konusunda Sezai hocanın daha iyi olduğunu duyduğum için ona gittim.Hangi hastanede oldun ankarada? Benimde arada sıkıntı yaşıyorum sonra geçiyor sonra tekrar özellikle adet dönemlerinde oluyor ne alaka bilmiyorum ama gerçekten oyle
amin cnm amin. size de cokkkk gecmis olsun.Gecmis olsun canim ben de gribim ve bebege de gecti... Rezillik anlayacagin Allah yardimcimiz olsun senin 2 cocuk ve esin yok daha zor
cok gecmis olsun canim.ben im de büyük kiz grip insallh bebise geçmez yaklasmamasini sağlamaya çalışıyorum ama zor insallh minige geçmeden büyük kizim iyilesr
Baskı oldugu ıcın olabılır adet donemı
Evet adet dönemi daha da kötü olur.ben aslen Ankaralı değilim,kendi memleketim de uzakta olduğu için ve bebeğim küçük olduğu gidemedim.yakın ve büyük şehir olduğu için,ve orda da iyi bi doktor bulduğum için Ankara’yı tercih ettim.ameliyatı memorıal hastanesinde oldum.doktorum Sezai leventoğluydu.proktoloji ve kolorektal cerrahi uzmanı.özel muayenehanesine gittim,ertesi gün memorıal da ameliyatımı yaptı.toplamda 6 bin tl ödedim.daha uygun yapan doktorlar yerler vardır illaki.ben bu makat çatlağı konusunda Sezai hocanın daha iyi olduğunu duyduğum için ona gittim.
WC den sonra zonklama tarzı ağrı kanama vs oluyor mu? Sıkıntı çekiyor musun yanı.fissürün akut ise sadece adet döneminde tekrarlıyorsa ameliyat olmana gerek yok iyileştirirsin benceCok sukur kurtulmuşsun bakalim devam ederse mecbur bende yaptıracam ama benimki farklı değişik bir durum
Nerde oldunuz amelıyatıWC den sonra zonklama tarzı ağrı kanama vs oluyor mu? Sıkıntı çekiyor musun yanı.fissürün akut ise sadece adet döneminde tekrarlıyorsa ameliyat olmana gerek yok iyileştirirsin bence
Ankarada oldum memorıal hastanesindeNerde oldunuz amelıyatı
Benımde esım askerı personel bebek bıraz buyusun bende olcam bı tane bıyuk catlagım ıkıtane hemoroıdım var makat kısmı daralmıs galıba ıyıce zorluyor benı uc senedır var hamılelık donemı cok rahattm dogumdan sonra cogaldıAnkarada oldum memorıal hastanesinde
Vajinal Doğum mu sezeryan mı.ay ben çok çektim ondan ya keşke vajinal Doğum yapmasaydım diye çok keşke dedim kendi kendime.meğer sezeryan olanlarda da oluyormuş.bebek rahmin ağırlığı baskı yaptıkça fissürü ilerletiyormuş Doğumdan sonra.benim makatımda aşırı daralmıştı.wc kan revan olurdu.ağrıdan bebeğime doğru düzgün bakamazdım.bebeğim 7 aylık olana kadar dışkı yumuşatıcılarla bi şekilde idare ettim.sonra hemen gittim ameliyat oldum.ilerleyince çok ama çok kötü oluyor.doktor bana dedi ki normal bi insanın makat genişliği 3,5 cm iken senin ki 1 cm e düşmüş serçe parmağım zor giriyor demişti muayene de.Allahım o günleri birdaha göstermesin inşallahBenımde esım askerı personel bebek bıraz buyusun bende olcam bı tane bıyuk catlagım ıkıtane hemoroıdım var makat kısmı daralmıs galıba ıyıce zorluyor benı uc senedır var hamılelık donemı cok rahattm dogumdan sonra cogaldı
WC den sonra zonklama tarzı ağrı kanama vs oluyor mu? Sıkıntı çekiyor musun yanı.fissürün akut ise sadece adet döneminde tekrarlıyorsa ameliyat olmana gerek yok iyileştirirsin bence
ortlama 4 ay ne yazik ki...Ya bu ıkınmalar ne zaman bitiyor yaa???
Ikınıp ıkınıp kusuyor...
Kakasini yapana kadar surekli ıkınıyor.
Ne kakaymış yemin ederim bebek poposu kolluyorum 2 gündür.
Perişan oldu çocuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?