2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Hangi hastanede oldun ankarada? Benimde arada sıkıntı yaşıyorum sonra geçiyor sonra tekrar özellikle adet dönemlerinde oluyor ne alaka bilmiyorum ama gerçekten oyle

ben im de büyük kiz grip insallh bebise geçmez yaklasmamasini sağlamaya çalışıyorum ama zor insallh minige geçmeden büyük kizim iyilesr

Benim kizim hastalandığında yatak odasından hiç çıkarmadım bebeği kizimida sokmadım odaya çok zor oldu şimdide ben nezle oldum hafif ablayı yaklastirmadim ama ben olunca degisti durum umarim gecmez

Hangi hastanede oldun ankarada? Benimde arada sıkıntı yaşıyorum sonra geçiyor sonra tekrar özellikle adet dönemlerinde oluyor ne alaka bilmiyorum ama gerçekten oyle
Evet adet dönemi daha da kötü olur.ben aslen Ankaralı değilim,kendi memleketim de uzakta olduğu için ve bebeğim küçük olduğu gidemedim.yakın ve büyük şehir olduğu için,ve orda da iyi bi doktor bulduğum için Ankara’yı tercih ettim.ameliyatı memorıal hastanesinde oldum.doktorum Sezai leventoğluydu.proktoloji ve kolorektal cerrahi uzmanı.özel muayenehanesine gittim,ertesi gün memorıal da ameliyatımı yaptı.toplamda 6 bin tl ödedim.daha uygun yapan doktorlar yerler vardır illaki.ben bu makat çatlağı konusunda Sezai hocanın daha iyi olduğunu duyduğum için ona gittim.

Gecmis olsun canim ben de gribim ve bebege de gecti... Rezillik anlayacagin Allah yardimcimiz olsun senin 2 cocuk ve esin yok daha zor
amin cnm amin. size de cokkkk gecmis olsun.

ben im de büyük kiz grip insallh bebise geçmez yaklasmamasini sağlamaya çalışıyorum ama zor insallh minige geçmeden büyük kizim iyilesr
cok gecmis olsun canim.

Baskı oldugu ıcın olabılır adet donemı

Sebebini bilmiyorum ortopedi genel cerrah ve kadin doğum hepsine gittim adet döneminde feci makat ağrısı kuyruk sokumu ağrısı çekiyorum ve hemoroid oluyor saniyordum fissurr dedi doktor sadece adet dönemi ve her ay dayanılmaz bu hamilelikten 1 sene önce cikti hamilelikle geçti ağrı. Ortopedi mr a göre kuyruk sokumu eğriliği dedi adet döneminde ağrı yaparmış kadin dogum derin endometriozis olabilir dedi çözümü gebe kalman dedi bakalim adetle olucak mi tekrar çok korkuyorum simdiden

Cok sukur kurtulmuşsun bakalim devam ederse mecbur bende yaptıracam ama benimki farklı değişik bir durum

Cok sukur kurtulmuşsun bakalim devam ederse mecbur bende yaptıracam ama benimki farklı değişik bir durum
WC den sonra zonklama tarzı ağrı kanama vs oluyor mu? Sıkıntı çekiyor musun yanı.fissürün akut ise sadece adet döneminde tekrarlıyorsa ameliyat olmana gerek yok iyileştirirsin bence

Vajinal Doğum mu sezeryan mı.ay ben çok çektim ondan ya keşke vajinal Doğum yapmasaydım diye çok keşke dedim kendi kendime.meğer sezeryan olanlarda da oluyormuş.bebek rahmin ağırlığı baskı yaptıkça fissürü ilerletiyormuş Doğumdan sonra.benim makatımda aşırı daralmıştı.wc kan revan olurdu.ağrıdan bebeğime doğru düzgün bakamazdım.bebeğim 7 aylık olana kadar dışkı yumuşatıcılarla bi şekilde idare ettim.sonra hemen gittim ameliyat oldum.ilerleyince çok ama çok kötü oluyor.doktor bana dedi ki normal bi insanın makat genişliği 3,5 cm iken senin ki 1 cm e düşmüş serçe parmağım zor giriyor demişti muayene de.Allahım o günleri birdaha göstermesin inşallah

WC den sonra zonklama tarzı ağrı kanama vs oluyor mu? Sıkıntı çekiyor musun yanı.fissürün akut ise sadece adet döneminde tekrarlıyorsa ameliyat olmana gerek yok iyileştirirsin bence

Sadece adet döneminde oluyor ama bundan 3 hafta öncede yaşadım lohusalık kanaması varken. Akut ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…