2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
O ilaç bira mayası kapsülü cidden ise yaradı mi?
Bi ara alacaktım almadım.
Direkt bira mayası aldım yiyorum ama uzun zamandır da kullanmıyorum unutuyorum
Kapsül daha pratik olur galiba

Valla canım biraz fiyatı yüksek ama bende çok işe yaradı.İnşAllah sizlerde de işe yarar.

Kızlar kaşlara microblding yaptırmak sakıncalımı emzirirken doktora sordum bilmiyorum dedi yaptıran varmı aranızda

Kendi adıma verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum arkadaşlar,sadece gördüğüm yanlış yerleri düzeltmeden geçemedim.bu konuda daha da fazla birşey yazmayı düşünmüyorum zaten artık.iyi forumlar hepinize

Not: 2018 Ağustos annelerinden

çok geçmiş olsun umarım erken atlatırsın. kıbrıstada salgın var eşim oldu allahtan bize bulaştırmadan atlattı..
Cok gecmis olsun haberlerde duymustum. Hangi semttesin cnm? Nasil gecti sana hastalik? Su an Allah korusun cocuklarina gecmemesi icin ne gibi onlemler aldin? Korkunc yaaa ( Allah sifa versinn
saolun arkadaslar.

lavanta semt yazmayim da ...
hasta olan sevgili eş akrabalari bebek gormeye diye gelmislerdi. onlardan gectigini dusunuyrm. wc kullandilar cunku.
ufakliga yapilacak birsey yok ama buyuk icin her wc yi kullqndiktan sonra ozonluyrm. surekli el yikama hali. ama cok yorgunum. halim kalmadi. reflor iciyrm sadece. surekli haslama bisiler yapip yemeye calisiyrm. esim sehir disi gorevde 10gunlugune. cokkkk egleniyrm cok.
p.s: annen gelse demeyin. bisi olursa ara baban hastaneye gotursun dedi pesin pesin.

Nerelerde yayilmis ,bizim buralara da gelmis mi gibisinden mrk etmistim cnm ok yazma
Hastayken bebek gormeye gelmeleri pesss dedirtiyor. Allah guc kuvvet şifa versin tez zamanda

Kızlar daha önce fissür ameliyatı olan var mı? Botoks ya da lazer?
Galiba ameliyat olacağım
Merhaba canım,geçen yıl Doğumdan sonra benimde başıma geldi.nitrogliserinli kremler botoxlar işe yaramamıştı.artık o kadar kötü bi hal almıştı ki çatlaklarım hem çok derindi,hemde makatta daralma olmuştu ameliyatsız geçmesi imkansızdı.wc sonrası saatlerce çektiğim ağrıyı konuşamıyorum bile.5 ay önce ameliyat oldum dayanamadım.o ızdırap çekilmezdi Allah düşmanımın başına vermesin öyle pis bir hastalık ki.dünya varmış şuan 7 ay çektim ben birde

Slm kızlar
Bugun sinirlerim bosaldı bi tur agladım
Kızım hissetti galiba yavrum emziriyorm yüzüme bakıo sesler cıkarıyo,gülüyo
Konu da kvdem aradı,cuma mevlüdümüz var.
Mevlüt kacta dedi?
2 gün var akrabalrı arıcakmıs aksm
Komsuları da halan arar dedi(görümcesi)
İlk torunu bizden mevlüde 2 gün kala millete haber veriyor,onu da gec görüncenin araması ne?
Sinirlerim bosaldı artık
Yanlıs aileye cocuk yptım.
Cocum bi ömür bu insanlarla muhattap olacak diye agladm

1 ay olacak ama tuvaletin kapısından dahi geçmek istemiyorum her gün ağlıyorum yaşayan bilir allah düşmanımın başına vermesin. Ameliyat sonrası süreç nasıl oldu canım, ne kadar sürdü iyileşmen

Ameliyat sonrası ilk tuvaletinde oh be dünya varmış diyorsun o kadar söyleyeyim sana.biz Siirt’te yaşıyoruz eşim askeri personel burda.ameliyat için ben mecburen Ankara’ya gittim.burada hastane ve doktor sıkıntısı var fazlaca.ameliyatı oldum 4-5 saat sonra hastaneden çıktım.ameliyatdan uyanınca hiç ağrım sızım olmadı.yürüyerek çıktım taksiye bindim eve gittim.ameliyat sonrası sana dışkı yumuşatıcı diyet Ve sıcak su ile makat bölgesine duş veriyorlar zaten.bunları da düzenli yaptıktan sonra 1 ayda tamamen iyileşiyorsun.mesela ben ameliyattan sonra katı beslenmeden ötürü defalarca çatlattım.ama çatlağa baskı yapan kas kesilmiş olduğu için ne ağrım oluyor nede başka birşey.ertesi güne çatlak kendiliğinden hemen iyileşiyor.doktora gittin mi fissür akut mu kronik mi o önemli.kronik ise ameliyatsız iyileşme şansı sıfır.ama akut ise kremlerle sıcak sular ve diyetlerle iyileştirebilmen mümkün.aslında nitrogliserinli kremler de etkili ama emzirirken kullanamazsın o kremleri

Emzirdiğim için krem kullanamıyorum, bu yüzden aslında ameliyata da sıcak bakamıyorum. Sanırım ameliyat düzgün yapılmadığında gaz ve gaita kaçırma durumu oluyormuş. O kadar çaresizim ki şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…