- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Benim en baştan beri öyle bi problemim olmadı.ameliyat olmadan önce bende aynı şekilde bu sebepten korkuyordum.ama doktorum bu durumun yanlış kas kesiminden olduğunu söylemişti.yani tecrübeli ellerde öyle bi sıkıntı yaşamazsın merak etme.özellikle bir proktoloji uzmanına ameliyat olursan o imkansız gibi birşey.işte emzirdiğin için krem botox yapamazsın.bol bol sıcak suya otur.yada makat bölgesine duş başlığıyla sıcak su tut 10 dk.kantaron yağı kullanabilirsin.dışkı yumuşatıcı kullan çatlağın geçene kadar.akut ise mutlaka iyileşir.elinden geleni yap posalı beslen.inşallah ameliyatsız iyileşirsinEmzirdiğim için krem kullanamıyorum, bu yüzden aslında ameliyata da sıcak bakamıyorum. Sanırım ameliyat düzgün yapılmadığında gaz ve gaita kaçırma durumu oluyormuş. O kadar çaresizim ki şu an
Canm sakn emzirirken kullanmaKabızlığım için eczaneden bekunis aldım, emzirmede bir zararı olur mu acaba?Eczacı iyi olduğunu söyledi ama
Artık dayanılmayacak boyutta
Ama baydınız yeter artık ya üff özelden tartışın aşı derdınızı
Hanımlar benim birşey tartıştığım yok. Ağustos annelerine bile dahil olmayan bir insan geliyor ortalığı karıştırıyor 2kişiye laf ediyor benim üzerimden bişeyler yazıyor sizde alkışlıyorsunuz. Helal olsun. Daha hamile olduğumuz bile belli değilken acaba mı değerlerimiz kaç vs diye burda konuşuyorduk 9ay bişeyler paylaştık yardımlaştık. Bu tavrınız nedir anlayamadım baydınız maydınız? Herkes üslubunu korusunda öyle konuşsun. Genel bir rahatsızlık var demekki konuya girmem bir daha
Şimdilik daha çok yeni, o yüzden çok dikkat ediyorum inşallah geçerBenim en baştan beri öyle bi problemim olmadı.ameliyat olmadan önce bende aynı şekilde bu sebepten korkuyordum.ama doktorum bu durumun yanlış kas kesiminden olduğunu söylemişti.yani tecrübeli ellerde öyle bi sıkıntı yaşamazsın merak etme.özellikle bir proktoloji uzmanına ameliyat olursan o imkansız gibi birşey.işte emzirdiğin için krem botox yapamazsın.bol bol sıcak suya otur.yada makat bölgesine duş başlığıyla sıcak su tut 10 dk.kantaron yağı kullanabilirsin.dışkı yumuşatıcı kullan çatlağın geçene kadar.akut ise mutlaka iyileşir.elinden geleni yap posalı beslen.inşallah ameliyatsız iyileşirsin
Pardon ortalığı karıştıran ben miyim? Siz benim anlatmak istediklerimi galiba anlayamamışsınız.birde burası sadece 2019 Ağustos annelerine mi zimmetli.başka kimse gelip fikrini belirtemez mi? Farkındaysanız sizin son mesajınıza cevap vermedim polemik olmaması adına. En başından beri burada olmanız arkadaşlarınızın her yanlış fikrinizin arkasında durmasını mı gerektiriyor? Üstelik tartışılan konuda bebeklerinizin hayatı söz konusuykenHanımlar benim birşey tartıştığım yok. Ağustos annelerine bile dahil olmayan bir insan geliyor ortalığı karıştırıyor 2kişiye laf ediyor benim üzerimden bişeyler yazıyor sizde alkışlıyorsunuz. Helal olsun. Daha hamile olduğumuz bile belli değilken acaba mı değerlerimiz kaç vs diye burda konuşuyorduk 9ay bişeyler paylaştık yardımlaştık. Bu tavrınız nedir anlayamadım baydınız maydınız? Herkes üslubunu korusunda öyle konuşsun. Genel bir rahatsızlık var demekki konuya girmem bir daha
Kimsenin.alkisladigi yok aksine huzur sorun cikmamasi.icin kac.gundur yazıyoruz konu uzadı ve surekli gundeme geliyor derdimiz o kimsenin taraf yada birini tutma olayi.yok burda herkes herkesi taniyor fikirleri uyar uymaz ayri konu derdimiz ortak amacımız sorun çıkmaması gerginlik çıkmasın herkes kendince fikrini belirtti bitti gitti ama.surekli gelince gundeme herkes illaki tepki veriyor yoksa agustos annelerini yedirtmeyiz saygisizlik yapanlara ama saygisizlik yapmadi karsi.tarafta herkes fikrini belirtti saygı çerçevesindeHanımlar benim birşey tartıştığım yok. Ağustos annelerine bile dahil olmayan bir insan geliyor ortalığı karıştırıyor 2kişiye laf ediyor benim üzerimden bişeyler yazıyor sizde alkışlıyorsunuz. Helal olsun. Daha hamile olduğumuz bile belli değilken acaba mı değerlerimiz kaç vs diye burda konuşuyorduk 9ay bişeyler paylaştık yardımlaştık. Bu tavrınız nedir anlayamadım baydınız maydınız? Herkes üslubunu korusunda öyle konuşsun. Genel bir rahatsızlık var demekki konuya girmem bir daha
Gecmis olsun canim ben de gribim ve bebege de gecti... Rezillik anlayacagin Allah yardimcimiz olsun senin 2 cocuk ve esin yok daha zorsaolun arkadaslar.
lavanta semt yazmayim da...
hasta olan sevgili eş akrabalari bebek gormeye diye gelmislerdi. onlardan gectigini dusunuyrm. wc kullandilar cunku.
ufakliga yapilacak birsey yok ama buyuk icin her wc yi kullqndiktan sonra ozonluyrm. surekli el yikama hali. ama cok yorgunum. halim kalmadi. reflor iciyrm sadece. surekli haslama bisiler yapip yemeye calisiyrm. esim sehir disi gorevde 10gunlugune. cokkkk egleniyrm cok.
p.s: annen gelse demeyin. bisi olursa ara baban hastaneye gotursun dedi pesin pesin.
Yeterince zorlu evin ici haklisin aslinda kafamiz dağılsın goygoy yapalim herkes ayni durumda mı bebeler nasil moral.arıyor arsa kaizen uzerindeArkadaşlar herkes bulanıp ıkı dakıka da olsa vakıt ayırıp buraya nefes almaya gırıyor sahsen ben ıkı gulen emojı gorunce mutlu oluyorum.Efelihayat muhtar arsa kımın üstüne kım hıssedarlar. Bugün nasılsınız
Maske taksaydin keske ayyy kiyamam gecmis olsun ikinizede cok uzuldumGecmis olsun canim ben de gribim ve bebege de gecti... Rezillik anlayacagin Allah yardimcimiz olsun senin 2 cocuk ve esin yok daha zor
Mama meme karisik verdigimden bugun 5.gundu ve gliserin fitil verdik doktoruyla konuşup, yaptı. Anne sutunde 7-8 gune kadar diyor doktoru.Bugün 7.gün hala kakasını yapmadı yavrum. Tribudat şurubunu verdi doktor, bağırsak düzenleyiciymiş onu kullanıyoruz.
yarına kadar yapmamış olursa mecburen doktor fitil yapacak
Ben onu erkek sanıyodum erkek mıYeterince zorlu evin ici haklisin aslinda kafamiz dağılsın goygoy yapalim herkes ayni durumda mı bebeler nasil moral.arıyor arsa kaizen uzerindepatron o
Erkek erkekBen onu erkek sanıyodum erkek mı
Taktim cabim ama maalesef yeterli olmadi hic iyi olmadi hastalik isi cok tesekkurler canimMaske taksaydin keske ayyy kiyamam gecmis olsun ikinizede cok uzuldum
Bebege gecmez merak etme sende kolay atlatrsn ınsallah gecmıs olsunTaktim cabim ama maalesef yeterli olmadi hic iyi olmadi hastalik isi cok tesekkurler canim
Bugun ben de gliserin fitil kullandom tam 3 saat uyufu ilk defaMama meme karisik verdigimden bugun 5.gundu ve gliserin fitil verdik doktoruyla konuşup, yaptı. Anne sutunde 7-8 gune kadar diyor doktoru.
Beklemek zor biliyorum, en iyi ben anlarım sizi.
Cok tesekkurler canimBebege gecmez merak etme sende kolay atlatrsn ınsallah gecmıs olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?