2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ins bebiş hızla buyur kapatır arayı başka doktora gitmekte fayda var en azından için rahat eder

Ins bebiş hızla buyur kapatır arayı başka doktora gitmekte fayda var en azından için rahat eder
bebiş hızla büyüyor zaten kese büyümüyor. bebek olması gerektiği gibi. okuduğum her şey 6-7. haftada. 9. haftamdayım benim haftamda ya düzelmiş problem yada sonlanmış gebelik. çok korkuyorum artık

bebiş hızla büyüyor zaten kese büyümüyor. bebek olması gerektiği gibi. okuduğum her şey 6-7. haftada. 9. haftamdayım benim haftamda ya düzelmiş problem yada sonlanmış gebelik. çok korkuyorum artık
doktorunuz bu durum için size ne dedi peki ? umarım hersey yoluna girer biran önce

doktorunuz bu durum için size ne dedi peki ? umarım hersey yoluna girer biran önce
doktorum düzeledebilir kalbi de duradabilir dedi. bekleyeceğiz diyor. ama bana artık düzelmesi mantıklı gelmiyor. kese o kadar küçükki bebek zor sığıyor içine. okuduklarım insanların yazdıklarında daha erken haftalarda sonlanmış yada düzelmiş. bu haftada olup hemde küçük olanı görmedim. çok üzgünüm

Çok geçmiş olsun öncelikle,özel hastanelerden ziyade bi araştırma hastanesine yada üniversite hastanesi doktoruna gitseniz sanki daha iyi olur,çünkü özel hastanelerde benzer vakalar daha az gelirken devlet hastanelerinde yüzlerce kez aynı durumla karşılaşıyorlar,ve az çok yapılacakları ve sonuçlarını daha iyi kestiriyorlar,ben ankara eğitim araştırma hastanesinde Prof.Dr.Yusuf Üstün'e gittim,benim gebeliğim sonlandı iki kez düşük yaptım ama olabilecekleri zaten söylemişti bana,eski medicana doktoru kendisi,şahane bir doktor,sadece salı günleri muayene yapıyor,ona denk gelmek biraz zor,yada gazi üniversitesinde kadın doğum sekreteliğinden oranın proflarıyla iletişime geçebilirsin

ben riskli gebelik uzmanına gitmeyi düşünüyorum. ama dediğiniz isime de bakacağım belki randevu bulurum

Ins herşey yolunda gider canım senin için dua edicem

ben riskli gebelik uzmanına gitmeyi düşünüyorum. ama dediğiniz isime de bakacağım belki randevu bulurum
dediğim doktorun 182 de randevusu olmuyor,sabah gidip hastanede sıra alınıyor,ben sabah 8 gibi gittiğimde 4-5 inci sıraları alabiliyordum,ben o doktoru istediğim için katlanıyordum tabi bu duruma,İnşAllah sağlıkla devam eder gebeliğin

Ins herşey yolunda gider canım senin için dua edicem

çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

hayat mucizelerle dolu.. siz güel olana inanın ki güzellikler sizi bulsun.. umarım bir dahaki kontrole hersey düzelmiş olarak cıkar karsınıza.. sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah

Canım rabbimden ümit kesilmez ol derse olur . mucizelerini çoğu kez gördük inşallah hakkınızda hayırlı olanı verir dua et bol bol

Eşimle bende erkek hissediyoruz, hayırlısı olsun da

Bizim gönlümüzden geçen kız ama tabi rabbim eli ayağı sağlıklı versinde cinsiyet önemli değil hayırlısını versin. banada bazen erkek gibi geliyor :) cuma günü kontrol var 12 hafta olacak. belki tahminde bulunur doktor :)

Evet cnm bende 22 haftada bebeğimi kaybettim ve büyük ihtimal enfeksiyondan bakalim bana ne dicek sen naptin aldinmi sonuçlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…