2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
3 ay diyolla
6 aya kadar surebilirmis kolik işi
Kabiz olmasin? Yada gaz sancısı?

nasil agliyor surekli mi ya emerken falan nasil oluyor? Dışarıya cikmaya korkmuyor musun peki? Benimki agladiginda panik oluyorum ben elim ayagima dolasiyo ☹

Merhabaaa lütfen acil bakar misiniz ona göre kan testine gidicem silik çizgiler çıktı

Eklentiler

• 20191012_201017.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 39
bazen gazdan yapiyorlar bazen de memeden süt az gelince sinirlenip bağırıyor ağlıyor cirpiniyor, hemen diger memeye geciyorum yeterki kucuk adam sinirlenmesin
Ben de acaba süt tazyikli gelince mi sinirleniyor diye dusunuyordum, makas hareketiyle sıkarak onu azaltmayi deniyorum , yine ayni, emdigi anda cirpinip sinirlenmeler ,reflü degildir insallah

cnm hic yoktan cikmis tartisma. annen kapatin demis ne guzel. sen de icinde buyutme lutfen. normal bir zamanda esinle konusur duzeltirsin. simdi ofkeyle hareket etme lutfen.

ben de bugun 1 cilginlik yaptim. kocam 1 haftadir yok. gece gunduz tekim. artik dellendim evde. kiz bebek arabasinda durmaz.
ama aldjm oglanla ikisini attim taksiye gittik avm ye. alisveris yaptik. oglumu oynattim. iki cocukla korkuyrdum tek uzaga gitmeye ama basardim. kizimda bebek arabasinda tam 3 saat uyudu ben şok oldum. o sira kardesimde bonus olarak katildi. yemekti sonbetti mis oldu...

Ay ben ağlarım kan pozitif çıkarsa eşime söylemedim henüz yanımda ama nasıl söylesem kendimi inandiramadim daha
varsa 1 test daha yapin su icmeyin 2 saat. baktiniz yine pozitif hopppp gidin kana.
hoş ben suan coktan kan vermistim

Gaz olabilir...

gaz dir canim benim kizda oyle yapiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…