Eşime söylerim şimdi cesareti önce ona toplamam gerekbi cesaret kan verin
e hadi insallah hayirlisi. testi gosterin. burda birsey goruyor musun diyeEşime söylerim şimdi cesareti önce ona toplamam gerek
Israrı damlatıp koydum ve pantolonunu cektim direk baktım vardı bi 30 saniye felan sürdü sanırımmmme hadi insallah hayirlisi. testi gosterin. burda birsey goruyor musun diye
bu arada cizgiler kac dk.da cikmisti onu sormadim.
hu huuuuu. o zaman direk kana derimIsrarı damlatıp koydum ve pantolonunu cektim direk baktım vardı bi 30 saniye felan sürdü sanırımmmm
Yaa sen beni daha çok heyecanlandirdin suan amaaahu huuuuu. o zaman direk kana derim
Inşallah 6 ay sürmez 3 ay da düzelir ben tek bakiyorm bide pisklojik olarakta iyi olmayınca sabrim kalmıyor3 ay diyolla
6 aya kadar surebilirmis kolik işi
Kabiz olmasin? Yada gaz sancısı?
Tatlim.gaz sakın bırakmasına izin.verme.bana doner sonun gaz yuzunden.hepsi meme.reddi.yapar biberon verme.emzir gaz cikar.emdir.bisekilde emzirMerhaba arkadaslar, bebegim emerken birden aşiri sinirli aglamaya basliyor, sonra emmeye devam ediyor. sonra gene agliyor , boyle bir döngü.. bu nedir Allah askina yaareflu belirtisi mi nedir, emmek istiyor ama sanki birsey onu rahatsiz ediyor
Ben bütün bebekler benimki gibi sanıyordum burada yazılarınızı okuyana kadar.Ohooo ağlaması yoksa kesin cikmalisin.
Mutlu doktoruna göre kolik, bana göre pisligine yapıyorgunduz az uyur ogleden sonra baslayip geceye kadar da genelde ağlar. Böyle etinden et kopariliyormus gibi. Bagirsak sistemi calismayi ogrenince gececek diyolla
Bu aglamayi disarda yapabiliyor ama evde de ağlıyor nasılsa. Bugun kiz kulesi civarinda ki sahilin en kalabalik noktasi krize girdim yine. Yolun karsisina gecip otobüs duraginda emzirdim.
Yani demem o ki ne yaparsa yapsin sen zaten başa çıkmayı biliyorsun, annesisin, maksimum ne olabilir?
Amin canımhayirli ugurlu olur insallah canim. hakkinizda hayirlisi
Bir ara oluyorduk anne baba sonra anladim ki ha ev ha dışarı. Evelki gün mesela sahile inip yuruyup bi kafede kahve icerim diye bebek arabasina indim, çığlık kiyamet koptu yine. Garajdan cikarken bagiriyordu öyle düşün, pes etmedim devam ettim. Sonunda uyudu. Babasi geldi pesimize uyandi falan derken gezdik geldik.nasil agliyor surekli mi ya emerken falan nasil oluyor? Dışarıya cikmaya korkmuyor musun peki? Benimki agladiginda panik oluyorum ben elim ayagima dolasiyo ☹
Kimsede öyle sınırsız bir sabir yok, hic kendini suclama. Ben de yalnızım, arada kocama pasliyorum ama onun da calisma saatleri belli değil bak 11i gecti hala garajda. Geçecek. Sonunda elbet gececek. Hamilelikte neler yasadik bitti, bu da biterInşallah 6 ay sürmez 3 ay da düzelir ben tek bakiyorm bide pisklojik olarakta iyi olmayınca sabrim kalmıyor
Dilini ısır bunlari derkenBen bütün bebekler benimki gibi sanıyordum burada yazılarınızı okuyana kadar.allaha şükür hiç ağlamaz, gündüz karnını doyurup yatırırım 2-3 saat uyur. Uyandıkça karnını doyurup gazını çıkarırım tekrar uyur. Gece de aynı şekilde.
allah dağına göre kar veriyor demek ki, az bir ağlayınca ben de kötü oluyorum çünkü. Sürekli ağlasa ben ne hale gelirim
Düne kadar benimki de öyleydi bugün bir adet cazgirdiBen bütün bebekler benimki gibi sanıyordum burada yazılarınızı okuyana kadar.allaha şükür hiç ağlamaz, gündüz karnını doyurup yatırırım 2-3 saat uyur. Uyandıkça karnını doyurup gazını çıkarırım tekrar uyur. Gece de aynı şekilde.
allah dağına göre kar veriyor demek ki, az bir ağlayınca ben de kötü oluyorum çünkü. Sürekli ağlasa ben ne hale gelirim
Nasıldı o laf?Düne kadar benimki de öyleydi bugün bir adet cazgirdiumarim yarin normale döner bende uyuyunca sikayet ediyordum hep uyuyor diye dahada agzimi açmam
Şikayet değil benimkisi, hep böyle olsun temennisiDüne kadar benimki de öyleydi bugün bir adet cazgirdiumarim yarin normale döner bende uyuyunca sikayet ediyordum hep uyuyor diye dahada agzimi açmam
ya 2. ve 4. ayda.... ya da 3.cu ve 5.ayda canim. 2 doz aşı... rotatix tavsiye edilen. 269tl idi en son tanesi...Kızlar bu rota aşısı ne zamana kadar yapılıyo en son
gecmis olsun. insallah cabuk gecer.Kızlar 2 gün önce gündüz Çarşı pazar bebek arabasıyla dolandık hava çok güzeldi Çok iyi geldi. Akşamına yemeğe çıktık yine bebek arabasıyla hava biraz serindi. Abarttım sanırım birden çok geldi temiz havaDün geceden beri öksürmeye başladı. 2-3 saat arayla öksürüyor. Annem ıhlamur ver dedi ama vermedim. Emziriyorum bol bol. Uyurken daha sık öksürüyor ve uyanıyor göğsüne zeytinyağı sürüp ılık havlu yaptım ama geçmedi. Doktoruna mesaj attım artarsa gelirsiniz takip et dedi. Eve hapsoldum ilerlemesin diye dışarı çıkmıyorum...
Bu arada Sarp Ege ismini kim koymuştu?
ensesine bakacaksin cnm. kiyafetli yerine tabiki. soguksa usumustur. slingle biz cok terliyrz. uzun gezemiyrm onunla ;(Bugün ilk kez slingle dışarı çıktım. Evde arada bağlıyordum, maksimum 10 dakika sonra ağlıyordu, çıkarıyordum. Bugün direndim, arabaya binince hoop sustu. Sonra da baya yürüdüm. 7000 adım atmışım, yürüdüğüm sürece hep uyudu. Arada çıkarıp emzirdim iki kez. Ay ne rahatlık valla bebek arabasıydı pusetti aşırı bunalıyorum.
Ama ben bu giydirme işini beceremiyorum ya. Sıcak mı oldu, soğuk mu oldu, ay üşüdü giydireyim mi, ay terledi çıkarsam mı derken manyak oldu bebe. Nasıl anlıyorsunuz üşüyünce? İnşallah bugün giy çıkar hasta etmemişimdir.
Kan sonucun cıktı hamileymişiiimm beni iyiki heyecanlandırmışsınnhu huuuuu. o zaman direk kana derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?