- 15 Ekim 2018
- 1.216
- 5.710
- 158
Ya benimkide aynı. 10 dakika emiyor sonra başlıyor çırpınmaya. Diyorum acaba süt mü bitti ondan mı böyle yapıyor. Bakıyorum var. Kucağımda sallayarak memeyi veriyorum. Ee yine emiyo. Süt gelmese hep ağlar. Gazdan heralde diyip emzirmeye devam ediyorumMerhaba arkadaslar, bebegim emerken birden aşiri sinirli aglamaya basliyor, sonra emmeye devam ediyor. sonra gene agliyor , boyle bir döngü.. bu nedir Allah askina yaareflu belirtisi mi nedir, emmek istiyor ama sanki birsey onu rahatsiz ediyor
Canım benim kızım öyleydi. Ne güzelmişBen bütün bebekler benimki gibi sanıyordum burada yazılarınızı okuyana kadar.allaha şükür hiç ağlamaz, gündüz karnını doyurup yatırırım 2-3 saat uyur. Uyandıkça karnını doyurup gazını çıkarırım tekrar uyur. Gece de aynı şekilde.
allah dağına göre kar veriyor demek ki, az bir ağlayınca ben de kötü oluyorum çünkü. Sürekli ağlasa ben ne hale gelirim
Benim oğlum da ağlamaz pek ama uyumaz da bazen.Ben bütün bebekler benimki gibi sanıyordum burada yazılarınızı okuyana kadar.allaha şükür hiç ağlamaz, gündüz karnını doyurup yatırırım 2-3 saat uyur. Uyandıkça karnını doyurup gazını çıkarırım tekrar uyur. Gece de aynı şekilde.
allah dağına göre kar veriyor demek ki, az bir ağlayınca ben de kötü oluyorum çünkü. Süreklağlasa ben ne hale gelirim
Ensesi ve gogsu soguksa usumustur.Bugün ilk kez slingle dışarı çıktım. Evde arada bağlıyordum, maksimum 10 dakika sonra ağlıyordu, çıkarıyordum. Bugün direndim, arabaya binince hoop sustu. Sonra da baya yürüdüm. 7000 adım atmışım, yürüdüğüm sürece hep uyudu. Arada çıkarıp emzirdim iki kez. Ay ne rahatlık valla bebek arabasıydı pusetti aşırı bunalıyorum.
Ama ben bu giydirme işini beceremiyorum ya. Sıcak mı oldu, soğuk mu oldu, ay üşüdü giydireyim mi, ay terledi çıkarsam mı derken manyak oldu bebe. Nasıl anlıyorsunuz üşüyünce? İnşallah bugün giy çıkar hasta etmemişimdir.
Annem bakıyor dışarıda işlerim olunca. Arada ona bırakıp çıkıyorumYa benimkide aynı. 10 dakika emiyor sonra başlıyor çırpınmaya. Diyorum acaba süt mü bitti ondan mı böyle yapıyor. Bakıyorum var. Kucağımda sallayarak memeyi veriyorum. Ee yine emiyo. Süt gelmese hep ağlar. Gazdan heralde diyip emzirmeye devam ediyorum
Canım benim kızım öyleydi. Ne güzelmişoğlum şimdi hiç durmuyo. Eğer şimdiki aklım Kızımda olsaydı uyku aralarında kendime daha çok zaman ayırırdım. Çıkar dolaşırdım. Yapmıyorsan ve bebeği bırakabileceğin kişi varsa yap bence çok iyi geliyor
Aynen bizde öyleyiz. Kucakta o kadar rahat ki, uyutmak için indirirken mızmızlanmaya başlarBenim oğlum da ağlamaz pek ama uyumaz da bazen.
Illa kucakta gezecek gezmese dee kucakta oturacak.
O da yorucu oluyor baya.
Artık kucakta bebekle yemek yapmayı falan öğrendi
Nazar geliyoooBen bütün bebekler benimki gibi sanıyordum burada yazılarınızı okuyana kadar.allaha şükür hiç ağlamaz, gündüz karnını doyurup yatırırım 2-3 saat uyur. Uyandıkça karnını doyurup gazını çıkarırım tekrar uyur. Gece de aynı şekilde.
allah dağına göre kar veriyor demek ki, az bir ağlayınca ben de kötü oluyorum çünkü. Sürekli ağlasa ben ne hale gelirim
gozunuz aydinnnn. saglikla tamamlayin insallah...Kan sonucun cıktı hamileymişiiimm beni iyiki heyecanlandırmışsınn
bakalim canim.
O çok kötü bir duygu oluşturuyor ya, sen bile isteye canını acıtıyormuşsun gibiArkadasl
Nazar geliyoooişin şakası canım masallah duzeninze ama tüm anneler ağlayınca kötü oluyor yani tüm dağlar aynı da olunca dayaniysn malsf.
Elinn üzerinden kan aldılar ben bayıldım en son kanı pamukta görünce
Inşallahgozunuz aydinnnn. saglikla tamamlayin insallah...
bakalim canim.
Çoğumuzun bebeği hala öyle canım. Normal tabiki. Gazı sancısı bir şey vardır. 75 günlük oldu benimki hala öyle. Kucak dışında uyuması çok nadir. Ama geçecek tabiki 3/4 aylık oluncaArkadaşlar eylül anneleri forumunda yazıyoruz da sizin deneyimlerinizden birşey danışmak istiyorum.bebeğimin gece uykuları normal ama sabahtan akşama en fazla 1 saat uyuyor. Alt değiştirme dışında hep meme istiyor. Memede 10 dk uyuyor. Yerine koyunca uyanıyor. Normal mi? Geçecek mi? Yardım lütfen..
1.ayda daha dogrusu 40 i cikmadan bebeklerin en buyuk zaafı anne kokusu anne sicakligi oluyor , ilk gunler cok zor geciyor, sonra bir düzen oluşuyor merak etmeyin.Arkadaşlar eylül anneleri forumunda yazıyoruz da sizin deneyimlerinizden birşey danışmak istiyorum.bebeğimin gece uykuları normal ama sabahtan akşama en fazla 1 saat uyuyor. Alt değiştirme dışında hep meme istiyor. Memede 10 dk uyuyor. Yerine koyunca uyanıyor. Normal mi? Geçecek mi? Yardım lütfen..
cok normal telas etmeyin. hatta bizimkiler buna ek olarak gece de uyumuyordu dogru duzgun. gunduz hala biraktigim an kalkiyr. hep meme de yasamak istiyr. bu durum 4.cu trimesteri disarda tamamlamalarindan. anne ile hala kendilerini butun saniyorlar. 4.cu aya daha iyi olacaklar.Arkadaşlar eylül anneleri forumunda yazıyoruz da sizin deneyimlerinizden birşey danışmak istiyorum.bebeğimin gece uykuları normal ama sabahtan akşama en fazla 1 saat uyuyor. Alt değiştirme dışında hep meme istiyor. Memede 10 dk uyuyor. Yerine koyunca uyanıyor. Normal mi? Geçecek mi? Yardım lütfen..
Günaydin iyi pazarlarGünaydın herkese iyi pazarlar
Ayynen oyle en guzel aciklamayi yapmissin canimcok normal telas etmeyin. hatta bizimkiler buna ek olarak gece de uyumuyordu dogru duzgun. gunduz hala biraktigim an kalkiyr. hep meme de yasamak istiyr. bu durum 4.cu trimesteri disarda tamamlamalarindan. anne ile hala kendilerini butun saniyorlar. 4.cu aya daha iyi olacaklar.
Gazi var muhtemelen.koliktir korkma 58 gunluguz hala ayni.cocugumuzun ki ayni durumda yatak dusmani bebeler korkmaArkadaşlar eylül anneleri forumunda yazıyoruz da sizin deneyimlerinizden birşey danışmak istiyorum.bebeğimin gece uykuları normal ama sabahtan akşama en fazla 1 saat uyuyor. Alt değiştirme dışında hep meme istiyor. Memede 10 dk uyuyor. Yerine koyunca uyanıyor. Normal mi? Geçecek mi? Yardım lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?