2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ya benimkide aynı. 10 dakika emiyor sonra başlıyor çırpınmaya. Diyorum acaba süt mü bitti ondan mı böyle yapıyor. Bakıyorum var. Kucağımda sallayarak memeyi veriyorum. Ee yine emiyo. Süt gelmese hep ağlar. Gazdan heralde diyip emzirmeye devam ediyorum
Canım benim kızım öyleydi. Ne güzelmiş oğlum şimdi hiç durmuyo. Eğer şimdiki aklım Kızımda olsaydı uyku aralarında kendime daha çok zaman ayırırdım. Çıkar dolaşırdım. Yapmıyorsan ve bebeği bırakabileceğin kişi varsa yap bence çok iyi geliyor

Benim oğlum da ağlamaz pek ama uyumaz da bazen.
Illa kucakta gezecek gezmese dee kucakta oturacak.
O da yorucu oluyor baya.
Artık kucakta bebekle yemek yapmayı falan öğrendi

Ensesi ve gogsu soguksa usumustur.

Annem bakıyor dışarıda işlerim olunca. Arada ona bırakıp çıkıyorum

Arkadasl
Nazar geliyooo işin şakası canım masallah duzeninze ama tüm anneler ağlayınca kötü oluyor yani tüm dağlar aynı da olunca dayaniysn malsf.
Elinn üzerinden kan aldılar ben bayıldım en son kanı pamukta görünce

4 gündür vucudumda kaşıntılı bir şeyler çıkıyor.
Gece oluyir
Bòcek ısırığı gibi

O çok kötü bir duygu oluşturuyor ya, sen bile isteye canını acıtıyormuşsun gibi

Arkadaşlar eylül anneleri forumunda yazıyoruz da sizin deneyimlerinizden birşey danışmak istiyorum.bebeğimin gece uykuları normal ama sabahtan akşama en fazla 1 saat uyuyor. Alt değiştirme dışında hep meme istiyor. Memede 10 dk uyuyor. Yerine koyunca uyanıyor. Normal mi? Geçecek mi? Yardım lütfen..

Çoğumuzun bebeği hala öyle canım. Normal tabiki. Gazı sancısı bir şey vardır. 75 günlük oldu benimki hala öyle. Kucak dışında uyuması çok nadir. Ama geçecek tabiki 3/4 aylık olunca

Z zhrazynep sinemist57 Efelihayat R Rzg14 C cmrmmnkm I ikuayko maydanozsuyu yaa sagolun kizlar gaz dediniz icim rahatladi , ben reflüden ve meme reddinden şuphelenmistim , gazsa zaten alistik bir yol bulunur da reflü zor.

Efelihayat canim sagol tavsiyelerin içinben emzirmeye calistikca o benle mucadele ediyor en sonunda yerine yatiriyorum sakinlesiyor. Boyle krizler oluyor arada. Ama hic mama, emzik vermedim , bi alişirsa devami gelir.

1.ayda daha dogrusu 40 i cikmadan bebeklerin en buyuk zaafı anne kokusu anne sicakligi oluyor , ilk gunler cok zor geciyor, sonra bir düzen oluşuyor merak etmeyin.

cok normal telas etmeyin. hatta bizimkiler buna ek olarak gece de uyumuyordu dogru duzgun. gunduz hala biraktigim an kalkiyr. hep meme de yasamak istiyr. bu durum 4.cu trimesteri disarda tamamlamalarindan. anne ile hala kendilerini butun saniyorlar. 4.cu aya daha iyi olacaklar.

Ayynen oyle en guzel aciklamayi yapmissin canim

Gazi var muhtemelen.koliktir korkma 58 gunluguz hala ayni.cocugumuzun ki ayni durumda yatak dusmani bebeler korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…