45 gunlukArkadaşlar eylül anneleri forumunda yazıyoruz da sizin deneyimlerinizden birşey danışmak istiyorum.bebeğimin gece uykuları normal ama sabahtan akşama en fazla 1 saat uyuyor. Alt değiştirme dışında hep meme istiyor. Memede 10 dk uyuyor. Yerine koyunca uyanıyor. Normal mi? Geçecek mi? Yardım lütfen..
Bosver esinle de simdi aran bozulmasin canim ustune yurumemistir belki sinirlenince annene oyle gelmistir belki bi yanlislik vardir annende buyukluk yaptiysa sen de affetAnnem tmm kapatın konuyu diyo
Ama ben hazmedemiyorm
Resmen evde cocuk icin duruyorm
Tek olsam aksm direk gitmistim anneme
Bu sabah o kadar sinirlendimki artik 5 dakika emiuo sonra birakiyo sinirli sinirli sut mu bitti diye kontrol ediyorum yoo sutte var artik asiri gazdan demekki... Yanu 10. Haftaya girdik daha hala suruyo bakalim.ama yoruldum bu gaz isindenYa benimkide aynı. 10 dakika emiyor sonra başlıyor çırpınmaya. Diyorum acaba süt mü bitti ondan mı böyle yapıyor. Bakıyorum var. Kucağımda sallayarak memeyi veriyorum. Ee yine emiyo. Süt gelmese hep ağlar. Gazdan heralde diyip emzirmeye devam ediyorum
Canım benim kızım öyleydi. Ne güzelmişoğlum şimdi hiç durmuyo. Eğer şimdiki aklım Kızımda olsaydı uyku aralarında kendime daha çok zaman ayırırdım. Çıkar dolaşırdım. Yapmıyorsan ve bebeği bırakabileceğin kişi varsa yap bence çok iyi geliyor
ay umarim geçer.Çoğumuzun bebeği hala öyle canım. Normal tabiki. Gazı sancısı bir şey vardır. 75 günlük oldu benimki hala öyle. Kucak dışında uyuması çok nadir. Ama geçecek tabiki 3/4 aylık olunca
6 aya kalmaz 4 Aydan sonra geçer. 4. Ay da azalmış olur. Yapacak bir şey yok. Hep öyle malesefay umarim geçer.
inan bana daral bastı.
2 ay 20 günlük olduk resme gazman doğurmuşum.
gazdan uyuyamıyor.
Bir de kakasini yapamaz oldu ıkınıp duruyor.
o da gece başlıyor.
3 gecedir 2 'den sonra yari baygın uyku uyanıklık arasında bebe emziriyorum uyusun da ıkınmasın diye
6 ay diyorlar bakalim.
dört gözle 6. ayın bitmesini bekliyorum
İnşallahhhcok normal telas etmeyin. hatta bizimkiler buna ek olarak gece de uyumuyordu dogru duzgun. gunduz hala biraktigim an kalkiyr. hep meme de yasamak istiyr. bu durum 4.cu trimesteri disarda tamamlamalarindan. anne ile hala kendilerini butun saniyorlar. 4.cu aya daha iyi olacaklar.
Amin canım çok saol. Bugün biraz daha iyi gece de hiç öksürmedi.gecmis olsun. insallah cabuk gecer.
Çok teşekkürlerİnşallahhh
Çok teşekkürler45 gunluk
Hesapladim dün gunduz 14 saatin toplasan 4 saati uyumadi, 2 saate yakin tek parca gerisi hep 5-10-15dk falan. Memede uykuya dalma en cok yaptigi sey, emzirme yastiginda uyuyor kalkamiyorum uyanmasin diye. Gotunde de sensör var yerine koyunca uyaniyor.
Yuz üstü deniyorum bu ara ama riskli yapin diyemem özellikle uyarayim.
Kakası normalGazi var muhtemelen.koliktir korkma 58 gunluguz hala ayni.cocugumuzun ki ayni durumda yatak dusmani bebeler korkma
Çok teşekkürlerÇoğumuzun bebeği hala öyle canım. Normal tabiki. Gazı sancısı bir şey vardır. 75 günlük oldu benimki hala öyle. Kucak dışında uyuması çok nadir. Ama geçecek tabiki 3/4 aylık olunca
Sağoluncok normal telas etmeyin. hatta bizimkiler buna ek olarak gece de uyumuyordu dogru duzgun. gunduz hala biraktigim an kalkiyr. hep meme de yasamak istiyr. bu durum 4.cu trimesteri disarda tamamlamalarindan. anne ile hala kendilerini butun saniyorlar. 4.cu aya daha iyi olacaklar.
Damla seklinde yutuyor canım meselâ karma aşı da ağızdan rota gibi.Bu arada rota asisi agizdan oluuor deniyor agizdan asi nasil olur bilen varsa aciklayabilir mi sormadimda doktora agizdan nasil olacak diye
Kesinlikle sana katılıyorum. Normalde tuvaletini her gün yapan çocuk dün yapmadı. Ve bütün gece huysuzdu sürekli ıkındı durdu. Sabah yapanca rahatladı. Bende başta sağlık ocağının verdiği devit i kullanıyordum. Yüzünde isilik yaptı. Araştırınca içinde paraben olduğunu ögrendim bıraktım. Ve pedia ya geçtim. Şükür pedia bir sey yapmadı ondan devam ediyorum.Uykusuzluk cekenler icin soyluyorum belki faydam dokunur bizimki gece boyu hic uyumuyordu ama hic 1 saat anca ve monovit d vitamini veriyodum pedia d bittigi icin... Oturdum dusundum bu cocuk neden uyuyamiyor monoviti verdigim gunden beri bizimki kabiz hani diyolar ya efendim anne sutu alan bebeklerde normal 2 3 gun kaka yapmamak benve degil bizimki her memeden sonra kakasini yapiyodu.. monoviti kestim gel gelelim kabizlik devam ediyor bundan 1 hafta once ceyrek fitil kullandim kanzuk ve kabizligi bitti monoviti kestim pedia d den devam yaani uyumama sorunu benve kabizlikla da alakali neden fitili verinxe 3 4 saat uyudu ve neden artik geceleri uyuyor...
Oyle mi anladim canim peki o da diger asilar gbi ates yapiyomu diycem ama ilgisizdir heralde atesleDamla seklinde yutuyor canım meselâ karma aşı da ağızdan rota gibi.
Evet icinde paraben var diye doktor bize onermemsti ve anladim niye oldugunu dandik bi d vitamini belli ki onu kendim kullaniyorum ama bebege uygun degilKesinlikle sana katılıyorum. Normalde tuvaletini her gün yapan çocuk dün yapmadı. Ve bütün gece huysuzdu sürekli ıkındı durdu. Sabah yapanca rahatladı. Bende başta sağlık ocağının verdiği devit i kullanıyordum. Yüzünde isilik yaptı. Araştırınca içinde paraben olduğunu ögrendim bıraktım. Ve pedia ya geçtim. Şükür pedia bir sey yapmadı ondan devam ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?