- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Bu arada sen 2 kere yapilani mi tercih ettin 3 kereyi mi canimDamla seklinde yutuyor canım meselâ karma aşı da ağızdan rota gibi.
ben regenesis max iciyrdum. devam ediyrm.Bu arada hamilelikte kullanilan ornegim decaviti herkes hala kkullaniyo mu yoksa biraktiniz mi
Ben d vitaminini kapsül kullaniyorum, diger haplara da devam ediyorum.Bu arada hamilelikte kullanilan ornegim decaviti herkes hala kkullaniyo mu yoksa biraktiniz mi
He cok normal sindirim sistemleri şu anda sankiben regenesis max iciyrdum. devam ediyrm.
rota asisi ates yapmaz. iciriyirlar bebege. 2 doz olani tercih etmeni tavsiye ederim. doktor da onu oneriyr. oglumda da oni yaptirdim. ya 2 ve 4.cu ayda... ya da 3 ve 5.aylarda yaptirman lazjm canim. biraz sindirim sisteminde sikinti yaratiyor rota asisi.
Ayyy nasil skinti yaratiyo meselaben regenesis max iciyrdum. devam ediyrm.
rota asisi ates yapmaz. iciriyirlar bebege. 2 doz olani tercih etmeni tavsiye ederim. doktor da onu oneriyr. oglumda da oni yaptirdim. ya 2 ve 4.cu ayda... ya da 3 ve 5.aylarda yaptirman lazjm canim. biraz sindirim sisteminde sikinti yaratiyor rota asisi.
2 kere olanı yaptircam. Ateş yapmaz sadece bazı bebeklerde 1-2hafif ishal görülebilir o kadarBu arada sen 2 kere yapilani mi tercih ettin 3 kereyi mi canim
Bize doktorumuz söylemedi. Ben hamileyken kullanmıştım. Artık kullanmıyorum. Kesinlikle uygun değil.Evet icinde paraben var diye doktor bize onermemsti ve anladim niye oldugunu dandik bi d vitamini belli ki onu kendim kullaniyorum ama bebege uygun degil
soktayim darısı başımıza insallah carsamba günüKizlar 2. Ay asisi yaptiracaar icin soyluyorun en cok korkan bendim haturliyosaniz asidan ciktik hicbi belirti olmadi asi wuruldugumuzu bile unuttum ne ates ne huzursuzluk ayni duruyo... Yani herkeste ayni belirtiler gercekten olmuyo demekki korkanlar icin soyluyorum ben o gece uyugamamistim
Tum.ilaçlarımı.kullaniyorum.demir mg vitamin hamilelik.dönemine aitBu arada hamilelikte kullanilan ornegim decaviti herkes hala kkullaniyo mu yoksa biraktiniz mi
Ya burda bizim oğluşun yaptıklarının aynısını okuyunca rahatlıyorum iyi ki var burasıYa benimkide aynı. 10 dakika emiyor sonra başlıyor çırpınmaya. Diyorum acaba süt mü bitti ondan mı böyle yapıyor. Bakıyorum var. Kucağımda sallayarak memeyi veriyorum. Ee yine emiyo. Süt gelmese hep ağlar. Gazdan heralde diyip emzirmeye devam ediyorum
Canım benim kızım öyleydi. Ne güzelmişoğlum şimdi hiç durmuyo. Eğer şimdiki aklım Kızımda olsaydı uyku aralarında kendime daha çok zaman ayırırdım. Çıkar dolaşırdım. Yapmıyorsan ve bebeği bırakabileceğin kişi varsa yap bence çok iyi geliyor
Aynı bizimkini tarif etmişiniz canım malesef bu aralar bizde öyleyiz kucağıma uyuyor yerine koyuyorum gözler fal taşı gibi açılıyo sanki 2 dk önce uyuyan o değilmiş gibi saatlerce uyumuşta uykusunu almış gibi uyanıyorArkadaşlar eylül anneleri forumunda yazıyoruz da sizin deneyimlerinizden birşey danışmak istiyorum.bebeğimin gece uykuları normal ama sabahtan akşama en fazla 1 saat uyuyor. Alt değiştirme dışında hep meme istiyor. Memede 10 dk uyuyor. Yerine koyunca uyanıyor. Normal mi? Geçecek mi? Yardım lütfen..
Ben artık dayanamayacam dereceye gelince yüz üstü yatırıyorum o zaman biraz uzun uyuyo tabi ki bende başında nöbet tutuyorum uykusuzluktan ölüyorum ama öyle uyuyuncada çok korkuyorum45 gunluk
Hesapladim dün gunduz 14 saatin toplasan 4 saati uyumadi, 2 saate yakin tek parca gerisi hep 5-10-15dk falan. Memede uykuya dalma en cok yaptigi sey, emzirme yastiginda uyuyor kalkamiyorum uyanmasin diye. Gotunde de sensör var yerine koyunca uyaniyor.
Yuz üstü deniyorum bu ara ama riskli yapin diyemem özellikle uyarayim.
bazen geceleri uykusu bölününce beşiğinde uyumuyor bende yatagima oturuyom ayakta sallıyorum o zaman uyuyor, sessizce ayaklarimi cekiyorum oyle bırakıyorum alip yerine koysam mutlaka uyaniyor sipa gunduzleri de cok az uyuyor surekli ilgi istiyor kucakta gezdiriyoz sirti yere gelince huysuzlaniyor.Ben artık dayanamayacam dereceye gelince yüz üstü yatırıyorum o zaman biraz uzun uyuyo tabi ki bende başında nöbet tutuyorum uykusuzluktan ölüyorum ama öyle uyuyuncada çok korkuyorum
bebegim 1 agustosta dogdu bende olmadim henuz heralde normaldirKIZlar iyi akşamlar bizim 16.ekimde 3 ay doluyor hala regl olmadım doktora gitmem gerekirm acaba benim gibi regl olmayan varmı
Canım 1 sene regl olmayan varmışKIZlar iyi akşamlar bizim 16.ekimde 3 ay doluyor hala regl olmadım doktora gitmem gerekirm acaba benim gibi regl olmayan varmı
Benimde kokumda uyuyo kokumu alınca gözleri kapanıyo hemen döşüme basıyorum orda uzun uzun uyuyo ama yerine koyunca uyanıyo ayakta sallamak istemiyorum uyku eğitimi vermek istiyorum biraz büyüyünce inşallah başarabilirimbazen geceleri uykusu bölününce beşiğinde uyumuyor bende yatagima oturuyom ayakta sallıyorum o zaman uyuyor, sessizce ayaklarimi cekiyorum oyle bırakıyorum alip yerine koysam mutlaka uyaniyor sipa gunduzleri de cok az uyuyor surekli ilgi istiyor kucakta gezdiriyoz sirti yere gelince huysuzlaniyor.
İnşallah o kadar sürmez çok kasık ağrım oluyor sanki olacak gibiCanım 1 sene regl olmayan varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?