2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bu arada hamilelikte kullanilan ornegim decaviti herkes hala kkullaniyo mu yoksa biraktiniz mi
ben regenesis max iciyrdum. devam ediyrm.

rota asisi ates yapmaz. iciriyirlar bebege. 2 doz olani tercih etmeni tavsiye ederim. doktor da onu oneriyr. oglumda da oni yaptirdim. ya 2 ve 4.cu ayda... ya da 3 ve 5.aylarda yaptirman lazjm canim. biraz sindirim sisteminde sikinti yaratiyor rota asisi.

He cok normal sindirim sistemleri şu anda sanki

Ayyy nasil skinti yaratiyo mesela

soktayim darısı başımıza insallah carsamba günü
Bu arada hamilelikte kullanilan ornegim decaviti herkes hala kkullaniyo mu yoksa biraktiniz mi
Tum.ilaçlarımı.kullaniyorum.demir mg vitamin hamilelik.dönemine ait

Ya burda bizim oğluşun yaptıklarının aynısını okuyunca rahatlıyorum iyi ki var burası bende sütüm az süt gelmiyo psikolojisine kapılıyodum ama gaz olduğuna emin oldum bende aynı senin gibi ayağa kalkıyorum her hareketi yapıyorum direniyorum emzirmek için

Aynı bizimkini tarif etmişiniz canım malesef bu aralar bizde öyleyiz kucağıma uyuyor yerine koyuyorum gözler fal taşı gibi açılıyo sanki 2 dk önce uyuyan o değilmiş gibi saatlerce uyumuşta uykusunu almış gibi uyanıyor

Ben artık dayanamayacam dereceye gelince yüz üstü yatırıyorum o zaman biraz uzun uyuyo tabi ki bende başında nöbet tutuyorum uykusuzluktan ölüyorum ama öyle uyuyuncada çok korkuyorum

Ben artık dayanamayacam dereceye gelince yüz üstü yatırıyorum o zaman biraz uzun uyuyo tabi ki bende başında nöbet tutuyorum uykusuzluktan ölüyorum ama öyle uyuyuncada çok korkuyorum
bazen geceleri uykusu bölününce beşiğinde uyumuyor bende yatagima oturuyom ayakta sallıyorum o zaman uyuyor, sessizce ayaklarimi cekiyorum oyle bırakıyorum alip yerine koysam mutlaka uyaniyor sipa gunduzleri de cok az uyuyor surekli ilgi istiyor kucakta gezdiriyoz sirti yere gelince huysuzlaniyor.

KIZlar iyi akşamlar bizim 16.ekimde 3 ay doluyor hala regl olmadım doktora gitmem gerekirm acaba benim gibi regl olmayan varmı

Benimde kokumda uyuyo kokumu alınca gözleri kapanıyo hemen döşüme basıyorum orda uzun uzun uyuyo ama yerine koyunca uyanıyo ayakta sallamak istemiyorum uyku eğitimi vermek istiyorum biraz büyüyünce inşallah başarabilirim

Kızlar ya annem ve kayın validem sağ olsun ben resmen ayakta sallayarak uyutuyorum müniği. İlerde muhtemelen bıldırki hurmalar beni bir güzel tırmalayacak.

Ve hala regl olmadım ben de. Rüyamda kendimi hep hamile görüyorum Rabbim sen olmayanlara ver, beni bi iki sene es geç e mi.

Kilolar da hala duruyor. Üç kişilik iştahım var. Sıfır azim. Bana hayatta başarılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…