- 7 Mart 2019
- 160
- 603
- 33
Normal o zaman, ağrım oluyor benim sanki olacakmış gibi o yüzden tedirgin oldum saol canımbebegim 1 agustosta dogdu bende olmadim henuz heralde normaldir
Bence zayıf bir çocuk olabilir canım benim büyük oğlum 13 kg du o yaştaArkadaslar karşı komsum gelmisti 1 yaşında oğlu var 8 kgmis. Çocuklar yaşına gelene kadar zayıflıyorlar mi?
olmadım bende.KIZlar iyi akşamlar bizim 16.ekimde 3 ay doluyor hala regl olmadım doktora gitmem gerekirm acaba benim gibi regl olmayan varmı
kilo alımı yavaşlıyor ve bazı bebekler diş zamanı kilo kaybedebiliyor.Arkadaslar karşı komsum gelmisti 1 yaşında oğlu var 8 kgmis. Çocuklar yaşına gelene kadar zayıflıyorlar mi?
benim kiz da 2.buçuk dogmustu yaşına kadr 7.5 8 olmuştu sonra yürümeye başladı bide verdi üstüne kilo 6 aydan sonra bu hızla gitmiyor kilo alışlarıArkadaslar karşı komsum gelmisti 1 yaşında oğlu var 8 kgmis. Çocuklar yaşına gelene kadar zayıflıyorlar mi?
Canim diger haplar neBen d vitaminini kapsül kullaniyorum, diger haplara da devam ediyorum.
gaz problemi artiyr. benim kiz daha faxla kustu 3 funAyyy nasil skinti yaratiyo mesela
KIZlar iyi akşamlar bizim 16.ekimde 3 ay doluyor hala regl olmadım doktora gitmem gerekirm acaba benim gibi regl olmayan varmı
Eveeeet aynen canim ben oyle yapiyorum, burda da yazmistim tavsiye olarak. Inanilmaz ise yariyor. Evde 8 tur gezdirdim mi tamam :) Hem de bebek arabasi sayesibde her an yanimda kizim :)Arkadaşlar bebeklerinizi bebek arabasında uyutun benimki yediyse herkesinki yer kac.dk.surer bilemem ama.uyuyor bebek arabasinda kolik bebek harekette uyur dedikleri bos degilmis
Iyi aksamlar cnm ben de olmadim, 26 temmuzda dogdu kizim...KIZlar iyi akşamlar bizim 16.ekimde 3 ay doluyor hala regl olmadım doktora gitmem gerekirm acaba benim gibi regl olmayan varmı
6 aydan sonra ek gidaya gecis, dis cikarma, harektlerde ciddu artis derjen kilo azaliyr. o zaman da boy uzamasini daha cok onemsiyr dr. oglum 8 aylukken 10kg. sonra zayiflama baslamis... hala 18kg goremedik 20 kusur olmali en azArkadaslar karşı komsum gelmisti 1 yaşında oğlu var 8 kgmis. Çocuklar yaşına gelene kadar zayıflıyorlar mi?
Yaa o da 2640 doğmuş Leon'da 2660 doğmuştu şimdi 6 kilo Leon da öyle mi olur diye düşündüm. Aslında doktor iyi sorun yok derse zayıf olsada uzulmmk lazım da bilemedim iştebenim kiz da 2.buçuk dogmustu yaşına kadr 7.5 8 olmuştu sonra yürümeye başladı bide verdi üstüne kilo 6 aydan sonra bu hızla gitmiyor kilo alışları
Bu sabah o kadar sinirlendimki artik 5 dakika emiuo sonra birakiyo sinirli sinirli sut mu bitti diye kontrol ediyorum yoo sutte var artik asiri gazdan demekki... Yanu 10. Haftaya girdik daha hala suruyo bakalim.ama yoruldum bu gaz isinden
Gerçekten bende burdan çok faydalanıyorum iyi ki varsınızYa burda bizim oğluşun yaptıklarının aynısını okuyunca rahatlıyorum iyi ki var burasıbende sütüm az süt gelmiyo psikolojisine kapılıyodum ama gaz olduğuna emin oldum bende aynı senin gibi ayağa kalkıyorum her hareketi yapıyorum direniyorum emzirmek için
canım eşim bazen sakinleştiremeyince yanına benim tişörtümü falan koyuyor. Her zaman olmasa da bazen işe yarıyorBenimde kokumda uyuyo kokumu alınca gözleri kapanıyo hemen döşüme basıyorum orda uzun uzun uyuyo ama yerine koyunca uyanıyo ayakta sallamak istemiyorum uyku eğitimi vermek istiyorum biraz büyüyünce inşallah başarabilirim
Zaten yazılmış büyüdükçe kilo alımı yavaşlıyorArkadaslar karşı komsum gelmisti 1 yaşında oğlu var 8 kgmis. Çocuklar yaşına gelene kadar zayıflıyorlar mi?
Previt positiveCanim diger haplar ne
valla bizim ki 9 gun sonra 3 aylık olacak.Bu sabah o kadar sinirlendimki artik 5 dakika emiuo sonra birakiyo sinirli sinirli sut mu bitti diye kontrol ediyorum yoo sutte var artik asiri gazdan demekki... Yanu 10. Haftaya girdik daha hala suruyo bakalim.ama yoruldum bu gaz isinden
4 ay gecmeden bence bu bagursak isi cozulmeyecek belli oldu 3 ayda kesinlikle bizimki bitmez cocuk ikinmaktan uyuyamiyovalla bizim ki 9 gun sonra 3 aylık olacak.
gaz hala başımızda bela.
geceleri biraz rahatladı demiştim ki 4 gündür yine kıvranıyor çocuk.
Offf daha fazla ne kadar artabilir yandim bengaz problemi artiyr. benim kiz daha faxla kustu 3 fun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?