2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
KIZlar iyi akşamlar bizim 16.ekimde 3 ay doluyor hala regl olmadım doktora gitmem gerekirm acaba benim gibi regl olmayan varmı
olmadım bende.
23 unde 3 ay dolacak insallah.
1 seneye kadar normal. özellikle emziren annelerde emzirme bitene kadar sürebilirmis bu hal

Arkadaslar karşı komsum gelmisti 1 yaşında oğlu var 8 kgmis. Çocuklar yaşına gelene kadar zayıflıyorlar mi?
kilo alımı yavaşlıyor ve bazı bebekler diş zamanı kilo kaybedebiliyor.
mesela 0-3 ay arasında ortalama 500 1000 gram alması gerekiyor 4 aydan sonra 200 400 alsa yeter diyorlar. yani sağlık bakanlığının kriteri bu.
eğer hep sınırda kilo aldı ise anca 8 kilo olur zaten.

Arkadaslar karşı komsum gelmisti 1 yaşında oğlu var 8 kgmis. Çocuklar yaşına gelene kadar zayıflıyorlar mi?
benim kiz da 2.buçuk dogmustu yaşına kadr 7.5 8 olmuştu sonra yürümeye başladı bide verdi üstüne kilo 6 aydan sonra bu hızla gitmiyor kilo alışları

4 yasında kizim şu an 14 kilo aşırı iştahsız bi çocuk boyu da iyi kemikleri sayikoyo
artik zorlada yedirmiyorum
bebeklikten beri hep kendi yiyor o yüzden benim yedirmemi de hiç kabul etmez yapaacm bisey yok alıştım

KIZlar iyi akşamlar bizim 16.ekimde 3 ay doluyor hala regl olmadım doktora gitmem gerekirm acaba benim gibi regl olmayan varmı
Arkadaşlar bebeklerinizi bebek arabasında uyutun benimki yediyse herkesinki yer kac.dk.surer bilemem ama.uyuyor bebek arabasinda kolik bebek harekette uyur dedikleri bos degilmis
Eveeeet aynen canim ben oyle yapiyorum, burda da yazmistim tavsiye olarak. Inanilmaz ise yariyor. Evde 8 tur gezdirdim mi tamam :) Hem de bebek arabasi sayesibde her an yanimda kizim :)

6 aydan sonra ek gidaya gecis, dis cikarma, harektlerde ciddu artis derjen kilo azaliyr. o zaman da boy uzamasini daha cok onemsiyr dr. oglum 8 aylukken 10kg. sonra zayiflama baslamis... hala 18kg goremedik 20 kusur olmali en az

benim kiz da 2.buçuk dogmustu yaşına kadr 7.5 8 olmuştu sonra yürümeye başladı bide verdi üstüne kilo 6 aydan sonra bu hızla gitmiyor kilo alışları
Yaa o da 2640 doğmuş Leon'da 2660 doğmuştu şimdi 6 kilo Leon da öyle mi olur diye düşündüm. Aslında doktor iyi sorun yok derse zayıf olsada uzulmmk lazım da bilemedim işte

Bu sabah o kadar sinirlendimki artik 5 dakika emiuo sonra birakiyo sinirli sinirli sut mu bitti diye kontrol ediyorum yoo sutte var artik asiri gazdan demekki... Yanu 10. Haftaya girdik daha hala suruyo bakalim.ama yoruldum bu gaz isinden
Gerçekten bende burdan çok faydalanıyorum iyi ki varsınız

canım eşim bazen sakinleştiremeyince yanına benim tişörtümü falan koyuyor. Her zaman olmasa da bazen işe yarıyor Kucağında uyuturken tişörtünle uyut uyuyunca da onla yatırsan nasıl olur ki?
Zaten yazılmış büyüdükçe kilo alımı yavaşlıyor bir de 5 aylıkken doğum kilosunun en az 2 katı, yaşında ise en az 3 katı olmalı diye hatırlıyorum.

Bu sabah o kadar sinirlendimki artik 5 dakika emiuo sonra birakiyo sinirli sinirli sut mu bitti diye kontrol ediyorum yoo sutte var artik asiri gazdan demekki... Yanu 10. Haftaya girdik daha hala suruyo bakalim.ama yoruldum bu gaz isinden
valla bizim ki 9 gun sonra 3 aylık olacak.
gaz hala başımızda bela.
geceleri biraz rahatladı demiştim ki 4 gündür yine kıvranıyor çocuk.

valla bizim ki 9 gun sonra 3 aylık olacak.
gaz hala başımızda bela.
geceleri biraz rahatladı demiştim ki 4 gündür yine kıvranıyor çocuk.
4 ay gecmeden bence bu bagursak isi cozulmeyecek belli oldu 3 ayda kesinlikle bizimki bitmez cocuk ikinmaktan uyuyamiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…