- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
İnsallah canim aksam decavit aldim hadi dedim baslim hamilelikte kullandigim ilaclara tak kabiz oldu hemen bizimki gece kiwran kiwran... İnternetten baktim cogu kisininki kabiz olmus emzirirken kullanan... Doktora degistiririm...soktayim darısı başımıza insallah carsamba günü
Tum.ilaçlarımı.kullaniyorum.demir mg vitamin hamilelik.dönemine ait
İshalse sorun yok benim bi arkadasin kizi alerji vardi alerjisi artti bebegin ve kusmasi hatta @Rzg14 te yazmis doktora sormustum imkansiz diyo2 kere olanı yaptircam. Ateş yapmaz sadece bazı bebeklerde 1-2hafif ishal görülebilir o kadar
Ben de en az 4. ay diyorum.4 ay gecmeden bence bu bagursak isi cozulmeyecek belli oldu 3 ayda kesinlikle bizimki bitmez cocuk ikinmaktan uyuyamiyo
gazdan uyanıyor emin ol.Kızlar 1 haftadır çok zorlanıyorum artık uyumamak için çok direniyo ben yerine koyardım beyaz gürültü açardım pışpışlar uyurdu kayınvalidemgile gittiğimdr hepsi kucağına alıyo gezdiriyolar gezerkene uyuyo ona alışmış kucakta gezerek uyumak istiyo kolum kopuyo ve ben böyle uyumasını açılmasını hiç istemiyorum çok az uyuyo 10 dl 15 dk uyuyo hemen uyanıyo yoruldum artık napacağımı bilmiyorum bizde 3 aylık olacaz gazman hala sanki hiç geçmeyecek gibi geliyo
Oturduğumu anlıyo hemen ağlamaya başlıyogazdan uyanıyor emin ol.
Benim oğlum da uyuyor 15 dakika sonra uyanıyor.
Sonra kucağıma alıyorum biraz daha uyuyor.
Benimki de kucakta gezerek uyurdu sonra yine kucağa aldım ama sadece yatak odasında gezdim
Sonra ayakta durdum yerimde salladım.
Sonra oturdum oturduğum yerde saklandım.
bakalım diğer aşamaya henüz geçmedim
sende dene istersen.
biraz zaman alıyor ama olsun
Ben anlattığım yöntemi 2 3 haftaya yaydım. mesela 4 gun yatak odasında gezdim 5 gun ayakta sallandim vs. uzun bi süreç. ama mecburum. kollarım kopuyor.Oturduğumu anlıyo hemen ağlamaya başlıyo
Uyudumu soyle 2 3 saat uyuyomuBen de en az 4. ay diyorum.
mesla.gece 2 den beri ıkınıyor koynumda uyudu biraz.
nasıl yorulduysa artık yedi içti hop uyudu.
gözlerini açamıyor
akşam 20.30.da yatarUyudumu soyle 2 3 saat uyuyomu
Evet hep geccek bu gunl3rde diye düşünüyorm zatn çok şükür varlığına ben bide çok zor kavuştum bunyem zayıf bide benm hasta olcam diye korkyrmBir ara oluyorduk anne baba sonra anladim ki ha ev ha dışarı. Evelki gün mesela sahile inip yuruyup bi kafede kahve icerim diye bebek arabasina indim, çığlık kiyamet koptu yine. Garajdan cikarken bagiriyordu öyle düşün, pes etmedim devam ettim. Sonunda uyudu. Babasi geldi pesimize uyandi falan derken gezdik geldik.
Ağlamayı şöyle tarif edeyim; memede aglamiyor. Biberonda mama icerken de. Ama besledikce gaza gaz ekliyorum yani surekli besleyemem de. Genelde oglenden geceye kadar aralıklarla ve degisik siddetlerde. Bazen sabrim bitip yatagina koymak istiyorum ama nefesi kesiliyor hirsindan. Bi kere biraktim yatakta elimi yuzumu yikadim geri geldim. Omzumda geziyor genelde gündüzleri, onda da agliyorsa oturmak yok, oturunca daha cok agliyor. Gotunde sensor var yanioyuncak etti velet bizi anlayacağın
Kimsede öyle sınırsız bir sabir yok, hic kendini suclama. Ben de yalnızım, arada kocama pasliyorum ama onun da calisma saatleri belli değil bak 11i gecti hala garajda. Geçecek. Sonunda elbet gececek. Hamilelikte neler yasadik bitti, bu da biter
Dilini ısır bunlari derken
Yüz üstü denedin mi?Kızlar 1 haftadır çok zorlanıyorum artık uyumamak için çok direniyo ben yerine koyardım beyaz gürültü açardım pışpışlar uyurdu kayınvalidemgile gittiğimdr hepsi kucağına alıyo gezdiriyolar gezerkene uyuyo ona alışmış kucakta gezerek uyumak istiyo kolum kopuyo ve ben böyle uyumasını açılmasını hiç istemiyorum çok az uyuyo 10 dl 15 dk uyuyo hemen uyanıyo yoruldum artık napacağımı bilmiyorum bizde 3 aylık olacaz gazman hala sanki hiç geçmeyecek gibi geliyo
Bıogıa neyse o cok ıkındırıyor ya ben bıraktm cocuk rahatladı gec kaka yapıyor ama hep ıkınmıyorBen de en az 4. ay diyorum.
mesla.gece 2 den beri ıkınıyor koynumda uyudu biraz.
nasıl yorulduysa artık yedi içti hop uyudu.
gözlerini açamıyor
Cok iyiakşam 20.30.da yatar
gece 1.30 2 ye kadar uyur. sonrası hep ikinmali kesik kesik.
gündüz de bazen uyuyor 2 saat ama genelde öğleden sonra uyur onu da. sabah uyumuyor öğleden sonra 2 ye 3 e kadar.
Canım benim.gogus uçlarım içeri batikti küçükken ki ailemde kimsede yoktu. Anne olunca bebeğimi emziremycgm sanıyordum.Silver Just Göğüs Ucu Koruyucu Gümüş Kapak Fiyatı
Gumus kapak 130 tl
onu herhalde 2 gun falan kullandım.Bıogıa neyse o cok ıkındırıyor ya ben bıraktm cocuk rahatladı gec kaka yapıyor ama hep ıkınmıyor
Ben de artk eskisi kadar kullanmıyorum.ben artik gaz ilaci kullanmiyorum geceleri paşalar gibi uyuyor artik, sadece yediklerime dikkat ediyorum o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?