2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
soktayim darısı başımıza insallah carsamba günü

Tum.ilaçlarımı.kullaniyorum.demir mg vitamin hamilelik.dönemine ait
İnsallah canim aksam decavit aldim hadi dedim baslim hamilelikte kullandigim ilaclara tak kabiz oldu hemen bizimki gece kiwran kiwran... İnternetten baktim cogu kisininki kabiz olmus emzirirken kullanan... Doktora degistiririm...

2 kere olanı yaptircam. Ateş yapmaz sadece bazı bebeklerde 1-2hafif ishal görülebilir o kadar
İshalse sorun yok benim bi arkadasin kizi alerji vardi alerjisi artti bebegin ve kusmasi hatta @Rzg14 te yazmis doktora sormustum imkansiz diyo

Kızlar 1 haftadır çok zorlanıyorum artık uyumamak için çok direniyo ben yerine koyardım beyaz gürültü açardım pışpışlar uyurdu kayınvalidemgile gittiğimdr hepsi kucağına alıyo gezdiriyolar gezerkene uyuyo ona alışmış kucakta gezerek uyumak istiyo kolum kopuyo ve ben böyle uyumasını açılmasını hiç istemiyorum çok az uyuyo 10 dl 15 dk uyuyo hemen uyanıyo yoruldum artık napacağımı bilmiyorum bizde 3 aylık olacaz gazman hala sanki hiç geçmeyecek gibi geliyo

4 ay gecmeden bence bu bagursak isi cozulmeyecek belli oldu 3 ayda kesinlikle bizimki bitmez cocuk ikinmaktan uyuyamiyo
Ben de en az 4. ay diyorum.
mesla.gece 2 den beri ıkınıyor koynumda uyudu biraz.
nasıl yorulduysa artık yedi içti hop uyudu.
gözlerini açamıyor

gazdan uyanıyor emin ol.
Benim oğlum da uyuyor 15 dakika sonra uyanıyor.
Sonra kucağıma alıyorum biraz daha uyuyor.
Benimki de kucakta gezerek uyurdu sonra yine kucağa aldım ama sadece yatak odasında gezdim
Sonra ayakta durdum yerimde salladım.
Sonra oturdum oturduğum yerde saklandım.
bakalım diğer aşamaya henüz geçmedim
sende dene istersen.
biraz zaman alıyor ama olsun

Oturduğumu anlıyo hemen ağlamaya başlıyo

Oturduğumu anlıyo hemen ağlamaya başlıyo
Ben anlattığım yöntemi 2 3 haftaya yaydım. mesela 4 gun yatak odasında gezdim 5 gun ayakta sallandim vs. uzun bi süreç. ama mecburum. kollarım kopuyor.
zaten tenisçi dirseği oldum 3 gün agridan gece gündüz ağladım

3 aylık olacağız daha hiç 3 saatten fazla uyumadı geceleri genelde saat başı yada 2 saatte bir uyanıyo 3 4 gündürde saat 10 gibi yatıp 12 de falan uyanıyo uykusunu alıyo 4 5 saat uyumuyo

Evet hep geccek bu gunl3rde diye düşünüyorm zatn çok şükür varlığına ben bide çok zor kavuştum bunyem zayıf bide benm hasta olcam diye korkyrm

Yüz üstü denedin mi?
Mutlu da uykuda kalamiyor, yuz ustu deniyorum bu ara ama hep yanindayim. Gece degil bu gündüz uykusu.

Ben de en az 4. ay diyorum.
mesla.gece 2 den beri ıkınıyor koynumda uyudu biraz.
nasıl yorulduysa artık yedi içti hop uyudu.
gözlerini açamıyor
Bıogıa neyse o cok ıkındırıyor ya ben bıraktm cocuk rahatladı gec kaka yapıyor ama hep ıkınmıyor

Bıogıa neyse o cok ıkındırıyor ya ben bıraktm cocuk rahatladı gec kaka yapıyor ama hep ıkınmıyor
onu herhalde 2 gun falan kullandım.
Sonra doktorumuz nurse harvey's colix şurup verdi.
gaza iyi geldi ilm etapta. hatta onu içirip besliyordum hop alttan kaka çıkıyordu.
ama şimdi o da olmuyor.
göbeğine masaj yapıyorum artik.
gunde 3 4 kez 5 er dakika.
bakalım işe yarayacak mi?

ben artik gaz ilaci kullanmiyorum geceleri paşalar gibi uyuyor artik, sadece yediklerime dikkat ediyorum o kadar.
Ben de artk eskisi kadar kullanmıyorum.
sadece 1 kere gece yatarken.
yediklerime dikkat etsem aç kalırım galiba.
çünkü annede gaz yapan şeyler bebekte de gaz yaparmış. su içsem gaz olur ben de :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…