2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım kesin mi meme reddi bazen karistirilyrms burun tıkanıklığı anne sütü tazykli gelmesi v.b umarım değildir.
Almıyo ama cıglık cıglıga aglıyo
Burun icin haftada bir fizyolojik serum kullanıyorm
Bugun banyo yaptı acılmıs olması lazım burunları ama bilemedim

Kizlar yaa bugun gögüslerim yumuş yumus hic biyle olmamisti sütlerim.nereye gittti yaaa

Almıyo ama cıglık cıglıga aglıyo
Burun icin haftada bir fizyolojik serum kullanıyorm
Bugun banyo yaptı acılmıs olması lazım burunları ama bilemedim
Aynısını bende yaşadım canım ama bizimki burun tıkanıklığından oldu ben günde 4 5 kere temizliyodum sütüm azaldı sanmıştım mama aldırmıştım mamayı biberonla veriyodum iki kere çekince hemen ağzından alıp göğsümü veriyodum sonra sinirlenince yukardan göğsüme mama sıkıyodum böyle böyle eski halimize döndük şükür allahım yardımcın olsun umarım seninkide burun tıkanıklığı falandır

Ayy inss ya
Saolasın cnm

Slm kızlar
2 gündür meme reddi yasıyoruz
Dr biberonu kaldırın ortadan sütü de mamayı da kasıkla verin dedi
Veriyorm ama reddeiyor hala
Zorla gazini cikar gazdandir sakin verme emsin gerekirse ac kalsin birazcık dus alirken emziren varmis onu dene

hanımlar bebekler uyanıkken nasil oyalıyorsunuz?
hiç durmuyor ya hep kucakta gezeyim istiyor.
oyun halısı da pek oyalamıyor.
poşette de en fazla 10 dakika oturuyor.
yemek yapamıyorum o derece ya :/

hanımlar bebekler uyanıkken nasil oyalıyorsunuz?
hiç durmuyor ya hep kucakta gezeyim istiyor.
oyun halısı da pek oyalamıyor.
poşette de en fazla 10 dakika oturuyor.
yemek yapamıyorum o derece ya :/
Oyun halısında oynatıyorum. Tummy time yaptırıyorum zeka kartları ile. Bazen tek başına oynaması için yatakta bırakıyorum. Ama bu vakitlerde yemek falan yapmıyorum eşim gelince ona veriyorum öyle yapıyorum yemeği

Arslan 2.ay kontrolünde 6.100gram 60cm olmuş. 1.500kg almış anne sütüyle. Aşılarımızı olduk çok şükür ateş yapmadı. Sağlık ocağı 3.ayda rota aşısı var dedi. Bu aşıyı kendi dokorumuz yapıyor sanırım. Ücreti ortalama ne fiyatlarda acaba yaptıranlar bilgi verebilir mi?

Hem biberon hem memeyi mi almiyor? Ne zamandır? Kabiz olabilir mi? Oğlan geç tuvalet yapiyor malum doktorun sorularindan biri yeme duzeniydi ona gore kabiz degil demisti.

Benim kedicik farkı kapatyr sanırım 5850grdi 59. Gün hem benimki abii dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…