- 24 Kasım 2017
- 2.343
- 6.597
- 158
Dün yaptı kakasini sabah birseyi yoktu yiyordu en son 15.30 da yedi oda az yedi dahada yediremedim normalde 2 saatte yiyorlar 5 saatin sonunda zorla yedirdik niye boyle yaptı anlamadım keyfi yerinde ama yemiyor hanimefendi ağzına mama yada meme fark etmez görürdük mu basıyor çığlığıHem biberon hem memeyi mi almiyor? Ne zamandır? Kabiz olabilir mi? Oğlan geç tuvalet yapiyor malum doktorun sorularindan biri yeme duzeniydi ona gore kabiz degil demisti.
Tatlim 2 saat cok.az degilmi.kocamanlar kac.cc.veriyorsun anne.sutu mu.ne.veriyrosunDün yaptı kakasini sabah birseyi yoktu yiyordu en son 15.30 da yedi oda az yedi dahada yediremedim normalde 2 saatte yiyorlar 5 saatin sonunda zorla yedirdik niye boyle yaptı anlamadım keyfi yerinde ama yemiyor hanimefendi
2 saatte acıkıyor istiyorlar cnm çoğunlukla mama veriyorum sütüm çok a malesef 90 ml yiyorlar 2 saatteTatlim 2 saat cok.az degilmi.kocamanlar kac.cc.veriyorsun anne.sutu mu.ne.veriyrosun
Baya fazla canim bence ama.alismislar kilolari fazladir muhtemelen hayırlısı bu hafta efede az yiyor bazi haftalar olabiliyormus midesinde biseyler olabilir gaz olabilir efe kustugu icin az yedi bu hafta muhtemelen midesini soguk sut ile usutmusum.gaviscon.başladık.takip.et.ama.iki.saat cok az ben 4 saate 120 veriyorum.anne.sutu.doktor.bu hafta 3 saat 90 cc dedi mide.sismesin.diye2 saatte acıkıyor istiyorlar cnm çoğunlukla mama veriyorum sütüm çok a malesef 90 ml yiyorlar 2 saatte
oyun halısını sevmiyor pekOyun halısında oynatıyorum. Tummy time yaptırıyorum zeka kartları ile. Bazen tek başına oynaması için yatakta bırakıyorum. Ama bu vakitlerde yemek falan yapmıyorum eşim gelince ona veriyorum öyle yapıyorum yemeği
Kizlar ne kadarlik oldu? Buyuktur seninkiler baya. 2-3 saatte bir once meme sonra mama veriyorum doymadiysa 60cc ve hala yiycek gibi agliyor, 5dk sonra falan anliyor doydugunu da duruyor.2 saatte acıkıyor istiyorlar cnm çoğunlukla mama veriyorum sütüm çok a malesef 90 ml yiyorlar 2 saatte
Oyun falan oynamiyor?oyun halısını sevmiyor pek
tummy time dan nefret ediyor zaten.
oyun falan da oynamıyor.
illa ben oynatıcam.
o da 5 dakika sonra mızmızlanıyor.
3 gün sonra 3 ayları dolacak cnm 90 ml yiyorlar doyuyor fazla olsada almıyorlar kilo alımları normal diyor doktorlar fazla dgl anlamadim ki kucagima aliyorum susuyor uyuya kaliyor yere koydugum an uyaniyor miymiy edip duruyor mamayi gordu mu basiyor cigligi cok kotu birsey dillerinden anlamamak uzuntuden basima agri girdiKizlar ne kadarlik oldu? Buyuktur seninkiler baya. 2-3 saatte bir once meme sonra mama veriyorum doymadiysa 60cc ve hala yiycek gibi agliyor, 5dk sonra falan anliyor doydugunu da duruyor.
Bu keyifsizlik bi agrisi vs varsa da olabilir (bebek degil hayvan deneyimim bu) gazi varsa da yemiyorlar veya cok emiyorlar ama cekistirip acitiyorlar, dün sabah ezani seansinda kopariyordu yine.
Simdi sen sakinles önce, stresini anlayip iyice strese girer. Kucakta susma koyunca aglama gazi olunca oluyo Mutlu da ki her ogleden geceye kadar yani. Bi doktora mi sorsan yarin?3 gün sonra 3 ayları dolacak cnm 90 ml yiyorlar doyuyor fazla olsada almıyorlar kilo alımları normal diyor doktorlar fazla dgl anlamadim ki kucagima aliyorum susuyor uyuya kaliyor yere koydugum an uyaniyor miymiy edip duruyor mamayi gordu mu basiyor cigligi cok kotu birsey dillerinden anlamamak uzuntuden basima agri girdi
Canim izmirdeydim annemlerde bir hafta oldu geleli o yüzden burda henüz doktor bulamadım arayabileceğim bir doktor yok ama 3 ay kontrolüne gideceğimiz doktor iyi olur ins gidince sorabilirim anca niye böyle yapıyor diyeSimdi sen sakinles önce, stresini anlayip iyice strese girer. Kucakta susma koyunca aglama gazi olunca oluyo Mutlu da ki her ogleden geceye kadar yani. Bi doktora mi sorsan yarin?
Simdi happy mom uyGulamasında okudum dusta emmeyiZorla gazini cikar gazdandir sakin verme emsin gerekirse ac kalsin birazcık dus alirken emziren varmis onu dene
Aaa çok şaşirdimSimdi happy mom uyGulamasında okudum dusta emmeyi
Denicem ya
Evet cAnımAaa çok şaşirdimduş demişken arkadaslar, bebeklerinizi hazir suyla mi yikiyorsunuz ?
Hazır su? Normal musluktan akan suyla yikiyorum. Hatta koluma yuz ustu yatirip lavaboda muslugun altina sokup yikiyodum şimdi büyüdü, hareket eder diye riske giremiyorum.Aaa çok şaşirdimduş demişken arkadaslar, bebeklerinizi hazir suyla mi yikiyorsunuz ?
Hakkaten hazır su ne kızlar?Bana kalsa neredeyse hortum tutup sudan geçireceğim.
Yaaa ciddi misiiinn, iyi cesaret etmissin yaaHazır su? Normal musluktan akan suyla yikiyorum. Hatta koluma yuz ustu yatirip lavaboda muslugun altina sokup yikiyodum şimdi büyüdü, hareket eder diye riske giremiyorum.
Ben de ablam yigenimi hazir suyla yikadiginda dalga geciyordum , simdi aynisini ben yapiyorumValla kv salgin var suda dedi onun ozel damacanasi var onla yıkanıyorben de ses cikarmadim
masallah bebise..Arslan 2.ay kontrolünde 6.100gram 60cm olmuş. 1.500kg almış anne sütüyle. Aşılarımızı olduk çok şükür ateş yapmadı. Sağlık ocağı 3.ayda rota aşısı var dedi. Bu aşıyı kendi dokorumuz yapıyor sanırım. Ücreti ortalama ne fiyatlarda acaba yaptıranlar bilgi verebilir mi?
korkma. memeler alisti artik. o yuzden yumusadilarbenimde yumus yumus oldu ya korkuyorum sütüm yetmicek diye hic mama da vermiyorum niye böyle oldu ki
cesme.suyu cnm.Aaa çok şaşirdimduş demişken arkadaslar, bebeklerinizi hazir suyla mi yikiyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?