2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hem biberon hem memeyi mi almiyor? Ne zamandır? Kabiz olabilir mi? Oğlan geç tuvalet yapiyor malum doktorun sorularindan biri yeme duzeniydi ona gore kabiz degil demisti.
Dün yaptı kakasini sabah birseyi yoktu yiyordu en son 15.30 da yedi oda az yedi dahada yediremedim normalde 2 saatte yiyorlar 5 saatin sonunda zorla yedirdik niye boyle yaptı anlamadım keyfi yerinde ama yemiyor hanimefendi ağzına mama yada meme fark etmez görürdük mu basıyor çığlığı

Dün yaptı kakasini sabah birseyi yoktu yiyordu en son 15.30 da yedi oda az yedi dahada yediremedim normalde 2 saatte yiyorlar 5 saatin sonunda zorla yedirdik niye boyle yaptı anlamadım keyfi yerinde ama yemiyor hanimefendi
Tatlim 2 saat cok.az degilmi.kocamanlar kac.cc.veriyorsun anne.sutu mu.ne.veriyrosun

2 saatte acıkıyor istiyorlar cnm çoğunlukla mama veriyorum sütüm çok a malesef 90 ml yiyorlar 2 saatte
Baya fazla canim bence ama.alismislar kilolari fazladir muhtemelen hayırlısı bu hafta efede az yiyor bazi haftalar olabiliyormus midesinde biseyler olabilir gaz olabilir efe kustugu icin az yedi bu hafta muhtemelen midesini soguk sut ile usutmusum.gaviscon.başladık.takip.et.ama.iki.saat cok az ben 4 saate 120 veriyorum.anne.sutu.doktor.bu hafta 3 saat 90 cc dedi mide.sismesin.diye

oyun halısını sevmiyor pek
tummy time dan nefret ediyor zaten.
oyun falan da oynamıyor.
illa ben oynatıcam.
o da 5 dakika sonra mızmızlanıyor.

2 saatte acıkıyor istiyorlar cnm çoğunlukla mama veriyorum sütüm çok a malesef 90 ml yiyorlar 2 saatte
Kizlar ne kadarlik oldu? Buyuktur seninkiler baya. 2-3 saatte bir once meme sonra mama veriyorum doymadiysa 60cc ve hala yiycek gibi agliyor, 5dk sonra falan anliyor doydugunu da duruyor.

Bu keyifsizlik bi agrisi vs varsa da olabilir (bebek degil hayvan deneyimim bu) gazi varsa da yemiyorlar veya cok emiyorlar ama cekistirip acitiyorlar, dün sabah ezani seansinda kopariyordu yine.

oyun halısını sevmiyor pek
tummy time dan nefret ediyor zaten.
oyun falan da oynamıyor.
illa ben oynatıcam.
o da 5 dakika sonra mızmızlanıyor.
Oyun falan oynamiyor?
İnsan cocuklari ne kadarlikken tek oynamaya basliyor ki?
Mutlu 45 gunluk falan oldu 5dk kendi dursa yuppi diyorum ben, hele ki oyun..

3 gün sonra 3 ayları dolacak cnm 90 ml yiyorlar doyuyor fazla olsada almıyorlar kilo alımları normal diyor doktorlar fazla dgl anlamadim ki kucagima aliyorum susuyor uyuya kaliyor yere koydugum an uyaniyor miymiy edip duruyor mamayi gordu mu basiyor cigligi cok kotu birsey dillerinden anlamamak uzuntuden basima agri girdi

Simdi sen sakinles önce, stresini anlayip iyice strese girer. Kucakta susma koyunca aglama gazi olunca oluyo Mutlu da ki her ogleden geceye kadar yani. Bi doktora mi sorsan yarin?

Simdi sen sakinles önce, stresini anlayip iyice strese girer. Kucakta susma koyunca aglama gazi olunca oluyo Mutlu da ki her ogleden geceye kadar yani. Bi doktora mi sorsan yarin?
Canim izmirdeydim annemlerde bir hafta oldu geleli o yüzden burda henüz doktor bulamadım arayabileceğim bir doktor yok ama 3 ay kontrolüne gideceğimiz doktor iyi olur ins gidince sorabilirim anca niye böyle yapıyor diye

masallah bebise..
269tl tek dozu. dolar artarsa fiyat artar. bi arkadas 289tl ye almis.
benimde yumus yumus oldu ya korkuyorum sütüm yetmicek diye hic mama da vermiyorum niye böyle oldu ki
korkma. memeler alisti artik. o yuzden yumusadilar bebege kadar sur uretiyorlar artik. fazlasi olmayinca da yumus oluyorlar
Aaa çok şaşirdim duş demişken arkadaslar, bebeklerinizi hazir suyla mi yikiyorsunuz ?
cesme.suyu cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…