Doktor Rıfat öztürk bir videosu vardı onu görene kadar damacana suydu. Artik musluk suyu uzun zamandir.Aaa çok şaşirdimduş demişken arkadaslar, bebeklerinizi hazir suyla mi yikiyorsunuz ?
Bence çok kolaydı çünkü. Şimdi birimiz dusa girdiginde bebekle giriyor digeri alip giydiriyor m vs o diğeri genelde benimicme suyu şu 5lt liklerden
Yaaa ciddi misiiinn, iyi cesaret etmissin yaa
O sorun bizde de var ve sasirmis durumdayım hic bi sekilde beslenmek istemiyo normalde anne sutu aliyo hep mamayı sevmiyor zaten anne sutunu sağıp oyle icirmeye calistim onuda zar zor 50 cc kadar icerebiliyorum ki 4 5 saatte bir memeyle cebellesiyo kendini arkaya dogru atip agliyo gazini çıkarıp burnunu açıp gezdirip sonra tekrar deniyorum sonuc gece gunduz gene aynıSlm kızlar
2 gündür meme reddi yasıyoruz
Dr biberonu kaldırın ortadan sütü de mamayı da kasıkla verin dedi
Veriyorm ama reddeiyor hala
pompan.nedir hastahane tipi.kirala moral bozma anne.sutu onemli ihmal.etme.bende sağarak besliyorum 1 aydir ama.4 5 saatte 50 cc sadece o mu.emziriyor musun. O aradaO sorun bizde de var ve sasirmis durumdayım hic bi sekilde beslenmek istemiyo normalde anne sutu aliyo hep mamayı sevmiyor zaten anne sutunu sağıp oyle icirmeye calistim onuda zar zor 50 cc kadar icerebiliyorum ki 4 5 saatte bir memeyle cebellesiyo kendini arkaya dogru atip agliyo gazini çıkarıp burnunu açıp gezdirip sonra tekrar deniyorum sonuc gece gunduz gene aynı
Yok artıkAaa çok şaşirdimduş demişken arkadaslar, bebeklerinizi hazir suyla mi yikiyorsunuz ?
Aynı dert bizde de var sütüm sagınca 40 cc ancaO sorun bizde de var ve sasirmis durumdayım hic bi sekilde beslenmek istemiyo normalde anne sutu aliyo hep mamayı sevmiyor zaten anne sutunu sağıp oyle icirmeye calistim onuda zar zor 50 cc kadar icerebiliyorum ki 4 5 saatte bir memeyle cebellesiyo kendini arkaya dogru atip agliyo gazini çıkarıp burnunu açıp gezdirip sonra tekrar deniyorum sonuc gece gunduz gene aynı
1 haftayı bulur unutması biberonu.Slm kızlar
2 gündür meme reddi yasıyoruz
Dr biberonu kaldırın ortadan sütü de mamayı da kasıkla verin dedi
Veriyorm ama reddeiyor hala
oyun derken yani oyun halısında oyalanmak meselaOyun falan oynamiyor?
İnsan cocuklari ne kadarlikken tek oynamaya basliyor ki?
Mutlu 45 gunluk falan oldu 5dk kendi dursa yuppi diyorum ben, hele ki oyun..
Pompa weewell marka pompada sorun yok aslinda sagim yapabiliyorum süt iki gogusten toplam bu surecte 120 cc felan cikiyo ama bebege icirebildigim 50 cc kadar bu zman diliminde 2.5 ayligiz 4 5 saatte bir 50 cc zor iciyo emerkende zaten surekli kisa emerdi hic doktorlarin dedigi gibi uzun emmedi 15 dk emdigini hatirlamiyorum dogdu dogali ☹pompan.nedir hastahane tipi.kirala moral bozma anne.sutu onemli ihmal.etme.bende sağarak besliyorum 1 aydir ama.4 5 saatte 50 cc sadece o mu.emziriyor musun. O arada
Oyun halisini bizimkidr cok seviyo bebek muzikleri aciyorum halida konusuyorum agu agu diye karsilik veriyo orada baya vakit geciriyoruz emmelerden sonra.. tummy time kesinlikle yapmak istemiyodu ama sirta masajla biraz sever olduOyun halısında oynatıyorum. Tummy time yaptırıyorum zeka kartları ile. Bazen tek başına oynaması için yatakta bırakıyorum. Ama bu vakitlerde yemek falan yapmıyorum eşim gelince ona veriyorum öyle yapıyorum yemeği
O neymis canim merak ettimDoktor Rıfat öztürk bir videosu vardı onu görene kadar damacana suydu. Artik musluk suyu uzun zamandir.
Bizde eşimle duşa kabinde yıkıyoruz. Bazen küvetiyle bazende birimiz kucağına alıyor diğeri yıkıyor. Küvetle odada yapınca üşüyor ve çok ağlıyor. Böyle sürekli su tutuyoruz telefonla. Tutan kişi genelde bizde de eşim. Ben sabunluyorum şampuan yapıyorum kafasına en son alıp çıkıyorum :)Bence çok kolaydı çünkü. Şimdi birimiz dusa girdiginde bebekle giriyor digeri alip giydiriyor m vs o diğeri genelde benim2 seferdir de kuvet kuruyorum odasina ama toplamasi vs dert. Tek avantaji tek basima yikayabiliyorum, dusa onunla giremem üşür ben giyinirken.
karin üstü vakit geçirmek demekTummy time nedir leydis?
aslında 2 aydan sonra oyun halısı kullanılıyor.Ben oyun halısı aldım ama daha hiç kullanmadım, acaba erken mi diyordum, kullanılabiliyor mu yani bu dönem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?