2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
icme suyu şu 5lt liklerden

Yaaa ciddi misiiinn, iyi cesaret etmissin yaa
Bence çok kolaydı çünkü. Şimdi birimiz dusa girdiginde bebekle giriyor digeri alip giydiriyor m vs o diğeri genelde benim 2 seferdir de kuvet kuruyorum odasina ama toplamasi vs dert. Tek avantaji tek basima yikayabiliyorum, dusa onunla giremem üşür ben giyinirken.

Slm kızlar
2 gündür meme reddi yasıyoruz
Dr biberonu kaldırın ortadan sütü de mamayı da kasıkla verin dedi
Veriyorm ama reddeiyor hala
O sorun bizde de var ve sasirmis durumdayım hic bi sekilde beslenmek istemiyo normalde anne sutu aliyo hep mamayı sevmiyor zaten anne sutunu sağıp oyle icirmeye calistim onuda zar zor 50 cc kadar icerebiliyorum ki 4 5 saatte bir memeyle cebellesiyo kendini arkaya dogru atip agliyo gazini çıkarıp burnunu açıp gezdirip sonra tekrar deniyorum sonuc gece gunduz gene aynı

pompan.nedir hastahane tipi.kirala moral bozma anne.sutu onemli ihmal.etme.bende sağarak besliyorum 1 aydir ama.4 5 saatte 50 cc sadece o mu.emziriyor musun. O arada

Dün regl oldum aşırı derecede kanamam var hiç üstüme geçmezdi bi uyandım üstüm başım kan içinde normal mi kızlar ya

Aaa çok şaşirdim duş demişken arkadaslar, bebeklerinizi hazir suyla mi yikiyorsunuz ?
Yok artıkÖyle bisey mi var
Valla ben evde hazır su kullanıyorm
Ama annemde ilk 20 gün mamasını cesme suyundan yaptık.Annemin ev daga yakın,suları icirileblir su.Kaynatıyoruz diye verdik 3 günlük bebege

Aynı dert bizde de var sütüm sagınca 40 cc anca

Oyun falan oynamiyor?
İnsan cocuklari ne kadarlikken tek oynamaya basliyor ki?
Mutlu 45 gunluk falan oldu 5dk kendi dursa yuppi diyorum ben, hele ki oyun..
oyun derken yani oyun halısında oyalanmak mesela
ya da eliyle koluyla ilgilenmek

pompan.nedir hastahane tipi.kirala moral bozma anne.sutu onemli ihmal.etme.bende sağarak besliyorum 1 aydir ama.4 5 saatte 50 cc sadece o mu.emziriyor musun. O arada
Pompa weewell marka pompada sorun yok aslinda sagim yapabiliyorum süt iki gogusten toplam bu surecte 120 cc felan cikiyo ama bebege icirebildigim 50 cc kadar bu zman diliminde 2.5 ayligiz 4 5 saatte bir 50 cc zor iciyo emerkende zaten surekli kisa emerdi hic doktorlarin dedigi gibi uzun emmedi 15 dk emdigini hatirlamiyorum dogdu dogali ☹

Oyun halisini bizimkidr cok seviyo bebek muzikleri aciyorum halida konusuyorum agu agu diye karsilik veriyo orada baya vakit geciriyoruz emmelerden sonra.. tummy time kesinlikle yapmak istemiyodu ama sirta masajla biraz sever oldu

Bizde eşimle duşa kabinde yıkıyoruz. Bazen küvetiyle bazende birimiz kucağına alıyor diğeri yıkıyor. Küvetle odada yapınca üşüyor ve çok ağlıyor. Böyle sürekli su tutuyoruz telefonla. Tutan kişi genelde bizde de eşim. Ben sabunluyorum şampuan yapıyorum kafasına en son alıp çıkıyorum :)

Tummy time nedir leydis?
karin üstü vakit geçirmek demek
bebeği karın üstü koyuyorsunuz. bir süre oyle takılıyor.
sırt boyun ve kol kasları.icin önemli bir ekinlik.
ileride destekli/desteksiz oturmazlarsa yürümede vs kasların daha kontrollü kullanılmasını sağlıyor.
daha az düşüyor bebekler daha kolay yürüyorlar vs

Ben oyun halısı aldım ama daha hiç kullanmadım, acaba erken mi diyordum, kullanılabiliyor mu yani bu dönem?
aslında 2 aydan sonra oyun halısı kullanılıyor.
ilk zamanlar bebek bir sey anlamıyor.
sonra rastgele cingiraklara falan vurunca hoşuna girmeye başlıyor.
bizimki baya keşfetmişti ayaklarıyla piyanoya vurunca müzik çaldığını vs. ama araya eltim ve oğlu girdi.
oğlu görse oyuncağın anasını ağlatır diye sakladım.
çocuk unutmus.
şimdi tekrar adapte etmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…