2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Oyun halisini bizimkidr cok seviyo bebek muzikleri aciyorum halida konusuyorum agu agu diye karsilik veriyo orada baya vakit geciriyoruz emmelerden sonra.. tummy time kesinlikle yapmak istemiyodu ama sirta masajla biraz sever oldu
bizimkine de anca konuşma olsun :)
dinleyip sesler çıkarıyor.
sabah eşim ise giderken çığlık atıyor yanina çağırıyor tekrar gülüyor falan.
yeminle karşısında dans ediyorum oyalamak için.
26mdan sonra çengi olmak da varmış kaderde

Ben oyun halısı aldım ama daha hiç kullanmadım, acaba erken mi diyordum, kullanılabiliyor mu yani bu dönem?
Valla bizimki çok güzel vakit geçiriyo canım koyuyorum içine bide kırmızı balık şarkısını açıyorum çok eğleniyo 45 dk falan duruyo bende o ara hemen yapılacakları yapıyorum

Kızlar aşırı mutluyum 2 haftadır neler çektim meme reddi hiç uyumama ayakta gezme sürekli ağlama çıldırmak üzereydim kimyonlu su veriyodum bırakmıştım vermeyi dün aklıma geldi ben niye bıraktım diye hemen yaptım verdim bide bebeklere özel rezene çayınıda içirdim dün gece o kadar güzel uyudu ki maşallah gazınıda rahatça çıkardı artık hergün verecem bugün nasıl huzurlu mutlu yavrum

Aslinda ben de cesme suyuyla yikamayi dusunuyordum en başta ama klor yan ürünleri vucutta emiliyormus, şu yaziyi okuyunca hazir suyla yikamaya basladim.

Yok artıkÖyle bisey mi var
Valla ben evde hazır su kullanıyorm
Ama annemde ilk 20 gün mamasını cesme suyundan yaptık.Annemin ev daga yakın,suları icirileblir su.Kaynatıyoruz diye verdik 3 günlük bebege

Ne guzel kaynağa yakin su , bi de kaynatilmis daha ne olsun

"Boyle surekli su tutuyoruz telefonla"
evet uykusuz bir annenin cümleleri bunlar ahh bu uykusuzlukk

e bebekten anakucagi almisti annem hala onda uyuyor besigine hic yatirmadim daha, gündüz salona gece yatak odasina geciriyorum anakucaginin ust tarafina cingirak bagliyorum yattigi yerden o cingiraga vuruyor oynuyor falan. Sabah 7 den sonra uyaniyor karnini doyuruyorum anakucaginda kendi kendine oynuyor yarim saat falan sonra sabah sohbetine geciyoruz.

"Boyle surekli su tutuyoruz telefonla"
evet uykusuz bir annenin cümleleri bunlar ahh bu uykusuzlukk
İşte birbirimizi ne güzel anlıyoruz. Hem uykusuz hem gripli hemde ateşi olan bir anne bebeği de gündüz hiç uyumayan sürekli kucak isteyen bir anne. Buna da şükür napalım. Geçecek akşam olsa da eşim gelse diye bakıyorum. Sağolsun cok ilgili her konu da destekçim :)

Oyun halisini bizimkidr cok seviyo bebek muzikleri aciyorum halida konusuyorum agu agu diye karsilik veriyo orada baya vakit geciriyoruz emmelerden sonra.. tummy time kesinlikle yapmak istemiyodu ama sirta masajla biraz sever oldu
Bende sırtına masaj yapmak istiyorum ama üşütürüm diye çekiniyorum açıkçası

Cok gecmis olsun canim hastayken bebek bakmak gercekten cok zor oluyor maskeyle surekli dolasmak halsizlik

Kimyonlu suyu denemeni tavsiye ederim canım bugün yattığı yerden gazı kendiliğinden çıkıyo uykusunda
O kimyonlu su bizimkini kabiz yapti mahvoldum iki hafta hani yazmistim ya kimyon cayi bilmemne aman kimseye tawsiye etmiyorum bagirsak duzeni mahvoldu cocugun canim belki sizde farkli olur ama ben soylimde bilgin olsun

Gece kac kere kalkiyor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…