2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Anlamaz miyim, bebek kucagimdayken hala bebek arabasini sallamaya devam ediyordum gecen gun çok gecmis olsun

Ya kizlar yemek isini nasil hallediyosunuz ben hala kanguruda yapabiliyorum zar zor esim geldikten sonraya is kalsin istemiyorum ona verip yatiyorum cunku belimi dinlendiriyorum bi tek camasir asilacaksa o isi yapiyorum usutmesin diye balkona cikarmamak icin... Eskiden yemek yapmak bi keyifti benim icin ne yapsam diye dusunurdum degisik simdi iskenceye donustu hizli hizli

cok zor oluyor yemek yapmak esim gelene kdr hazir olmasi icin elimden geleni yapıyorum. Hazir degilse de asla Sorun etmiyor. O geldiginde yapiyorum. Bi de 2 gunluk yetecek yemek yapiyorum bolca. O çok iyi oluyor:) hergun yemekle ugrasmiyorum

cok zor oluyor yemek yapmak esim gelene kdr hazir olmasi icin elimden geleni yapıyorum. Hazir degilse de asla Sorun etmiyor. O geldiginde yapiyorum. Bi de 2 gunluk yetecek yemek yapiyorum bolca. O çok iyi oluyor:) hergun yemekle ugrasmiyorum
Ypk anam zaten bi gunluk yemek yapmak enayilik olur ben de esim gelene kadar en azindan ana yemegi yapiyorum pilav makarna o gelince yapuyorum ama mesela gecen gun yemegi yaptim yakmisim uyuyakalmisim ziyan oldu zor oluyo yapmakta yemegi en zoruda pusetle sogan dogramak

3 4 kere acikip uyaniyor hemen emzirip yerine yatiyorum az salliyorum uyuyor,
tek sinir oldugum sey kakasini gece yapiyor altini temizlerken uykusu dagiliyor tekrar uyutmam 10 15 dk sürüyor.
Gaz cikarma seansi oluyo mu canim yoksa hemen uyuyor mu

Kızlar nasılsınız?Umarım herkes iyidirPek yazmıyorum ama arada girip okuyorum,takip ediyorm grubu.Ķızımın yarın 2.ay aşısı var.İkisini yarın vurulacakmış. Verem aşısını sürekli açmıyorlarmış15 günde birmiş. Bizim gibi verem aşısını sonradan vurduran var mi?Bir sıkıntı olmaz İnşAllah.

Aşı yaptıran anneler bebişin özel aşılarınıda yaptıracak msnz? Rota virüsü ve menenjit aşısını. Bu ikl hastalık baya tehlikeliymiş ,özellikle menenjit.

Bizde bugün vurulduk canım, verem aşısı yarın vurulacak.
Sıkıntısız atlatırız inşallah

Anlamaz miyim, bebek kucagimdayken hala bebek arabasini sallamaya devam ediyordum gecen gun çok gecmis olsun
Ah ahh neler neler. Komşum anlatıyor eşi çocukları küçükken bi gece kalkmış beşiği sallıyormuşum. Halbuki çocuk annenin kucağındaymıs. Seninde o hesap olmuş. Daha neler göreceğiz bakalım. Teşekkür ederim canım :)

Ben ilk zamanlar yastığı alıp emzirip gazını çıkarıyorum bide

Yakında bebişe yaparsın zevkli zevkli önce çorbalar sonra yemekler hamur işleri. Yemek işi zor oluyor ya eşim yapıyor ya da kolay şeyler makarna tavuk filan. Bu arada bilgevişne nin kuzu neden yoğun bakımdaydı. Ben onu kaçırmışım haberim yok.

Ben ilk zamanlar yastığı alıp emzirip gazını çıkarıyorum bide
Büyük oğlanda yanlış tarafa elimi attığım için eşimi pişpişlemişliğim var. Bu oğlanda da yatağı pıtpıtlarken eşim napıyorsun diyince farkına vardım. Popoya pıt pıt yapmadan uyumuyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…