2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar bebeğinizi hergün aynı saatte yatırabilen varmı? Benimki gece 12yatıp sabah 6da kalkıyor emmek için sonra tekrar yatıyor. Bazen akşam 8de yatıyor gece 4te kalkıp emiyor sadece. Ben erken yatırmak istiyorum ama gün içerisinde uyutmamaya mı dikkat etsem yada erken kalksak çünkü öğleden sonra 2den önce uyanmıyor tam anlamıyla

Öğleden sonra uyuduğu herhangi bir vakitte yapıyorum ben. 1 saatte 2-3 çeşit yemek oluyor zaten. Ocağa koyduktan sonra uyansa da sorun olmuyor bir beşiğe bir mutfağa halloluyor

Yemek isine difrizden gitmeye basladım
Ben soganı bile rondodan cekip atıyorm zaten senelerdir calıstıgım icin.
Sogan varsa difrizde yemek isi kolay benim icin
Bezelye,taze fasulye ,barbunya yapıorum bol bol

Ya nasıl o kadar uzun uyuyor maşallah, benimki maksimum 4 saat uyur kesintisiz, o da gece. Sonra mutlaka uyanıp emiyor. Gündüz bir saat, bir buçuk saat uyursa da yine mutlaka acıkıp uyanıyor. Sütüm mü doyurmuyor acaba ya

Canım ne alakası var sütünle böyle şeyler düşünmemelisin. Her çocuğun bünyesi farklı sonuçta

bizim oğlanda anakucaginda uyuyor gündüz.
ve bence orada nedense gazını daha kolay çıkarıyor.

gece uykusuna 20.30 da yatırıyorum.
19.30/20.00 : beslenme
20.00: bez değişimi
20.10: pijama giyimi
20.15: babayla vedalaşma
20.20: yatak odasında oyalanma veya evde tur atma( bu aşamada gözler gider gibi oluyor )
20.30: yatağa yatış

yatakta biraz oynuyor sesler çıkarıyor sonra yavas yavaş gozler gidiyor.
eğer çok kıpırdarsa göğsüne minik minik pitpitlar yapıp pis pis yapıyorum.

eğer bi sıkıntı olmaz ise 20 dakika içinde dalıyor.

bu sistem gündüz olmadı bizde...
yatağa koyunca uyumuyor.gunduz

eşim yapıyor..

Kiz sacmalama biz 1600 kilo almisiz saat basi gecede dahil muhakkak uyanir gaz cikarma seanslari vs oyle upuzun uyku nerdee gunduz zaten 2 saat uyur toplam

Öğleden sonra uyuduğu herhangi bir vakitte yapıyorum ben. 1 saatte 2-3 çeşit yemek oluyor zaten. Ocağa koyduktan sonra uyansa da sorun olmuyor bir beşiğe bir mutfağa halloluyor
Ya ona bakmaya gtmekten yemegi dogru durust yapamiyorum vide uykusu cok tetik hemen uyaniyo elini yika yanina git derken tencere bekliyo

Ayyy insallah vallahi saka maka baya zaman gecmis neredeyse 3 aylik olacaklar o gunler yaklasiyo... Tam haturlamiyorum ama yogun bakimdaydi 1 aydan fazladir girmiyo kk ya

Canım ne alakası var sütünle böyle şeyler düşünmemelisin. Her çocuğun bünyesi farklı sonuçta
Kiz sacmalama biz 1600 kilo almisiz saat basi gecede dahil muhakkak uyanir gaz cikarma seanslari vs oyle upuzun uyku nerdee gunduz zaten 2 saat uyur toplam

Ay napıyım bi arkadaşım ne zaman bir araya gelsek sürekli soruyor. “Bu çok sık uyanıyor, sütünü hiç sağdın mı, ne kadar çıkıyor, acaba doyuyor mu” içimi şişirdi.

Ay napıyım bi arkadaşım ne zaman bir araya gelsek sürekli soruyor. “Bu çok sık uyanıyor, sütünü hiç sağdın mı, ne kadar çıkıyor, acaba doyuyor mu” içimi şişirdi.
Benim annem de diuodu gazdan kafasini saga sola cevirip agliyodu doymuyo sutun azalmis diyodu devamli oyle ben hep sutum az sandim su zamana kadar

Canım biz önce su iki asiyi sonra verem aşısını vurdurduk sorun olmaz dedi ebe

Benim annem de diuodu gazdan kafasini saga sola cevirip agliyodu doymuyo sutun azalmis diyodu devamli oyle ben hep sutum az sandim su zamana kadar
O da bişey mi benimki sutum sagdigimda çok çıkıyordu mesela ama çocuk ağlıyordu ve şey dedi. Sütun çoktur ama vitaminsizdir sen benim sütümü kestirceksin bu gidişle dedim. Yok ben emzirmeni istiyorum diyo deli mi ne. Sanki o istiyo diye emziriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…