- 29 Aralık 2017
- 1.064
- 5.128
- 88
gazini cikarmiyorum zaten gozu kapali emiyo emerkende uyuyor hemen yerine birakiyorum.Gaz cikarma seansi oluyo mu canim yoksa hemen uyuyor mu
Öğleden sonra uyuduğu herhangi bir vakitte yapıyorum ben. 1 saatte 2-3 çeşit yemek oluyor zaten. Ocağa koyduktan sonra uyansa da sorun olmuyor bir beşiğe bir mutfağa halloluyorYa kizlar yemek isini nasil hallediyosunuz ben hala kanguruda yapabiliyorum zar zor esim geldikten sonraya is kalsin istemiyorum ona verip yatiyorum cunku belimi dinlendiriyorum bi tek camasir asilacaksa o isi yapiyorum usutmesin diye balkona cikarmamak icin... Eskiden yemek yapmak bi keyifti benim icin ne yapsam diye dusunurdum degisik simdi iskenceye donustu hizli hizli
Kızlar bebeğinizi hergün aynı saatte yatırabilen varmı? Benimki gece 12yatıp sabah 6da kalkıyor emmek için sonra tekrar yatıyor. Bazen akşam 8de yatıyor gece 4te kalkıp emiyor sadece. Ben erken yatırmak istiyorum ama gün içerisinde uyutmamaya mı dikkat etsem yada erken kalksak çünkü öğleden sonra 2den önce uyanmıyor tam anlamıyla
Canım ne alakası var sütünle böyle şeyler düşünmemelisin. Her çocuğun bünyesi farklı sonuçtaYa nasıl o kadar uzun uyuyor maşallah, benimki maksimum 4 saat uyur kesintisiz, o da gece. Sonra mutlaka uyanıp emiyor. Gündüz bir saat, bir buçuk saat uyursa da yine mutlaka acıkıp uyanıyor. Sütüm mü doyurmuyor acaba ya
bizim oğlanda anakucaginda uyuyor gündüz.e bebekten anakucagi almisti annem hala onda uyuyor besigine hic yatirmadim daha, gündüz salona gece yatak odasina geciriyorum anakucaginin ust tarafina cingirak bagliyorum yattigi yerden o cingiraga vuruyor oynuyor falan. Sabah 7 den sonra uyaniyor karnini doyuruyorum anakucaginda kendi kendine oynuyor yarim saat falan sonra sabah sohbetine geciyoruz.
gece uykusuna 20.30 da yatırıyorum.Kızlar bebeğinizi hergün aynı saatte yatırabilen varmı? Benimki gece 12yatıp sabah 6da kalkıyor emmek için sonra tekrar yatıyor. Bazen akşam 8de yatıyor gece 4te kalkıp emiyor sadece. Ben erken yatırmak istiyorum ama gün içerisinde uyutmamaya mı dikkat etsem yada erken kalksak çünkü öğleden sonra 2den önce uyanmıyor tam anlamıyla
eşim yapıyor..Ya kizlar yemek isini nasil hallediyosunuz ben hala kanguruda yapabiliyorum zar zor esim geldikten sonraya is kalsin istemiyorum ona verip yatiyorum cunku belimi dinlendiriyorum bi tek camasir asilacaksa o isi yapiyorum usutmesin diye balkona cikarmamak icin... Eskiden yemek yapmak bi keyifti benim icin ne yapsam diye dusunurdum degisik simdi iskenceye donustu hizli hizli
Kiz sacmalama biz 1600 kilo almisiz saat basi gecede dahil muhakkak uyanir gaz cikarma seanslari vs oyle upuzun uyku nerdee gunduz zaten 2 saat uyur toplamYa nasıl o kadar uzun uyuyor maşallah, benimki maksimum 4 saat uyur kesintisiz, o da gece. Sonra mutlaka uyanıp emiyor. Gündüz bir saat, bir buçuk saat uyursa da yine mutlaka acıkıp uyanıyor. Sütüm mü doyurmuyor acaba ya
Ya ona bakmaya gtmekten yemegi dogru durust yapamiyorum vide uykusu cok tetik hemen uyaniyo elini yika yanina git derken tencere bekliyoÖğleden sonra uyuduğu herhangi bir vakitte yapıyorum ben. 1 saatte 2-3 çeşit yemek oluyor zaten. Ocağa koyduktan sonra uyansa da sorun olmuyor bir beşiğe bir mutfağa halloluyor
En iyisieşim yapıyor..
Ayyy insallah vallahi saka maka baya zaman gecmis neredeyse 3 aylik olacaklar o gunler yaklasiyo... Tam haturlamiyorum ama yogun bakimdaydi 1 aydan fazladir girmiyo kk yaYakında bebişe yaparsın zevkli zevkli önce çorbalar sonra yemekler hamur işleri. Yemek işi zor oluyor ya eşim yapıyor ya da kolay şeyler makarna tavuk filan. Bu arada bilgevişne nin kuzu neden yoğun bakımdaydı. Ben onu kaçırmışım haberim yok.
Canım ne alakası var sütünle böyle şeyler düşünmemelisin. Her çocuğun bünyesi farklı sonuçta
Kiz sacmalama biz 1600 kilo almisiz saat basi gecede dahil muhakkak uyanir gaz cikarma seanslari vs oyle upuzun uyku nerdee gunduz zaten 2 saat uyur toplam
Benim annem de diuodu gazdan kafasini saga sola cevirip agliyodu doymuyo sutun azalmis diyodu devamli oyle ben hep sutum az sandim su zamana kadarAy napıyım bi arkadaşım ne zaman bir araya gelsek sürekli soruyor. “Bu çok sık uyanıyor, sütünü hiç sağdın mı, ne kadar çıkıyor, acaba doyuyor mu” içimi şişirdi.
Canım biz önce su iki asiyi sonra verem aşısını vurdurduk sorun olmaz dedi ebeKızlar nasılsınız?Umarım herkes iyidirPek yazmıyorum ama arada girip okuyorum,takip ediyorm grubu.Ķızımın yarın 2.ay aşısı var.İkisini yarın vurulacakmış. Verem aşısını sürekli açmıyorlarmış15 günde birmiş. Bizim gibi verem aşısını sonradan vurduran var mi?Bir sıkıntı olmaz İnşAllah.
Benim annem de diuodu gazdan kafasini saga sola cevirip agliyodu doymuyo sutun azalmis diyodu devamli oyle ben hep sutum az sandim su zamana kadar
O da bişey mi benimki sutum sagdigimda çok çıkıyordu mesela ama çocuk ağlıyordu ve şey dedi. Sütun çoktur ama vitaminsizdirBenim annem de diuodu gazdan kafasini saga sola cevirip agliyodu doymuyo sutun azalmis diyodu devamli oyle ben hep sutum az sandim su zamana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?