Canım biz önce su iki asiyi sonra verem aşısını vurdurduk sorun olmaz dedi ebe
Valla bu sut mevzusy gercekten anneden fazla insanlara dert oluyo soyle emzir sunu yrvbunu yeme... Ek gidaya gecince biraz rahatlarixO da bişey mi benimki sutum sagdigimda çok çıkıyordu mesela ama çocuk ağlıyordu ve şey dedi. Sütun çoktur ama vitaminsizdirsen benim sütümü kestirceksin bu gidişle dedim. Yok ben emzirmeni istiyorum diyo deli mi ne. Sanki o istiyo diye emziriyorum
İkisone birden tek mi bakiyosun yardimci biri warmi canimAhh kızlar annem yanimda olsaydı da karışsaydı enazindan bakıyordu kadın bir iki saat uyuyordum sabahları şimdi karışan yok ama yardım edenimde yok :)
Bunu kim diyor canım Allah aşkınaO da bişey mi benimki sutum sagdigimda çok çıkıyordu mesela ama çocuk ağlıyordu ve şey dedi. Sütun çoktur ama vitaminsizdirsen benim sütümü kestirceksin bu gidişle dedim. Yok ben emzirmeni istiyorum diyo deli mi ne. Sanki o istiyo diye emziriyorum
Yaşlı komşun yok mu canım onlar en iyisi oluyor.Ahh kızlar annem yanimda olsaydı da karışsaydı enazindan bakıyordu kadın bir iki saat uyuyordum sabahları şimdi karışan yok ama yardım edenimde yok :)
AnnemBunu kim diyor canım Allah aşkına
Malesef Yok cnm tek bakıyorumİkisone birden tek mi bakiyosun yardimci biri warmi canim
Masallah ne guzel komsu bnm yan komsum yasli burdayken iki gün sabah geldi diyo sen kahvaltı yapmamışsındır bn bakayım kahvaltını yap o baktı çocuklara uyuttu evi toparlayabildim azıcık şimdi yazligina gitti ama gelecek gelince gelir gene komşu teyzem bnm :)Yaşlı komşun yok mu canım onlar en iyisi oluyor.
Annem ve eşim evde yokken yemeğe çıktık Leon'la. Güneşliydi tshrt gydm 10 dakika yürüdm bebek arabsyla. Yemek yedim mideme ağrı girdi taksi ile döndük. Ben nedense zehirlendm sandim yemekten. Yaşlı komsum var aradım onu evde bayilirsam hastaneye gtmeden çocuğuma bakar dedim. Hemen anladı yel girmiş dedisardı belimi hırka çorap çay derken iyi oldum. Şimdi annem olmdgi her gün soruyor arayıp sen sklnca şöyle gelirim diyor Allah bin kere razı olsun diyorum. Iste böyle komşu şart yoksa acillere gidcktm boşuna çocuk perişan olcktk.
Ben iciyorum canim tavsiye ederim sutun artmasi icinKızlar bugun 2 kisi süt arttırmak icin boza ic dedi.
Var mı icen?
Gaz yapmaz mı ya?
iyi uykular tatlı rüyalar el kitabi var bende.Bugün 3.aymız doldu rota alışını olduk kilomuz 6400 boyu 62 cm olmuş birde gerçekten kızlar uykuları uzumayanbaşladı 2 gündür normalde benim bu 2 numara ama 8 sene ara verince malum unutmuşum sil baştannormalde. 10 15 dk uyuyordu gündüz 1,5 saate uzadı bide uyku meleğini(seride samurkaş) takip edin.normalde uyku eğitimi için daha erken ama uykularını uzatmak İçin çok güzel yöntemler anlatıyor 15 dk uyuduktan sonra kaldırmadan devam ettirmekte işi yarıyor çok zor oluyor ama işi yarıyor kızlar 15 dk uyuyduktan sonra tam 30 dk tekrar uykuya döndürmek için uğraşıyorsun ama sonra öyle öyle uzuyor uykular öpüldünüz
Hahaha benimde öz ablalrm vardı aslında sasirmamk lazımdaAnnemüvey falan değil öz annem
Yaa işte ne varsa onlarda var canım akrabadn iyidirMasallah ne guzel komsu bnm yan komsum yasli burdayken iki gün sabah geldi diyo sen kahvaltı yapmamışsındır bn bakayım kahvaltını yap o baktı çocuklara uyuttu evi toparlayabildim azıcık şimdi yazligina gitti ama gelecek gelince gelir gene komşu teyzem bnm :)
Felâket uykusu dimi buBugün 3.aymız doldu rota alışını olduk kilomuz 6400 boyu 62 cm olmuş birde gerçekten kızlar uykuları uzumayanbaşladı 2 gündür normalde benim bu 2 numara ama 8 sene ara verince malum unutmuşum sil baştannormalde. 10 15 dk uyuyordu gündüz 1,5 saate uzadı bide uyku meleğini(seride samurkaş) takip edin.normalde uyku eğitimi için daha erken ama uykularını uzatmak İçin çok güzel yöntemler anlatıyor 15 dk uyuduktan sonra kaldırmadan devam ettirmekte işi yarıyor çok zor oluyor ama işi yarıyor kızlar 15 dk uyuyduktan sonra tam 30 dk tekrar uykuya döndürmek için uğraşıyorsun ama sonra öyle öyle uzuyor uykular öpüldünüz
HahahaFelâket uykusu dimi buartık ezberledm tanimadgm kalmadi youtubda. Çok yavaş konsyr ama x1.5da izliyorum hizli
Ilk ay guzeldi kilo alimi normal 800 gram almisti kilolu bi bebek diyemem ama cokta zayif degil gittikce sureni n kısalması emmek istememsi beni tedirgin eden mamayi sevmiyo zatenR Rose050216 bebegin cekisi kuvvetlidir kilosu iyiyse endise etme.oglum.ilk.ay sadece 5 dk emiyordu gayet güzeldi herşey
Ay o benim annemde de varO da bişey mi benimki sutum sagdigimda çok çıkıyordu mesela ama çocuk ağlıyordu ve şey dedi. Sütun çoktur ama vitaminsizdirsen benim sütümü kestirceksin bu gidişle dedim. Yok ben emzirmeni istiyorum diyo deli mi ne. Sanki o istiyo diye emziriyorum
Neymis o canim ben gormedimsizler deyince baktım youtube a yani uyku düzeni çok iyi hoş ama çocuğa işkenceye dönüşüyorsa gerek yok youtube daki yorumları okudum millet yapamıyorum doye ne kasmış kendini de bebeği de
arkadaşlar yazınca baktım vende youtube da seride samurkas diye yazarsan çıkar canimNeymis o canim ben gormedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?