2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Valla bu sut mevzusy gercekten anneden fazla insanlara dert oluyo soyle emzir sunu yrvbunu yeme... Ek gidaya gecince biraz rahatlarix

Bunu kim diyor canım Allah aşkına

Ahh kızlar annem yanimda olsaydı da karışsaydı enazindan bakıyordu kadın bir iki saat uyuyordum sabahları şimdi karışan yok ama yardım edenimde yok :)
Yaşlı komşun yok mu canım onlar en iyisi oluyor.
Annem ve eşim evde yokken yemeğe çıktık Leon'la. Güneşliydi tshrt gydm 10 dakika yürüdm bebek arabsyla. Yemek yedim mideme ağrı girdi taksi ile döndük. Ben nedense zehirlendm sandim yemekten. Yaşlı komsum var aradım onu evde bayilirsam hastaneye gtmeden çocuğuma bakar dedim. Hemen anladı yel girmiş dedi sardı belimi hırka çorap çay derken iyi oldum. Şimdi annem olmdgi her gün soruyor arayıp sen sklnca şöyle gelirim diyor Allah bin kere razı olsun diyorum. Iste böyle komşu şart yoksa acillere gidcktm boşuna çocuk perişan olcktk.

Masallah ne guzel komsu bnm yan komsum yasli burdayken iki gün sabah geldi diyo sen kahvaltı yapmamışsındır bn bakayım kahvaltını yap o baktı çocuklara uyuttu evi toparlayabildim azıcık şimdi yazligina gitti ama gelecek gelince gelir gene komşu teyzem bnm :)

Bugün 3.aymız doldu rota alışını olduk kilomuz 6400 boyu 62 cm olmuş birde gerçekten kızlar uykuları uzumayanbaşladı 2 gündür normalde benim bu 2 numara ama 8 sene ara verince malum unutmuşum sil baştan normalde. 10 15 dk uyuyordu gündüz 1,5 saate uzadı bide uyku meleğini(seride samurkaş) takip edin.normalde uyku eğitimi için daha erken ama uykularını uzatmak İçin çok güzel yöntemler anlatıyor 15 dk uyuduktan sonra kaldırmadan devam ettirmekte işi yarıyor çok zor oluyor ama işi yarıyor kızlar 15 dk uyuyduktan sonra tam 30 dk tekrar uykuya döndürmek için uğraşıyorsun ama sonra öyle öyle uzuyor uykular öpüldünüz

iyi uykular tatlı rüyalar el kitabi var bende.
6. ahin dolmasını bekliyorum uygulamak için.

Yaa işte ne varsa onlarda var canım akrabadn iyidir

Felâket uykusu dimi bu artık ezberledm tanimadgm kalmadi youtubda. Çok yavaş konsyr ama x1.5da izliyorum hizli

Ay o benim annemde de var
Soranlara sütü yaramıyor mama veriyorz mevbur diyor
Yaramıyo degil az sütüm.
Anneler de sacmalar

sizler deyince baktım youtube a yani uyku düzeni çok iyi hoş ama çocuğa işkenceye dönüşüyorsa gerek yok youtube daki yorumları okudum millet yapamıyorum doye ne kasmış kendini de bebeği de
Neymis o canim ben gormedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…