2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bir yeri mi ağrıyor acaba?
Kolik canım birde grip oldu sanirim.bizden gecti salya sumuk ben ve babasi burnuda fisfis ediyor ben alıştım bu duruma yarin kontrol ve asisi var doktor okeylerse asiyi muhtemelen gece kafayi yerim intihar etmem.umarim

Yalniz degilsin gece 10 sabah 8 araliksiz ağlama simdi sızdı hala mızmız yatakta söylenerek.dönüyor
2 aydir gecirdigim en kotu geceydi sifir uyku hala uyumwdini bekliyotum aglama sesi kulagimda cinliyo migrenim artti caresizlik cok kotu

Kolik canım birde grip oldu sanirim.bizden gecti salya sumuk ben ve babasi burnuda fisfis ediyor ben alıştım bu duruma yarin kontrol ve asisi var doktor okeylerse asiyi muhtemelen gece kafayi yerim intihar etmem.umarim
aşılarda genelde gribal enfeksiyon varsa 1 hafta erteliyorlar.

18'saat gordum.ben L lavanta111
Mysonismysun valla ben pert ben iptal daha.kotulerini.gordum yalan.yok rekor var yani.oncesi asi merakla.beklenen.yarin.Allah yardimcimiz.olsun bitsin.su surec diyorum.sadece
Dun oglen 2 den beri uyumadi hayret wallahi hayret billahi hayret 15 20 dakika anca uyuyo hayir ben 30 yasindayim bu uykusuzluga dayanamiyorum sen bebek olarak nasil dayaniyosun 2 ay once ewrende degildin bu ne metanettir...
Asi bende etkisizdi herkeste bir olmuyo demekki canim korkma

Tam tersi olabilir canım aşı halsizlik yapıyo çünkü bakarsın uyur :)

Ataklar doğması gereken yani 40. Hafta bitiminden hesaplanıyordu di mi. Ben de bir liste vardı ama kaybettim. Atak haftaları listesi var mı sizde
evet 40 haftaya göreymiş.
yok maalesef.
ben de netten takip ediyorum.
kaç hafta oldu diye bi site var oradan haftasını hesaplayıp google yazıyorum o hafta atak var mı yok mu diyem varsa ne olacağına bakıyorum.
biz de sanırım 8. hafta atağını hallettik.
normalden 3 hafta erken doğdu.
12. hafta atağı var 3 hafta sonra. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…