Dun aksam ikizli.misafirim vardi 16 aylik aklima sen geldin 1 kiz 1 erkek dedim ki ne kadar sansli nasil.gidiyor kizce topladı miBallarım bayadır buralara giremiyorum, bebeklerlimle uğraştığım için. Umarım herkes iyidir. 100 lerce sayfa birikmiş ne yazık ki hepsine bakamıyorum. Ama hepinizi çok özledim. Artık daha düzenli takip etmeye çalışacağım. Neler yapıyorsunuz?
Ne olsun be Minnoş, cocugun adini Mutlu koyduk kasları hep catik hep sinirli bi velet olduBallarım bayadır buralara giremiyorum, bebeklerlimle uğraştığım için. Umarım herkes iyidir. 100 lerce sayfa birikmiş ne yazık ki hepsine bakamıyorum. Ama hepinizi çok özledim. Artık daha düzenli takip etmeye çalışacağım. Neler yapıyorsunuz?
Ataklar doğması gereken yani 40. Hafta bitiminden hesaplanıyordu di mi. Ben de bir liste vardı ama kaybettim. Atak haftaları listesi var mı sizde
Tipini yediğim ne biliyo kas catmayi yaaa masallahNe olsun be Minnoş, cocugun adini Mutlu koyduk kasları hep catik hep sinirli bi velet oldu
Sen nasılsın?
Süpersin kastettiğim buydu.Bendeki uygulamada şöyle gözüküyor. Pembe uzun çizgiler sıçrama olan haftalar.
Dun aksam ikizli.misafirim vardi 16 aylik aklima sen geldin 1 kiz 1 erkek dedim ki ne kadar sansli nasil.gidiyor kizce topladı mi
Ne olsun be Minnoş, cocugun adini Mutlu koyduk kasları hep catik hep sinirli bi velet oldu
Sen nasılsın?
Pilates yüzme baya ilerlemissin sen. Ben maksimum bebek arabasiyla disari cikiyorum işte, bugun kanguruyla çıktım ikimiz de cok terledik.yaa ne güzel değil mi? zor ama muhteşem. kızımız toparladı şükür. biraz kilo alımı az hem emiyor hem de sağdığım sütümü veriyorum ekstradan. toparlıyor o şekilde. oğlan kronolojik yaşını yakaladı kilo olarak şükür. senin minnoşun nasıl?
kıyamam ya. ilk dönemler öyle olan çok bebek gördüm. ne vardı da doğurdunuz ulan beni der gibi bakıyorlar. sonra en mutlu en güleç bebekler onlar oluyor :)
ben iyiyim şükür adapte oluyorum yeni hayatıma toparlanıyorum yüzüyorum pilates yapıyorum. bebeklerime bakıyorum öyle devam :)
Ooooo super masallahhhh cok sevindim iyi olmanıza benim ki gazman kuduruk devamyaa ne güzel değil mi? zor ama muhteşem. kızımız toparladı şükür. biraz kilo alımı az hem emiyor hem de sağdığım sütümü veriyorum ekstradan. toparlıyor o şekilde. oğlan kronolojik yaşını yakaladı kilo olarak şükür. senin minnoşun nasıl?
kıyamam ya. ilk dönemler öyle olan çok bebek gördüm. ne vardı da doğurdunuz ulan beni der gibi bakıyorlar. sonra en mutlu en güleç bebekler onlar oluyor :)
ben iyiyim şükür adapte oluyorum yeni hayatıma toparlanıyorum yüzüyorum pilates yapıyorum. bebeklerime bakıyorum öyle devam :)
Ihlamur ağacı yerimmm o zamanbugün benim minigguş bi tuhaf.
maşallah diyeyim ama herkes de desin
sabah kalktık 7 de 8 de uyudu 8.30 a kadar.
sonra 10.30 gibi uyudu 11.30 a kadar.
sonra 2 de yattı 4 e kadar.
6 da yattı 6.30 a kadar.
aha şimdi gece uykusuna yattık
bugün ıhlamur içtim o mu çarptı acaba bebeyi
Pilates yüzme baya ilerlemissin sen. Ben maksimum bebek arabasiyla disari cikiyorum işte, bugun kanguruyla çıktım ikimiz de cok terledik.
Maşallahbugün benim minigguş bi tuhaf.
maşallah diyeyim ama herkes de desin
sabah kalktık 7 de 8 de uyudu 8.30 a kadar.
sonra 10.30 gibi uyudu 11.30 a kadar.
sonra 2 de yattı 4 e kadar.
6 da yattı 6.30 a kadar.
aha şimdi gece uykusuna yattık
bugün ıhlamur içtim o mu çarptı acaba bebeyi
bizim için bu günün son uykusu olduğu için gece uykusu diyorum.Maşallahbişey sorcam şimdi benimki de bu saatte uyuyor bu gece uykusu mu ben 12deki uykuya yatmasını gece uykusu olarak sayıyorum benimki şimdi uyuyor 12ye doğru uyanır biseyler içer tekrar yatar
O da bişey mi benimki sutum sagdigimda çok çıkıyordu mesela ama çocuk ağlıyordu ve şey dedi. Sütun çoktur ama vitaminsizdirsen benim sütümü kestirceksin bu gidişle dedim. Yok ben emzirmeni istiyorum diyo deli mi ne. Sanki o istiyo diye emziriyorum
Atasözü icimi acti ...bunu benim kendi annem de yapıyordu. benim ikiz olduğu için çok sütüm vardı. sütün çok ama sulu işe yaramıyor diyordu. sonra tabi büyüdükçe ancak yetmeye başldı senin sütün kesilecek demeye başladı. lohusanın mezarı kırk gün açık olur ölür kalırsın filan diyordu....
bu sırada kaynanam ise hergün arayıp aslan gibi iki evlat büyütüyorsun aferim sana maşallah sütün yarıyor büyüyor çocuklar filan diyordu
Hey maşallah kaynanaya helal olsun. Benim kaynanam daha gelmedi aramız uzak ancak gelecek heralde onun açığını kapatmaya çalışıyor annembunu benim kendi annem de yapıyordu. benim ikiz olduğu için çok sütüm vardı. sütün çok ama sulu işe yaramıyor diyordu. sonra tabi büyüdükçe ancak yetmeye başldı senin sütün kesilecek demeye başladı. lohusanın mezarı kırk gün açık olur ölür kalırsın filan diyordu....
bu sırada kaynanam ise hergün arayıp aslan gibi iki evlat büyütüyorsun aferim sana maşallah sütün yarıyor büyüyor çocuklar filan diyordu
ben biberona koyuyordum canim termosa hic koymadım.Kızlar mesela emziremeyeceğim bir yere gidiyorum iki saatliğine, sütü yanıma nasıl alırım? Direkt biberonla mı yoksa termosa koysam çok mu saçma olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?