2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ballarım bayadır buralara giremiyorum, bebeklerlimle uğraştığım için. Umarım herkes iyidir. 100 lerce sayfa birikmiş ne yazık ki hepsine bakamıyorum. Ama hepinizi çok özledim. Artık daha düzenli takip etmeye çalışacağım. Neler yapıyorsunuz?

Dun aksam ikizli.misafirim vardi 16 aylik aklima sen geldin 1 kiz 1 erkek dedim ki ne kadar sansli nasil.gidiyor kizce topladı mi

Ne olsun be Minnoş, cocugun adini Mutlu koyduk kasları hep catik hep sinirli bi velet oldu
Sen nasılsın?

Ataklar doğması gereken yani 40. Hafta bitiminden hesaplanıyordu di mi. Ben de bir liste vardı ama kaybettim. Atak haftaları listesi var mı sizde

Bendeki uygulamada şöyle gözüküyor. Pembe uzun çizgiler sıçrama olan haftalar.

Eklentiler

• 53E328D1-96AA-4D34-B29C-D68C681D6D87.webp
    10 KB · Görüntüleme: 67
Dun aksam ikizli.misafirim vardi 16 aylik aklima sen geldin 1 kiz 1 erkek dedim ki ne kadar sansli nasil.gidiyor kizce topladı mi

yaa ne güzel değil mi? zor ama muhteşem. kızımız toparladı şükür. biraz kilo alımı az hem emiyor hem de sağdığım sütümü veriyorum ekstradan. toparlıyor o şekilde. oğlan kronolojik yaşını yakaladı kilo olarak şükür. senin minnoşun nasıl?

Ne olsun be Minnoş, cocugun adini Mutlu koyduk kasları hep catik hep sinirli bi velet oldu
Sen nasılsın?

kıyamam ya. ilk dönemler öyle olan çok bebek gördüm. ne vardı da doğurdunuz ulan beni der gibi bakıyorlar. sonra en mutlu en güleç bebekler onlar oluyor :)

ben iyiyim şükür adapte oluyorum yeni hayatıma toparlanıyorum yüzüyorum pilates yapıyorum. bebeklerime bakıyorum öyle devam :)

Pilates yüzme baya ilerlemissin sen. Ben maksimum bebek arabasiyla disari cikiyorum işte, bugun kanguruyla çıktım ikimiz de cok terledik.

bugün benim minigguş bi tuhaf.
maşallah diyeyim ama herkes de desin
sabah kalktık 7 de 8 de uyudu 8.30 a kadar.
sonra 10.30 gibi uyudu 11.30 a kadar.
sonra 2 de yattı 4 e kadar.
6 da yattı 6.30 a kadar.
aha şimdi gece uykusuna yattık
bugün ıhlamur içtim o mu çarptı acaba bebeyi

Ooooo super masallahhhh cok sevindim iyi olmanıza benim ki gazman kuduruk devam

Ihlamur ağacı yerimmm o zaman

Maşallah bişey sorcam şimdi benimki de bu saatte uyuyor bu gece uykusu mu ben 12deki uykuya yatmasını gece uykusu olarak sayıyorum benimki şimdi uyuyor 12ye doğru uyanır biseyler içer tekrar yatar

Maşallah bişey sorcam şimdi benimki de bu saatte uyuyor bu gece uykusu mu ben 12deki uykuya yatmasını gece uykusu olarak sayıyorum benimki şimdi uyuyor 12ye doğru uyanır biseyler içer tekrar yatar
bizim için bu günün son uykusu olduğu için gece uykusu diyorum.
gece 2.30 da kalkar büyük ihtimalle.
uyurken emer tekrar uyur.
6. aydan sonrada insallah gece beslenmelerini kesip deliksiz sabaha kadar uyku planım var.
umarım başarırım..

bunu benim kendi annem de yapıyordu. benim ikiz olduğu için çok sütüm vardı. sütün çok ama sulu işe yaramıyor diyordu. sonra tabi büyüdükçe ancak yetmeye başldı senin sütün kesilecek demeye başladı. lohusanın mezarı kırk gün açık olur ölür kalırsın filan diyordu....

bu sırada kaynanam ise hergün arayıp aslan gibi iki evlat büyütüyorsun aferim sana maşallah sütün yarıyor büyüyor çocuklar filan diyordu

Atasözü icimi acti ...

Hey maşallah kaynanaya helal olsun. Benim kaynanam daha gelmedi aramız uzak ancak gelecek heralde onun açığını kapatmaya çalışıyor annem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…