2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar mesela emziremeyeceğim bir yere gidiyorum iki saatliğine, sütü yanıma nasıl alırım? Direkt biberonla mı yoksa termosa koysam çok mu saçma olur?
İki saat olduğu için biberonla alabilirsin ,ben dışarda emzirmeyi sevmiyorum hep o şekilde yapıyorum.bazi avmlerde falan emzirme odası okadar pis ki altını bile pusette değiştirdim geçen gün

ben biberona koyuyordum canim termosa hic koymadım.

Teşekkürler kuzum.

İki saat olduğu için biberonla alabilirsin ,ben dışarda emzirmeyi sevmiyorum hep o şekilde yapıyorum.bazi avmlerde falan emzirme odası okadar pis ki altını bile pusette değiştirdim geçen gün
Ya ben de sevmiyorum ve stres oluyorum. Biberona sağayım bari kafam rahat olsun. Teşekkürler.

ikiz analığı hersey hızlı yükleniyor
Orda da kolik muhabbeti var mi? Bizimkilere öyle diyor doktorlar. Her cocugun hiperaktif ve akilli ama ders çalışmıyor teyzesi konularina benzetiyorum ben bunu.
Bazen ne varsa kvlerde var. Persembe sezeryan cumartesi eve çıktım, annem geldi ve sen kilo vermemissin dedi. Ne bekliyordu acaba

Kızlar mesela emziremeyeceğim bir yere gidiyorum iki saatliğine, sütü yanıma nasıl alırım? Direkt biberonla mı yoksa termosa koysam çok mu saçma olur?

öncelikle süt oda sıcaklığında (24-26 derece) yaklaşık 6 saat, buzdolabında 3 gün, buzlukta 6 ay, derin dondurucuda 1 yıl dayanır.
senin soruna gelecek olursak, ben eğer dışarısı çok sıcaksa termoslu çantam var ona koyuyorum. normalse çantamın biberon gözüne koyuyorum.

olmaz mı oğlumuz aslında çok güler yüzlü de işte gaz gelince... bir de doyuramıyoruz arkadaşı özellikle 2 aylık olduklarında mahvetti bizi...

kv'm aslında ço ksıkıntılı bir tiptir ama nedense o dönem çok anlayışlıydı. farkettiysen di'li geçmiş zaman kullandım. kendisi şu an bebeklere yardıma gelmesi gerektiğinde hastalanıyor, işi çıkıyor, aslında çok gelmek istiyor da işte işleri bitmiyor ev hanımı yalnız yaşayan kadının

Masallah bızımde cok duzenlı aglamayı bılmıyor sukurler olsun gazınıda cıkarıyor cok sakın bır bebek. 7 kalkıyoruz 8.30 uyku 12 uyur emer yatar 12-1-3 arası uyanık 6.30 kadar yıne uyur uyanır 10 yıne uyur ala bastan berı duzenlı yatırıyorum

Maşallah sen düzeni oturtmussun cnm spora bile vakit ayırıyorsun bn halâ yemeği nasıl yetiştirip yapicam derdindeyim nasıl ufaklıklar uslu mu yoksa bnmkiler gibi uykusuz yaramazlar mi

genelde sakin ve düzenliler. ama bazen çıldırıyorlar. misal bugün dağıttılar beni

Günaydin kizlar, birşey önermek istiyorum. Bebislerinizi mutlaka bir ninniye aliştirin. Youtubedan buldugum 4 tane ninni var , baştan beri aliştirdim onlara. O ninnilerden birini duyduğu anda sakinleşiyor , önce gozler uzaklara dalar gibi oluyor, sonra 5 dk icinde uyuyor maşallah . Tabi emektar bebek arabasinin da katkilari buyuk.

Biz doğduğundan beri beyaz gürültü açıyoruz ona alıştı onu duyunca sakinleşiyo ninniyi pek tınlamıyo

Çok sinir bozucu ya uykuda baş ağrısıyla uyanıyorum geceleri uyusun diye açıyorum 45 dk falan tam daldığında kapatıyorum güzel ninniye alıştırmak istiyorum ama yok sevmiyo
Aynen size de yazik yaa
Ben şu 4 ninniyle uyutuyorum, sozleri muzigi, cok guzel çok etkili, acayip huzur veriyor. Tavsiye ederim kizlar .
Bunun 1-2-3-4-5 i var. Hepsi birbirinden guzel.

Benimki gazi olduğunda ne ninni dinliyor ne beyaz gürültü hiç bisey sallamıyor uyku düzeni de yok uykuda yok nasl alistircam bilmiyorm
Gaz olunca hic bisey çare olmuyor malesef. Ama gün gectikce bir duzen oldugunu farkettim. 3ay dolacak , 1ay önceki halinden farkli şu anda uyku olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…