Çok iyi anlıyorum seni bnmkiler dün çıldırdılar beni bugünlük iyi gibiler ama bakalım gün nsl biter :)genelde sakin ve düzenliler. ama bazen çıldırıyorlar. misal bugün dağıttılar beni
Sana da gunaydin guzel annişGünaydın güzel bebişlerin güzel anneleri.. herkes iyidir inşallah.Biz oğlumla iyiyiz çok şükür.Sık sık gezmeye çarşıya pazara çıkıyoruz arabasında gezerken uyuyo çok acikmayana kadar ağlamıyor hiç.bende evdede mı kullansam diye düşündüm ama alışırsa onsuz uyutamam diye kullanmadım hiç. Oğluma bende ninni alistirmistim geceleride onsuz uyumamaya başlayınca bıraktım şimdi sadece emerekte uyuyodu.ama 3 gündür akşamları enziremiyorum memeyi görünce ağlıyor en son yorularak emmeden uyuyor.gece uyku arasında emiyor Allah'tan. Yavaş yavaş emmeyi bırakıyor mu acaba diye de korkmuyor değilim . İnşallah öyle değildir.
Bilmiyorum inşallah öyle değildir tabi. Hiç mama falan vermedim ama işte akşamları emmeden uyumaya başladı. Belki acikmamis olyudur Beşiğinde sallayıp da uyutuyorum gündüzleri başka türlü uyumuyor.ama gece uyku arası emip uyuyo sallamadan. Gece uykuları nasıl uğraştırıyor mu geceleri deSana da gunaydin guzel annişne zamandir yoktun , maşallah ne guzel carsi pazar gezmeleri. Ben daha arabasiyla dışarı siftahini yapamadim:) evde oyle alisti ama sallanmaya gezdirmeye ihtiyaci olmadan uyumasini cok isterdim . Gece ninni açmıyorum bu arada cunku benim de kafam kaldirmaz uykulu uykulu. Memeyi görünce aglamasi gazdan olabilir memeyi birakmak simdidenn ? Allah muhafazaa
Bizde beyaz gürültü ile uyutuyoruz. Bir süre sonra hadi uyusunda kapatalım müziği diyoruz :)))Allahimmmmevde bu acik dursa aklimi kaybedebilirimm
Bence aç olsa ister , endise etme bence.Bilmiyorum inşallah öyle değildir tabi. Hiç mama falan vermedim ama işte akşamları emmeden uyumaya başladı. Belki acikmamis olyudur Beşiğinde sallayıp da uyutuyorum gündüzleri başka türlü uyumuyor.ama gece uyku arası emip uyuyo sallamadan. Gece uykuları nasıl uğraştırıyor mu geceleri de
Zorunlu asilardan degil sanirim. Zorunlu degilse ve cok pahaliysa yaptirmayi dusunmuyorum. 1 dozu 200 kusür sanirim.Kızlar rotavirus aşısı için ne düşünüyorsunuz ?
evet uyku eğitiminde de sık kullanılır.Günaydin kizlar, birşey önermek istiyorum. Bebislerinizi mutlaka bir ninniye aliştirin. Youtubedan buldugum 4 tane ninni var , baştan beri aliştirdim onlara. O ninnilerden birini duyduğu anda sakinleşiyor , önce gozler uzaklara dalar gibi oluyor, sonra 5 dk icinde uyuyor maşallah . Tabi emektar bebek arabasinin da katkilari buyuk.
sanki benim oglumu anlatmissin birkac aksamdir benimki de oyle yapiyor ellerini yaliyor biliyorum ac ama tam emziricem deli gibi aglamaya başlıyor almiyor agzina alsada emmiyor birakiyorum aradan zaman gecince tekrar deniyorum alana kadar ugrasiyorum cingirak sallayarak emziriyorum o zaman aliyo emiyor gazdan mi yoksa baska bir derdi mi var bilemedim, geceleri hic sıkıntı olmadan emiyor emerken uyuyor zaten dun gece 10 da uyudu sabah 8 de uyandi gece de 3 kere uyandi emdi uyudu tekrarGünaydın güzel bebişlerin güzel anneleri.. herkes iyidir inşallah.Biz oğlumla iyiyiz çok şükür.Sık sık gezmeye çarşıya pazara çıkıyoruz arabasında gezerken uyuyo çok acikmayana kadar ağlamıyor hiç.bende evdede mı kullansam diye düşündüm ama alışırsa onsuz uyutamam diye kullanmadım hiç. Oğluma bende ninni alistirmistim geceleride onsuz uyumamaya başlayınca bıraktım şimdi sadece emerekte uyuyodu.ama 3 gündür akşamları enziremiyorum memeyi görünce ağlıyor en son yorularak emmeden uyuyor.gece uyku arasında emiyor Allah'tan. Yavaş yavaş emmeyi bırakıyor mu acaba diye de korkmuyor değilim . İnşallah öyle değildir.
hamileikte verilen demir ilaçı emzirme döneminde de devam edilmeli diye söylemişti doktorlar banabenim ferritin yerlerde çıktı...
sanırım süt yapımını etkiliyormuş demirsizlik
ilaç kullanılıyor mu ki emzirirken ?
Kan ilacina devam ediyorum ben, bi de omega 3 iciyorum.benim ferritin yerlerde çıktı...
sanırım süt yapımını etkiliyormuş demirsizlik
ilaç kullanılıyor mu ki emzirirken ?
ben de ediyorum.Kan ilacina devam ediyorum ben, bi de omega 3 iciyorum.
kullaniyorum.hamileikte verilen demir ilaçı emzirme döneminde de devam edilmeli diye söylemişti doktorlar bana
olmaz mı oğlumuzaslında çok güler yüzlü de işte gaz gelince... bir de doyuramıyoruz arkadaşı özellikle 2 aylık olduklarında mahvetti bizi...
kv'm aslında ço ksıkıntılı bir tiptir ama nedense o dönem çok anlayışlıydı. farkettiysen di'li geçmiş zaman kullandım. kendisi şu an bebeklere yardıma gelmesi gerektiğinde hastalanıyor, işi çıkıyor, aslında çok gelmek istiyor da işte işleri bitmiyor ev hanımı yalnız yaşayan kadının
Ay inşallah biraz düzelir 1 ay dha sabrederim artkGaz olunca hic bisey çare olmuyor malesef. Ama gün gectikce bir duzen oldugunu farkettim. 3ay dolacak , 1ay önceki halinden farkli şu anda uyku olarak
Ay kıyamam acı hissetmemistir ama korkmuştur belki geçmiş olsn inşallah en bir an önce iyileşir bende düşünüyorum ama gazlı olduğu için tereddutluyum50 gün civarı sünnet deneyimi
İgneyle lokal anestezi yaptılar, 20dk sonra aldılar ben girmedim. İnanılmaz agladi, tutmuşlar ya ondan kesin sevmez sirt üstü yatmayi tutulmayi falan. Calpol ve krem verdi. 2 gun sonra kontrol. Emzirin dediler bizimki emmedi bile. Hatta yuzume bakmadi. Baya küsmüş bana minnosto.
Hiç takma bence en iyisi gelmesin aramasın kafan dha rahat olur boşverHepsi değişik bu kayinvalidelerin.benimkide hastaneye gecmis olsuna geldi el gibi gitti birdaha ne aradi ne sordu ne geldi. Doğumdan 2 hafta sonra biz uğradık 1 saat durup gittik hala aramadı. Halbuki en son doğuma onun evinden çıkıp gitmiştim duyan kusuz sanır. Eşime söyleyince gene fesatlancak birşey buldum oluyor annesi bir melek cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?