2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Geçmiş olsun hayırlı olsun canım bizde düşünüyoruz ama korkuyoruz da. Bakalım ne yapacağız

Aynen size de yazik yaa
Ben şu 4 ninniyle uyutuyorum, sozleri muzigi, cok guzel çok etkili, acayip huzur veriyor. Tavsiye ederim kizlar .
Bunun 1-2-3-4-5 i var. Hepsi birbirinden guzel.
Hamile iken ben dinleyip uyuyordum şimdi de Leon bayilyrz hepsine biz de teyzesi

İki gün önce geldi mamadusbaby aldım evde taktım güzel ama daha dışarı çıkmadım
Aslında ameliyat yerimze baskı olur mu emin olamyrm bazen ağrı yapıyor agirlastkca fark edyrm da canim. Ama 1 dakika ayrilmyr benden lazım oluyor da sanki

Belki tok oldukları için emmiyolar normal demekki benimkide aynı çünkü. akşam 10 da uyudu sabah 8 uyandı.aralarda 3 kere uyanıp emdi uyumaya devam etti aynı seninki gibi

Zorunlu asilardan degil sanirim. Zorunlu degilse ve cok pahaliysa yaptirmayi dusunmuyorum. 1 dozu 200 kusür sanirim.
Evt cnm zorunlu dgl yaptırıp yaptırmama konusunda tereddutteyim biraz pahalı bir asi doktora cuma gitcez sorucam ona gore karar vereceğim ama geçen ay ki doktor ikna edememişti beni açıkçası sizlerinde dusuncelerini öğrenmek istedim

Evt cnm zorunlu dgl yaptırıp yaptırmama konusunda tereddutteyim biraz pahalı bir asi doktora cuma gitcez sorucam ona gore karar vereceğim ama geçen ay ki doktor ikna edememişti beni açıkçası
Çok onemli olsaydi devlet zorunlu kilardi oyle degil mi, ben de doktora sorucam, 21inde randevu. burdan paylasiriz ne dediklerini

devlette çocuk cerrahisi yapmadı bizimkini ya.
illa 7 yaşında diye tutturmuş.
ay sanane yani.
yok yapmıyor

Allah Allah benim oğlanda ağlayarak uyanıyor
hele dün baya çığlık attı.
biz gaz dedik ama bilemedim simdi

Aslında ameliyat yerimze baskı olur mu emin olamyrm bazen ağrı yapıyor agirlastkca fark edyrm da canim. Ama 1 dakika ayrilmyr benden lazım oluyor da sanki
Az önce markete gidip geldim takıp. Tişörtümü emdi baskı yapmıyor canım benim hiç ağrı olmadı ben bide eski kotlarimi giyiyorum yapışıyor bel kısmı üzerime benimki 53gunluk ben de bacakları m şekli yaparken korkuyorum bişey olur mu diye.yenidogan aparatını da kullanıyorum ama yine de tedirginlik oluyor

M şekli olmalı diye blyrm sağlıklısı oymuş. Hahah ya süt aşıgi bunlar masallah her yeri süt sanıyorlar demek ki ben yeni dogan aparatı almicam Leon şuan sığar mı diye tereddüt ediyorum kangrya sanki aşırı büyükmüş gbi geliyor

Valla bu sut mevzusy gercekten anneden fazla insanlara dert oluyo soyle emzir sunu yrvbunu yeme... Ek gidaya gecince biraz rahatlarix
sen öyle san.
Daha fena oluyor o dış mihraplar.
7aylık bebeğe kaşla göz arasında bal verip sonrada verdim birşey olmadı der.
Blv (bebek liderliğinde beslenme) yaparsın, muhallebi yap tut kollarını yedir der. “Kendileri hep öyle büyütmüş”
Tuzsuz salçasız yemek mi olur çocuğa eziyet ediyorsun tatsız şeyle der......
oğlum tuzu, şekeri çayı öğrendi sayelerinde

Ay hayir yaaaa ama ben boyle dusunmemistim aslinda demekki hic bitmicek ne giydirdiginden ne yedirdigine okuluna annelige hep bi tenkit hep karismaca... Cocuk buyuturkenki en tatsiz kisim insanlarin surekli mudahaleleri

Bebeginiz sizi unutabilir kokrmayin yaziyodu anestizinin etkisiyle ondan bakmamistir canim uzulme baya sunnetle ilgili okumustym ama bu kadar huzursuzluga g..um yemiyo yaptirmaya

Ben internette baktım mesela Yenidoğan da ayaklar dışarda değildi ama benimkinin boyu uzun bacakları içeride sigmiyor ama aparatsiz de aşağıya kayar gibi o yüzden aparat aldim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…