Geçmiş olsun hayırlı olsun canım bizde düşünüyoruz ama korkuyoruz da. Bakalım ne yapacağız50 gün civarı sünnet deneyimi
İgneyle lokal anestezi yaptılar, 20dk sonra aldılar ben girmedim. İnanılmaz agladi, tutmuşlar ya ondan kesin sevmez sirt üstü yatmayi tutulmayi falan. Calpol ve krem verdi. 2 gun sonra kontrol. Emzirin dediler bizimki emmedi bile. Hatta yuzume bakmadi. Baya küsmüş bana minnosto.
Hamile iken ben dinleyip uyuyordum şimdi de LeonAynen size de yazik yaa
Ben şu 4 ninniyle uyutuyorum, sozleri muzigi, cok guzel çok etkili, acayip huzur veriyor. Tavsiye ederim kizlar .
Bunun 1-2-3-4-5 i var. Hepsi birbirinden guzel.
İki gün önce geldi mamadusbaby aldım evde taktım güzel ama daha dışarı çıkmadımKızlar kanguru alan var mı bu siteyi bir doktor önermişti ama emin olamadm.
Aslında ameliyat yerimze baskı olur mu emin olamyrm bazen ağrı yapıyor agirlastkca fark edyrm da canim. Ama 1 dakika ayrilmyr benden lazım oluyor da sankiİki gün önce geldi mamadusbaby aldım evde taktım güzel ama daha dışarı çıkmadım
Bence aç olsa ister , endise etme bence.
Artik geceyle gunduzu ayirt ediyor sanirim, cunku 11 olunca uykusu geliyor iyice. gece boyunca da sallamaya gerek kalmadan uyuyordu , ara sira acikip uyaniyordu emziriyordum geri uyuyordu. ama birkac gundur gece 3-4 kere çok aglayarak uyaniyor
Belki tok oldukları için emmiyolar normal demekki benimkide aynı çünkü. akşam 10 da uyudu sabah 8 uyandı.aralarda 3 kere uyanıp emdi uyumaya devam etti aynı seninki gibisanki benim oglumu anlatmissin birkac aksamdir benimki de oyle yapiyor ellerini yaliyor biliyorum ac ama tam emziricem deli gibi aglamaya başlıyor almiyor agzina alsada emmiyor birakiyorum aradan zaman gecince tekrar deniyorum alana kadar ugrasiyorum cingirak sallayarak emziriyorum o zaman aliyo emiyor gazdan mi yoksa baska bir derdi mi var bilemedim, geceleri hic sıkıntı olmadan emiyor emerken uyuyor zaten dun gece 10 da uyudu sabah 8 de uyandi gece de 3 kere uyandi emdi uyudu tekrar
Aaa oyle miHamile iken ben dinleyip uyuyordum şimdi de Leonbayilyrz hepsine biz de teyzesi
Evt cnm zorunlu dgl yaptırıp yaptırmama konusunda tereddutteyim biraz pahalı bir asi doktora cuma gitcez sorucam ona gore karar vereceğim ama geçen ay ki doktor ikna edememişti beni açıkçası sizlerinde dusuncelerini öğrenmek istedimZorunlu asilardan degil sanirim. Zorunlu degilse ve cok pahaliysa yaptirmayi dusunmuyorum. 1 dozu 200 kusür sanirim.
Çok onemli olsaydi devlet zorunlu kilardi oyle degil mi, ben de doktora sorucam, 21inde randevu. burdan paylasiriz ne dedikleriniEvt cnm zorunlu dgl yaptırıp yaptırmama konusunda tereddutteyim biraz pahalı bir asi doktora cuma gitcez sorucam ona gore karar vereceğim ama geçen ay ki doktor ikna edememişti beni açıkçası
Gece acikip uyaniyordu bi kac kere. Emip uyuyordu kolayca. Aglamasi bile yoktu. Ama 2 gundur aglayarak uyaniyor 3-4kez. Muz yemistim , onlar kaabiz yapti sanirimAy inşallah biraz düzelir 1 ay dha sabrederim artknasıl gece uykuları seninki
devlette çocuk cerrahisi yapmadı bizimkini ya.50 gün civarı sünnet deneyimi
İgneyle lokal anestezi yaptılar, 20dk sonra aldılar ben girmedim. İnanılmaz agladi, tutmuşlar ya ondan kesin sevmez sirt üstü yatmayi tutulmayi falan. Calpol ve krem verdi. 2 gun sonra kontrol. Emzirin dediler bizimki emmedi bile. Hatta yuzume bakmadi. Baya küsmüş bana minnosto.
Allah Allah benim oğlanda ağlayarak uyanıyorBence aç olsa ister , endise etme bence.
Artik geceyle gunduzu ayirt ediyor sanirim, cunku 11 olunca uykusu geliyor iyice. gece boyunca da sallamaya gerek kalmadan uyuyordu , ara sira acikip uyaniyordu emziriyordum geri uyuyordu. ama birkac gundur gece 3-4 kere çok aglayarak uyaniyor
Az önce markete gidip geldim takıp. Tişörtümü emdiAslında ameliyat yerimze baskı olur mu emin olamyrm bazen ağrı yapıyor agirlastkca fark edyrm da canim. Ama 1 dakika ayrilmyr benden lazım oluyor da sanki
Kakasını yapmıyor mu 3.4 gündürGece uyanip
Gece acikip uyaniyordu bi kac kere. Emip uyuyordu kolayca. Aglamasi bile yoktu. Ama 2 gundur aglayarak uyaniyor 3-4kez. Muz yemistim , onlar kaabiz yapti sanirim
Yapiyor cok şujur ama zorlanmaya basladi baya uğraşıyor agliyor .Kakasını yapmıyor mu 3.4 gündür
M şekli olmalı diye blyrm sağlıklısı oymuş. Hahah ya süt aşıgi bunlar masallah her yeri süt sanıyorlar demek kiAz önce markete gidip geldim takıp. Tişörtümü emdibaskı yapmıyor canım benim hiç ağrı olmadı ben bide eski kotlarimi giyiyorum yapışıyor bel kısmı üzerime benimki 53gunluk ben de bacakları m şekli yaparken korkuyorum bişey olur mu diye.yenidogan aparatını da kullanıyorum ama yine de tedirginlik oluyor
Valla bu sut mevzusy gercekten anneden fazla insanlara dert oluyo soyle emzir sunu yrvbunu yeme... Ek gidaya gecince biraz rahatlarix
Ay hayir yaaaa ama ben boyle dusunmemistimsen öyle san.
Daha fena oluyor o dış mihraplar.
7aylık bebeğe kaşla göz arasında bal verip sonrada verdim birşey olmadı der.
Blv (bebek liderliğinde beslenme) yaparsın, muhallebi yap tut kollarını yedir der. “Kendileri hep öyle büyütmüş”
Tuzsuz salçasız yemek mi olur çocuğa eziyet ediyorsun tatsız şeyle der......
oğlum tuzu, şekeri çayı öğrendi sayelerinde
Bebeginiz sizi unutabilir kokrmayin yaziyodu anestizinin etkisiyle ondan bakmamistir canim uzulme baya sunnetle ilgili okumustym ama bu kadar huzursuzluga g..um yemiyo yaptirmaya50 gün civarı sünnet deneyimi
Ben internette baktım mesela Yenidoğan da ayaklar dışarda değildi ama benimkinin boyu uzun bacakları içeride sigmiyor ama aparatsiz de aşağıya kayar gibi o yüzden aparat aldim benM şekli olmalı diye blyrm sağlıklısı oymuş. Hahah ya süt aşıgi bunlar masallah her yeri süt sanıyorlar demek kiben yeni dogan aparatı almicam Leon şuan sığar mı diye tereddüt ediyorum kangrya sanki aşırı büyükmüş gbi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?