2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ne kadarlik cikiyoki xanim akiyo diyosun gogsumden

Bence bebek memeyi boşaltıyor demek

Yani çok uzun uzun sağmıyorum da 10 dk sağdım diyelim 50 ml falan anca, millet 1 buçuk litre yazınca ben şok.
Teki mi ikisi mi ben emzirmedigim halde birinden 40 digerinden.80 cikiyor yarim saat sagmamda gayet basarili senin

Teki mi ikisi mi ben emzirmedigim halde birinden 40 digerinden.80 cikiyor yarim saat sagmamda gayet basarili senin

Birinden ama bi biberonu anca üç sağışımda doldurabiliyorum Daha sık sağsak artar mı acaba?

Bir de 15-20dakika sağ ilk 10dakikda bitmiş gibi oluyor ama sagmaya biraz daha devam edince akmaya başlıyor yine

Aynen biraz süreyi artırayım bakalım ne olacak zalımın sütü.

makine manuel mi
gün içinde ben sağsam hiç çıkmıyor
ama kizim emince maslalah çok güzel geliyo
makineylede ilgili benim manule

Birinden ama bi biberonu anca üç sağışımda doldurabiliyorum Daha sık sağsak artar mı acaba?

R
Aynen biraz süreyi artırayım bakalım ne olacak zalımın sütü.
EMiyorsa enn cok artıran sey o canim benim.emmedigi.icin sürekli firsat bulunca sağıyorum sen de emzirme.sonrası 20 dk sag fazla sagma zarar veriyor göğse kendimden biliyorum 12 saat sağamayip.gogus tas olunca 1 saate aciliyor gogus ama pert yaara sarkma oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…