rutin şu an zor.
bizim sadece akşam rutinimiz belli.
19.30 son beslenme ile başlıyor bez değişimi pijama giyimi by by demece hop yatağa .
ama sabah 12 ye kadar resmen supriz her gün. bazen 6 da bazen 9 da kalkıyor mesela. bazen emmek istiyor bazen emmek istemiyor. bazen oyun halısını ister bazen istemez yani çocuk resmen sabahları sendrom yaşıyor. ben de sabahları sevmem o da sevmiyor
rutin şu an zor.
bizim sadece akşam rutinimiz belli.
19.30 son beslenme ile başlıyor bez değişimi pijama giyimi by by demece hop yatağa .
ama sabah 12 ye kadar resmen supriz her gün. bazen 6 da bazen 9 da kalkıyor mesela. bazen emmek istiyor bazen emmek istemiyor. bazen oyun halısını ister bazen istemez yani çocuk resmen sabahları sendrom yaşıyor. ben de sabahları sevmem o da sevmiyor
Az büyüseler de iki işin ucundan tutup yorulsalar. Ye iç yat, ooooh. Hayır sakince yatsalar tamam, ama ay kakamı yapamadım ıngaa, ay bırt yapamadım ıngaa, uykum geldi ınga.
ay bu kilodan biktim. cidden benim hmgibi cabuk alıp gramla veren yoktur galiba annem ler bendeydi 4 gundur dün gittiler tabi öğünler zenginlesince pastalar börekler hemen ulaşın iki kilo iki hafta çok dikkat edicem ama tartılmayacam yarum saat de yürüyüş yapabikrisem çok merak ediyirum ne kadar fark edecek
benim kiz bazen istiyor ama henuz deldirtmedim 4 yasindakini
kizlar kizim perşembe asi oldu koye geldi hemşire önce de haber vermedi banyo yaptirmamistim
perşembe oldu yarın mi yaptırayım banyo 3 gün mu geçmesi lazim
benim kiz bazen istiyor ama henuz deldirtmedim 4 yasindakini
kizlar kizim perşembe asi oldu koye geldi hemşire önce de haber vermedi banyo yaptirmamistim
perşembe oldu yarın mi yaptırayım banyo 3 gün mu geçmesi lazim