ben bi buçuk litre ye takildim canimKızlar saskın ifade koymussunuz hep
Bira mayası alkol icermiyor
Boza mayası gibi.
Kiz bak dün de yazdım burda şuan dolapta 3biberonum.agzina kadar dolu bir okdar da içirip boşaltıp tekrar sagdim doldurdum. Yediklerim sahlep leblebi boza bir de irmik helvası bir de kronometre tutup 15er dakika sagiyorum her memeyi her sagmada bir göğüsten 150 diğerinden 80-90 çıkıyor.zaten bir gogsum daha küçük. Geçen haftalarda sütüm azaldı yazmıştım burda sonra bunları yediğimde tekrar çoğaldı ama bu sefer gece bile kalktım sagdim bir defaKızlar saskın ifade koymussunuz hep
Bira mayası alkol icermiyor
Boza mayası gibi.
Canım masallah daha bol olsun inşallah.Kiz bak dün de yazdım burda şuan dolapta 3biberonum.agzina kadar dolu bir okdar da içirip boşaltıp tekrar sagdim doldurdum. Yediklerim sahlep leblebi boza bir de irmik helvası bir de kronometre tutup 15er dakika sagiyorum her memeyi her sagmada bir göğüsten 150 diğerinden 80-90 çıkıyor.zaten bir gogsum daha küçük. Geçen haftalarda sütüm azaldı yazmıştım burda sonra bunları yediğimde tekrar çoğaldı ama bu sefer gece bile kalktım sagdim bir defa
Ben diyetisyene basladim valla canım baktim olacağı yokay bu kilodan biktim. cidden benim hmgibi cabuk alıp gramla veren yoktur galiba annem ler bendeydi 4 gundur dün gittiler tabi öğünler zenginlesince pastalar börekler hemen ulaşın iki kilo iki hafta çok dikkat edicem ama tartılmayacam yarum saat de yürüyüş yapabikrisem çok merak ediyirum ne kadar fark edecek
Ben hic sagmiyorum ama hep derler ya gece daha bol sut olur daha cok prolaktin salgilanir diye, seninki bunun kaniti olmus . Bir de bebekle anne yanyana yatinca daha bol süt uretimi oluyormuş saglik ocagndaki doktor soylemisti . Ben de farkettim gercekten oyle oluyor.Canım masallah daha bol olsun inşallah.
Ben sadece gece 1 kez sağabiliyorum. Gündüz sürekli memede oldgu için mümkün değil.
Geçen bir şey farkettim belki tesadüf oldu da sen hem gece hem gündüz sagiyorsan belki fark etmissindir. Genelde gece sagiyordum önceki gün gece boyu uyumynca sabah 7de sağdım süt 12 dakika sagdgm halde yağlı süte geçmedi önsüttü hep. Ama gece sagdgmda 12dakika hep bol yağlı gelir süt ( sütü buzdolabına koydgnzda üstte koyu olan kisimdan anliyorum)
Sorum su ki gece sütü ile gündüz sütü bu kadar fark edyr mu??
Maşallah canim. Ben hic sagmiyorum yanlis mi yapiyorum acaba. sagmak gerekli mi yani neden sagiyorsun ? Bi kere sagmistim , biberondan icmeyi sevmedi kizim.Kiz bak dün de yazdım burda şuan dolapta 3biberonum.agzina kadar dolu bir okdar da içirip boşaltıp tekrar sagdim doldurdum. Yediklerim sahlep leblebi boza bir de irmik helvası bir de kronometre tutup 15er dakika sagiyorum her memeyi her sagmada bir göğüsten 150 diğerinden 80-90 çıkıyor.zaten bir gogsum daha küçük. Geçen haftalarda sütüm azaldı yazmıştım burda sonra bunları yediğimde tekrar çoğaldı ama bu sefer gece bile kalktım sagdim bir defa
Canım ben akşam 8-9gibi gece 3 birde sabah 6-7de sagiyorum ama aralarda emiyor sabah sütü daha sulu gece daha yoğun oluyor .ama eğer ki sık emerse sabahki sütte de yağ artiyor. Ben şöyle bişey okudum sabah bebek susadigi için süt sulu,gece de hemen soyup uyuyup büyümesi gerektiği için de yağlı oluyormuş o yüzden gece sütü onemliymisCanım masallah daha bol olsun inşallah.
Ben sadece gece 1 kez sağabiliyorum. Gündüz sürekli memede oldgu için mümkün değil.
Geçen bir şey farkettim belki tesadüf oldu da sen hem gece hem gündüz sagiyorsan belki fark etmissindir. Genelde gece sagiyordum önceki gün gece boyu uyumynca sabah 7de sağdım süt 12 dakika sagdgm halde yağlı süte geçmedi önsüttü hep. Ama gece sagdgmda 12dakika hep bol yağlı gelir süt ( sütü buzdolabına koydgnzda üstte koyu olan kisimdan anliyorum)
Sorum su ki gece sütü ile gündüz sütü bu kadar fark edyr mu??
ben sadece sabahları sağıyorum onuda yavaş yava azaltiyorum kizim bazen çok uzun uyuyunca gece sağıyorum eğer gece kalkarsa sagmiyorumMaşallah canim. Ben hic sagmiyorum yanlis mi yapiyorum acaba. sagmak gerekli mi yani neden sagiyorsun ? Bi kere sagmistim , biberondan icmeyi sevmedi kizim.
Kızlar saskın ifade koymussunuz hep☺
Bira mayası alkol icermiyor☺
Boza mayası gibi.
çok iyi olmus canim ben yıllardır diyet yapip büyük kilolar verdiğim için alıştım ama bu sefer kilolar inat gitmeyeecm diyor 10 gun dikkat ettim belki gün aşırıda yürüyüş yaptım ama sadece yarim kilo gitmiştiBen diyetisyene basladim valla canım baktim olacağı yok
Sütüm az geliyordu geçen haftalarda ben de araştırdım artması için düzenli sağmak gerekiyormuş o yüzden dakika tutarak ve zamanlara uyarak sagdim. HMaşallah canim. Ben hic sagmiyorum yanlis mi yapiyorum acaba. sagmak gerekli mi yani neden sagiyorsun ? Bi kere sagmistim , biberondan icmeyi sevmedi kizim.
Benim geçen haftalarda sütüm azalmıştı o yüzden araştırdım düzenli sağmak gerekir artması için.ben de dakika tutum hiç aksatmadan sagdim.aksama olmasın diye bebeğimin genelde uykuda olduğu saatleri seçtim bu sayede her gün aynı zamanlarda sagmis oldum.hem sagdigim için hem de yediklerimden bariz fark etti. Bir de her sagim ve emzirmeden önce ve sonra bir bardak su içtim. Onceden şişe yanımda sürekli ne kadar içtiğimi hesaplardm bu sefer onu yapmadımMaşallah canim. Ben hic sagmiyorum yanlis mi yapiyorum acaba. sagmak gerekli mi yani neden sagiyorsun ? Bi kere sagmistim , biberondan icmeyi sevmedi kizim.
Ben diyetisyene basladim valla canım baktim olacağı yok
Evet yan yatağı şeklinde beşiği. Bir de kuvezdykn he o fotoğrafına bakıyordum kuzumn sağarken çok fark ediyorduBen hic sagmiyorum ama hep derler ya gece daha bol sut olur daha cok prolaktin salgilanir diye, seninki bunun kaniti olmus . Bir de bebekle anne yanyana yatinca daha bol süt uretimi oluyormuş saglik ocagndaki doktor soylemisti . Ben de farkettim gercekten oyle oluyor.
Rabbime bin şükür. Her sabah şükür duamızı ederken sütümüz için de ediyoruz ellerini yuzune sürüyorum birde öyle tatlı oluyor kiCanım ben akşam 8-9gibi gece 3 birde sabah 6-7de sagiyorum ama aralarda emiyor sabah sütü daha sulu gece daha yoğun oluyor .ama eğer ki sık emerse sabahki sütte de yağ artiyor. Ben şöyle bişey okudum sabah bebek susadigi için süt sulu,gece de hemen soyup uyuyup büyümesi gerektiği için de yağlı oluyormuş o yüzden gece sütü onemliymis
Benimki kabiz oldu ondan beridir veemiyorum annem anason falan da veriyodu rakici olucakti cocuj en sonundaToksik etki dedi alerjen bilmem ne saydi kizdi hatta bana
Ben hep zor kilo verdiğim için yerleşmeden gitsin dedimçok iyi olmus canim ben yıllardır diyet yapip büyük kilolar verdiğim için alıştım ama bu sefer kilolar inat gitmeyeecm diyor 10 gun dikkat ettim belki gün aşırıda yürüyüş yaptım ama sadece yarim kilo gitmişti
onuda annemler gelince fazlasıyla aldim
ilk. çocukta 25 kilo gitmişti bundada gider insall h
dogum öncesi ne dönmek için 12 var ama ben evlendiği.m kiloya düşmek istiyorum ilk bebekte de de düşmüştüm
Ya doyuyorum aslinda habire yeşillik kemiriyorum:)ben zaten çok aşırı yiyen bir insan değildim ama zor kilo verince bu kiloya ulaştımYa ben de diyetisyen istiyorum, nasıl peki doyuyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?