2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
benim yerime de gezin ankara da oturmayı ozledim gezmek için ayy ayy çok sıkıldım artık bi sözleşmeli eşi olaraktan
benim yerime de gezin ankara da oturmayı ozledim gezmek için ayy ayy çok sıkıldım artık bi sözleşmeli eşi olaraktan
Ben de ankaradayim ama hep evdeyim jic cikmiyorum yaa cocukla pek cesaret edemiyorum I ikuayko nun dedigi gibi cikmak lazim. Insan daraliyor yoksa. Ben de tek görduğum kişi eşim .. iyice monoton oldu hayat.

Ben de ankaradayim ama hep evdeyim jic cikmiyorum yaa cocukla pek cesaret edemiyorum I ikuayko nun dedigi gibi cikmak lazim. Insan daraliyor yoksa. Ben de tek görduğum kişi eşim .. iyice monoton oldu hayat.
Gecen kafede siparisle birlikte hesabi da odedim, acil çıkmam gerekebilir dedim.
Yani cigliklar gelirse para odemeden kacmayayim

Dünden beri bozayı da deniyorm yine cıkan 50 cc
KEsip atasım var dedim artk bunları aksam
Bnm de o kdr anca çıkıyor bir ara hiç emmediler sağdım hep bu aralar da hep meme istiyorlar hele biri mama yemek istemiyor hep meme istiyor yetmiyor süt çok üzülüyorum emzirirken göğüs ucu kullanıyorum onsuz emmiyorlar ztn icine birikiyor emerken dokturuyorlar hep hem süt gidiyor boşa kurtulamadim su plastikten ne guzel olurdu onsuz emseler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…