2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Z zhrazynep canim merhaba, bugun yikanabilir bebek bezine geciyorum siparis vericem de , 2 çesit var ya fleece ve bambu, sence hangisi daha iyi daha kullanişli?
canim benimki bambi galiba zaten aman aman bi fark yok bildiğim
bol.bol iç bez hazırlarsan çok almana gerek yok bende 3 tane var 60 dan fazla iç bez dikti annem
yetiyor
yetmediğinde 3vde hazır bez var bazen çok fazla kaka yapınca yatarken faln kirleniveriyor
sormak istediğin olursa soylerim

L lavanta111 canim zaten iç bezin bol.olmasi lazim yoksa bez yetmez annemin diktiği b3zler daha hoşuma gidiyo benim kendi pedi çok emici gelmedi bana o kadar yikadigim halde
havlu yada carsaf gibi yumuşak malzemeden dikebilirsin sende

L lavanta111 canim yapmak istiyorsan ybb gayet kolay gozunu hic korkutma ilk kizimda yapmadiguma pismanim
hazır bezden farkı sadece kakayi temizlemek ben banyoya kova koydum kapaklı cisli bezi hemn koyuyorum yıkamıyorum kapalı ise kaksini akıtıp koyuyorum 4 5 günde bir yıkıyorum kova doldukça dış bezleri bazen elimde yıkıyorum beklemesin lazim olur diye

Canim cok tesekkir ederim, sanirim.bambu olan fleece olandan daha gec kuruyormuş sitede oyle yaziyor. Ama zaten senin dedigin gibi kendimiz dikersek çok daha iyi olur. Kesin bugun siparis veriyorum hayirlisiyla. Bi de tuvalet alişkanligini 17.ayda falan kazaniyorlarmis. O çok cazip geldi bana.
Fotolar için de çok tesekkur ederim. Annenin diktiklerinden de bi kac örnek foto atar misin , kendi dikimlerimiz için %100 pamuk eski tisortler falan da olur mu yoksa illa carşaf mi olmasi gerekiyor? Z zhrazynep

Sen kendin zeytinyagi icmeyi denedin mi, o da iyi gelir, sabahlari açken 2 yemek kasigi hatta 1 kahve fincani içsen mutlaka etksiini görürsün inşallah. Gecmis olsun
Ya ben dıkkat edıyorum ıncır kayısı yıyorum bol su ıcıyorum ustune dıskı yumusatıcı ıcıyorum henoroıd var dıye. Kılo alırken gec yaparmıs ama bu cok gec oldu

yok canim hepsi olur pamuklu atlet vb
böyle yerlestiryorum mesela bu havlu çarşafı eskiden

Eklentiler

• 15716476518772236920350913269933.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 49
  • 15716477083151986052163889069314.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 56
L lavanta111 canim ben hepsi burada da n fatih bebk di galiba gönderen
bi iki günde geldi
Himm, ben de kendi sitesinden simdi siparis vermis bulunmaktayim. Haydi bismillah cok heyecanliyim, uzun suredir istedigim seyi hayata geçirdim Simdiye kadar aldigim bez paralarina bir sürü ybb alinirdi neyse ama ilk 3 ayin gecmesi iyi oldu. Ben özellikle burdan yazdim diger annişler de belki ilgi duyar, daha saglikli olan beze gecmek isterler diye.

Çamaşırı zor yıkıyorum tatlim duşa zor girip sagim yapmak yemek yemek tuvalete gitmek icin anlik uyumasini.bekliyorum cogu anlamayabilir yada inanmayabilir.ama.kolik.cocuk oyle surekli.kucakta sizdigi an ki o ani bulmak mesele yataga koyuyorsunn dk uyuyup kıyamet.kopuyor o bezi alıp yikamak kurutmak benim.icin hayal bu çocukla arti ben pratik cozumleri sevmişimdir kullan at mantığı

928075
Ben niyetliydim aslında hamileyken.
Eşim beğenmedi fikri.
Gereksiz bi titizliği var asla birikmesine beklemesin tahammül edemez.
Ben de hemen yıkayamam çocukla
O da yıkayamaz çalışıyor.
Kaldı o iş

evet canim ben nerdeyse bur aylıkken beri kullanıyorum çok memnunum hiç zor gelmedi
en sevdiğim yani bebegimin zararlı maddeler mar8z kalmaması ve çevre temizliği
ben hiç ped kullanmadim bu yaşıma kadr hep yikanabilir bez kullandim
eskidenilk kizim kucuken bazen bebek bezi koyardım adetim kesilirdi bana zarar veren bence ne yapar diye dusundum ve buna gecdim

Bebegim kolik degil ama benim için de hayat pek kolay degil, hemen hemen ayni sahneleri yaşiyoruz. gecen gun "ohh be uyudu hemen banyoya gireyim" dedim. Sacimi yikadigim anda cıgligi basti. O an sular kesilmis köpüklü kalmişim gibi hissettim başka tarifi yok
Kolik olunca 2 kat daha zordur tahmin ediyorum canim , ben de kullan at olayini sevmedigim icin gectim aslinda zorluklarini goze alarak, ama hangi anneyle konussam 1 dakika bile dusunme ybb ye gec dediler. Sitedeki yazilari da okuyunca daha cok aklima yatti ,zaten uzun zamandir dusünüyordum. Bakakim inşallah üstesinden gekiriz

Ben şok bunu birinden daha duymustum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…