Merhaba
Günde 3 litre sıvı mutlaka tüketim,2 litresi su kalan 1 litresi bitki çayları ayran meyve suyu vs..
Ek olarak;
Galactago damla
Solgarın bira mayası tableti
Humana still tea
Rezene çayı
Bol yeşillik
Bulgur pilavı
Kırmızı reishi mantarı sıcak çikolatası
Lactamil ( sütle karıştırıp içince daha etkili)
Boza,sahlep,kuru incir kürü
Mümkün olduğunca uyumak (uyku prolaktin hormonunu artırır)
Her emzirmeden sonra sağım yapın.gögüsler tam boşalsa da 10 dk sağmaya devam edin.bu şekilde beyine daha çok sinyal gidecek ve süt üretimi artacaktır.arz talep meselesi.ben bunları uygulayarak her 2,5 saatte 300 cc süt çıkarıyordum kızıma. Eğer sağarak besliyorsanız her 2,5 saatte mutlaka sağmaya çalışın.ben geceleri bile alarm kurup 3-4 kere Falan sağmaya kalkardım.en fazla 3 saati bulurdu sağmam.o vakti aşmamaya çalıştım
Anladım, o zaman şöyle yapabilirsiniz.motilium diye bir ilaç var,süt hormonunu artıran.sabah öğlen akşam 2 şer tane atıyorsun.aynı zamanda bebeklere bu ilacın şurubunu da veriyorlar reflüsü olduğunda.benim doktorumun süt artırmak için verdiği reçete de bu ilaçta vardı ama ben başlarda kullanmayı düşünsem de yinede kullanmadım.çünkü sütüm yeterliydi bebeğime.zaten bu ilacı genelde ikiz annelerine öneriyorlar.6 aylık olana kadar kullanabilirsin tabiki doktoruna danışarak.6 aydan sonra ek gıda dönemi olduğu için her halükarda yeter zaten.ha baktın olmadı, ilacı kullanmak istemezsen veya kullandığın halde yine de yetmiyorsa,o zaman süt+mama şeklinde devam etmek zorundasın.onlara emdiği bir yudum anne sütü bile şifa zaten.miktarının çokta önemi yok.önemli olan aç kalmamaları.eğer hala istiyorlarsa doymuyorlarsa mamadan mahrum bırakma.karnı tok bebeler mışıl mışıl uykular daha çabuk büyüyen bebişler :)))öncelikle teşekkür ederim. Doğum yaptığımdan beri 3 saatte bir mutlaka sağarım. Emzirmelerden sonra da. Yukarıda dediğiniz neredeyse herşeyi yapıyoeum. Günde 4 lt den az asla su içmem. Hergün rezene, boza, yeşillik, et mutlaka yerim içerim. Aslında süt miktarını söylesem Allahtan belanı mı istiyorsun diye kızabilirsiniz. Ama ikiz olduğu için bir emmedeyetse de ikincide yetmiyor gibi geliyor. Çünkü emdiktwn sonra hala süt istiyorlar
Msmajoo benimki ben çok memnunum canımCanim sagim yaptigin makinanin markasi nedir memnunmusun?ben elimdeki makinayla cok sagamiyorum hem canim aciyo hemde dogru duzgun sut gelmiyor
sekersizfistikezmesi git uyu ikinsu uyutmadi mi! İkincan nöbette
Avmler bence mikrop yuvasiYaa ne guzel, ben bugun 2 ay sonra ilk defa gittim avm ye, . Aşiri kalabalik, çok gerildim. Bebegimi korkuttu o çiglik atan büyük bebekler(
Anladim ki avm ye haftaiçi ve erken saatte gidilirmiş bebekle.
Fazla iddiali demek istedim. 3 aylik oldu mu Leo?Simdi sana foto gondereckkn tekrar okudum da tatlım fazla iddiali derken ne demek istedin?
Hi five!sabah 3-5 nöbetinden günaydınnn
Avmlerde hastalık çok oluyorYaa ne guzel, ben bugun 2 ay sonra ilk defa gittim avm ye, . Aşiri kalabalik, çok gerildim. Bebegimi korkuttu o çiglik atan büyük bebekler(
Anladim ki avm ye haftaiçi ve erken saatte gidilirmiş bebekle.
Günaydin herkese, gercekten avm ler berbat. Mecburiyetten gitmistik hizlica işimizi halledip ciktik.Avmlerde hastalık çok oluyor
Kızlar demeyin öyle benim ev sapa yerde en yakın market avm icinde migros
Ben haftada 3 takıyorm kızı kanguruya market yapıyorum
Bazen gratis falan yapıp cıkıyorz
Dün de parka gittik,ordan avm de yemek yedik cıktık
Benim motto anne sütü koruyor
Cok sükür daha hastalanmadık
Ah onlarsız da olmuyor malsf.Günaydin herkese, gercekten avm ler berbat. Mecburiyetten gitmistik hizlica işimizi halledip ciktik.
Amin. Valla gece 2.30 dan sonra uyuyamadık.Berbat geceden sonra herkese günaydınnnnnn günaydınnnn inşallah gaZsız huzurlu bol iştahli gunleriniz olsun bebeler
Ya ben iki kere kullandım kanguru ,az önce evde takayım dedim ağladıKızlar demeyin öyle benim ev sapa yerde en yakın market avm icinde migros
Ben haftada 3 takıyorm kızı kanguruya market yapıyorum
Bazen gratis falan yapıp cıkıyorz
Dün de parka gittik,ordan avm de yemek yedik cıktık
Benim motto anne sütü koruyor
Cok sükür daha hastalanmadık
Dün denefim kafama geçirdi kanguruyuYa ben iki kere kullandım kanguru ,az önce evde takayım dedim ağladıokadar para verdim kullanmam lazım benim bunu
Dün denefim kafama geçirdi kanguruyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?