2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben ve ikincan her zaman hazir ve naziriz cafeden.kovulma.pahasına toplanalim atiliriz kesinn bari boş kohne ucra bir mekan.yer.bulalim.yoksa bunlar.bizi attırır
ikincan ve ikinsu tanissinlar bakalim , onlari gören benim kiz da " anne anne ben de ıkınıcamm" diye tutturmaz insallah oyleyse ozelden bir gun ve yer kesinlestirelim semtlerimizi yazalim

ikincan ve ikinsu tanissinlar bakalim , onlari gören benim kiz da " anne anne ben de ıkınıcamm" diye tutturmaz insallah oyleyse ozelden bir gun ve yer kesinlestirelim semtlerimizi yazalim
Üzüm üzüme baka baka kor atin ya huyundan.ya suyundan

Efelihayat Ankara cikartmasini ne zaman yapiyiruz arkadaslar sekersizfistikezmesi udg06 R Rzg14

Ay yapalım yapalımmm

Ben ve ikincan her zaman hazir ve naziriz cafeden.kovulma.pahasına toplanalim atiliriz kesinn bari boş kohne ucra bir mekan.yer.bulalim.yoksa bunlar.bizi attırır

Ikıncan ve Ikınsu’nun maceralarıı.. Nasıl ıkındılar, kendilerini kafeden nasıl attırdılar, anneleri onları nasıl tanımazlıktan geldi? Pek yakındaa...

Yakamıza karanfil de takalım mı kızlaağağar.

Yavrum kucağında kirmizi surat huysuz bir bebekle.kac sansli kisi gorebilirsin

uygunmuş fiyatlar ben iki tanesini 46 bi tanesini 48 almıştım hamile iken
Simdi kampanya varmis canim kisa sure sonra bitecekmis. Yoksa ben 50 liraya bile gördüm internette.
uygunmuş fiyatlar ben iki tanesini 46 bi tanesini 48 almıştım hamile iken
Simdi kampanya oldugu icin biraz indirmisler canim, ama zaten bambular 44 civari.

canim bi tıp bezleri saman pazarı gibi yerden bulabilirsen annem bunlardan hem ağız bezi sırt bezi yaptı kenarı iğne oyalı
hemde ben yıllardır bu bezlerden kullanıyorum kendim

Eklentiler

• 15716561824785268080586051409922.webp
    54,2 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…