- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.195
- 78
- 32
Bir süre sonra uyku arkadaşı etkisini yirirebilir.Sadece uyku arkadaşını koklayarak uyumasıda mı zarar verir
sen su kafani rahat birakir misin bi. dolu taraftan bak lutfen. 50cc candir, bebegine sifadir. 50 olsun senin olsun. doymazsa mama takviyesi yaparsin. uzme kendini...
morali duzgun mutlu anne lazim bebeklere.
en buyuk hata eve kapanmak. arkadaslarin calisirsa calissin. ara. 1 kahve icmelik bulusun. aglasa ne olacak bebegin. al ortuyu emzir. kaka mi yapti degistir. susmadi mi kalk ayaga dolan. ver arkadasin dolansin. teyzeler de candir ama sokaga cikman sart canim.
ben ise gitseydim tshirtümü yastık kılıfı yapmayı düsünmüstüm kokumu alsın diyeKızlar ben bi tane uyku arkadaşı aldım oğluma emzirikene kolumla onun yüzünün arasıns koyuyorum gözleri hemen kapanıyo bundan önce yemenimi yapıyodum etkili olacak mı diye oluyo gerçekten yüzüne bişey temas edince sanırım yanındayım sanıyor emmesi bitincr onunls beraber yatağa koyuyorum daldığına emin olunca biraz uzaklaştırıyorum sizde flarınızla eşarbınızla kokunuzun olduğu bişeyle deneyin bence ben burnuna deydiriyorum sakinleşiyo kokumu alınca
Kontrol ediyordum kaka yapsın bakicam iki gündür yapmadiEfelihayat canım söylemeyi unuttum mukuslu kaka da alerji belirtisidir.aklında bulunsun.alerjisi varsa kakasında afedersin böyle uzayan balgam gibi sümük gibi mukus olur
ilk ve son bulasmanjn aksamina erken doguma yatmistim. haftasonu ailecek gittik ayni yere. sizi yad ettim he.
ama kizlarla olsak burada keske dedim. keyifli keyifli emzirirken latte ictim. guzeldi :)hersey o gun başladı
Foto atim sanaHangi marka aliyorsun ki? Daha 3 aylik olmadi galiba 9-12 fazla iddiali
Canim sagim yaptigin makinanin markasi nedir memnunmusun?ben elimdeki makinayla cok sagamiyorum hem canim aciyo hemde dogru duzgun sut gelmiyorSütüm az geliyordu geçen haftalarda ben de araştırdım artması için düzenli sağmak gerekiyormuş o yüzden dakika tutarak ve zamanlara uyarak sagdim. H
Benim geçen haftalarda sütüm azalmıştı o yüzden araştırdım düzenli sağmak gerekir artması için.ben de dakika tutum hiç aksatmadan sagdim.aksama olmasın diye bebeğimin genelde uykuda olduğu saatleri seçtim bu sayede her gün aynı zamanlarda sagmis oldum.hem sagdigim için hem de yediklerimden bariz fark etti. Bir de her sagim ve emzirmeden önce ve sonra bir bardak su içtim. Onceden şişe yanımda sürekli ne kadar içtiğimi hesaplardm bu sefer onu yapmadım
Benimde ayni malesefKızlar ya, sadece emziriyorum ve kilo alımı gayet iyi dediler iki gün önce kontrolde, yani sütüm var, hala sürekli akıyor ped kullanıyorum vs. Süt de sağmıyorum normalde ama bir yere gideceğim mesela sağıp anneme bırakayım diyorum çok az çıkıyor. Sütüm az mı demek bu?
Yaa ne guzel, ben bugun 2 ay sonra ilk defa gittim avm ye, . Aşiri kalabalik, çok gerildim. Bebegimi korkuttu o çiglik atan büyük bebeklerabkaradayim. 2 bebeyle geziyrm... evet ikisiyle tek cikinca tirsiyorum ama cikiyorum. konum bildir bulusuruz
Sen kendin zeytinyagi icmeyi denedin mi, o da iyi gelir, sabahlari açken 2 yemek kasigi hatta 1 kahve fincani içsen mutlaka etksiini görürsün inşallah. Gecmis olsunÇarsamba kakasını yaptı bır daha yapmadı masaj yaptım zeytınyagı ıle pamugu poposunda gezdırdım yapmadı. Baska onerısı olan var mı uc gunde fılan yapıyordu bu kez daha cok uzadı
@kolikcannesiSen kendin zeytinyagi icmeyi denedin mi, o da iyi gelir, sabahlari açken 2 yemek kasigi hatta 1 kahve fincani içsen mutlaka etksiini görürsün inşallah. Gecmis olsun
Sen kendin zeytinyagi icmeyi denedin mi, o da iyi gelir, sabahlari açken 2 yemek kasigi hatta 1 kahve fincani içsen mutlaka etksiini görürsün inşallah. Gecmis olsun
olurrr uygundurama kizlarla olsak burada keske dedim. keyifli keyifli emzirirken latte ictim. guzeldi :)
nisan gec bir tarih. pastirma yazini degerlendirebiliriz. kasimdaydi sanirim.
Deneyim canim zeytinyagi yiyordum ilk ay bu ay yemedim.başlıyim@kolikcannesi
Kuzum9 12 mi?
Ay ben şok.
Bizim bebe daha 3 6 ay yeni. Giyiyor ki e bebekten aldığım tulumlar kocaman oldu 3 6 ay.
3 aylık olacak inş carşamba günü.
Kilo 6700 boy 62 cm falan
Canım tulumda boyu doldurmak tam olursa oluyor ama üst alt takımlarda veya eşofman takımlarında dedgm gibi kolunu kırıp kıyafetin içini de dolduruyor. Belki benim aldgm kalıplardan bilemyrm ama şok olma yaa kıyamam sana9 12 mi?
Ay ben şok.
Bizim bebe daha 3 6 ay yeni. Giyiyor ki e bebekten aldığım tulumlar kocaman oldu 3 6 ay.
3 aylık olacak inş carşamba günü.
Kilo 6700 boy 62 cm falan
Canım ateş 38 değilse kusma yoksa halsiz değil ve emiyorsa hastaneye gitme dedi doğum yaptirn doktorum. serum fizyolk al diye önerdi. Geçmiş olsun sizin yavrunuza daPiaLeon ikinizr de gecmis olsun burunda hirilti oksuruk ve tikanma icin doktor sekrol yazmisti bize habrerin olsun
Simdi sana foto gondereckkn tekrar okudum da tatlım fazla iddiali derken ne demek istedin?Hangi marka aliyorsun ki? Daha 3 aylik olmadi galiba 9-12 fazla iddiali
Benimki 2 aylıkken 5850idi ki 2660 doğmuştu 17 gün erken6700 kılo da fazlaymıssızde bır ay onden gıdıyorsunuz o kıloya da 3-6 kucuk gelır .
Benimki sadece 100gr vermişti meselaGel alnından opcem
Bu arada Mutlu keşke kucuk dogsaydi dedigim cok oldu; kilo kaybi bu kadar olmazdi belki, daha hızlı toparlardi, su andaki kilosu insanlara az gelmezdi vs vs. Mama da veriyorum ben malum (kafama göre değil kilo takibine göre doktor talimatiyla) fazla kilo almasi bekleniyor mama meme oldugundan, doktoru da bu aylarda aldığı fazla kilo ilerde obezite riskini arttirir diyor.
Ve gerçekten kucuk bebek daha hizli toparlıyormus, kv hep söylerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?