2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sadece uyku arkadaşını koklayarak uyumasıda mı zarar verir
Bir süre sonra uyku arkadaşı etkisini yirirebilir.
Size tavsiyem gece uykusuna yatarken rutin yapın.
Her gün aynı şeyleri yapın.
1 haftada alışıyorlar.
Gunduz uykusu içinde rutin lazım ama bu aylarda zor gazıydı kakasıydı

B
ben ise gitseydim tshirtümü yastık kılıfı yapmayı düsünmüstüm kokumu alsın diye

Canim sagim yaptigin makinanin markasi nedir memnunmusun?ben elimdeki makinayla cok sagamiyorum hem canim aciyo hemde dogru duzgun sut gelmiyor

Benimde ayni malesef

abkaradayim. 2 bebeyle geziyrm ... evet ikisiyle tek cikinca tirsiyorum ama cikiyorum. konum bildir bulusuruz
Yaa ne guzel, ben bugun 2 ay sonra ilk defa gittim avm ye, . Aşiri kalabalik, çok gerildim. Bebegimi korkuttu o çiglik atan büyük bebekler (
Anladim ki avm ye haftaiçi ve erken saatte gidilirmiş bebekle.

Çarsamba kakasını yaptı bır daha yapmadı masaj yaptım zeytınyagı ıle pamugu poposunda gezdırdım yapmadı. Baska onerısı olan var mı uc gunde fılan yapıyordu bu kez daha cok uzadı
Sen kendin zeytinyagi icmeyi denedin mi, o da iyi gelir, sabahlari açken 2 yemek kasigi hatta 1 kahve fincani içsen mutlaka etksiini görürsün inşallah. Gecmis olsun

9 12 mi?
Ay ben şok.
Bizim bebe daha 3 6 ay yeni. Giyiyor ki e bebekten aldığım tulumlar kocaman oldu 3 6 ay.
3 aylık olacak inş carşamba günü.
Kilo 6700 boy 62 cm falan
Kuzum
9 12 mi?
Ay ben şok.
Bizim bebe daha 3 6 ay yeni. Giyiyor ki e bebekten aldığım tulumlar kocaman oldu 3 6 ay.
3 aylık olacak inş carşamba günü.
Kilo 6700 boy 62 cm falan
Canım tulumda boyu doldurmak tam olursa oluyor ama üst alt takımlarda veya eşofman takımlarında dedgm gibi kolunu kırıp kıyafetin içini de dolduruyor. Belki benim aldgm kalıplardan bilemyrm ama şok olma yaa kıyamam sana

PiaLeon ikinizr de gecmis olsun burunda hirilti oksuruk ve tikanma icin doktor sekrol yazmisti bize habrerin olsun
Canım ateş 38 değilse kusma yoksa halsiz değil ve emiyorsa hastaneye gitme dedi doğum yaptirn doktorum. serum fizyolk al diye önerdi. Geçmiş olsun sizin yavrunuza da

Benimki sadece 100gr vermişti mesela çünkü doğuma yakın su toplarmis bebeklern vücudu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…