Çamaşırı zor yıkıyorum tatlim duşa zor girip sagim yapmak yemek yemek tuvalete gitmek icin anlik uyumasini.bekliyorum cogu anlamayabilir yada inanmayabilir.ama.kolik.cocuk oyle surekli.kucakta sizdigi an ki o ani bulmak mesele yataga koyuyorsunn dk uyuyup kıyamet.kopuyor o bezi alıp yikamak kurutmak benim.icin hayal bu çocukla arti ben pratik cozumleri sevmişimdir kullan at mantığı
Evet valla kumas bes kullanabilene saygim war ama benim icin de imkansiz onlari yika utule et eyle... Giysilerin hepsi birikiyo pzt gunu hepsini yikiyorum sali da utu gunu duzenek bu sekilde... Ama ustune bide o bezler ciksa hayatta basedemem surekli kucakta hatta utuyu bile ben languruyla yapiyorum
Sanırımm yavastan kafayı sıyırıyorum
1cc =1 ml değil mi?
Neden biberonda 30 cc cıkan süt ,saklama posetinde 50 ml veya daha fazla cıkııor?
Kafam durdu artk valla
Oniki parmak ameliyati olan bi arkadas vardi o noldu kutuphanecianne miydi... BBluemom44
hic sesin cikmiyo Zeytinliiielaide
arkadaslar her sey yolunda mi Ateacherlady
1cc =1 ml değil mi?
Neden biberonda 30 cc cıkan süt ,saklama posetinde 50 ml veya daha fazla cıkııor?
Kafam durdu artk valla
Ya kizlar benim gogusler artik cok yumusak hic sertlesmiyo ben anlamadim sut geliyo ama iste egendim sut sizmasi fakan hicbi sey yok ama sut ayni geliuo ben anlamadim ya yawas yawas azaliyo mu bu
Ya kizlar benim gogusler artik cok yumusak hic sertlesmiyo ben anlamadim sut geliyo ama iste egendim sut sizmasi fakan hicbi sey yok ama sut ayni geliuo ben anlamadim ya yawas yawas azaliyo mu bu
Göğüsler terbiye oluyor ihtiyaç kadar süt üretiyor artık canım hep sızlasaydı ve aksalardı göğüsler 24 ay emzirmek imkansız olurdu diyordu bi emzirme danışmanı merak etme sütün var canım ve yavrucuğa yetiyor
Oniki parmak ameliyati olan bi arkadas vardi o noldu kutuphanecianne miydi... BBluemom44
hic sesin cikmiyo Zeytinliiielaide
arkadaslar her sey yolunda mi Ateacherlady
Canım giremiyorum kaç zamandır ya yoğunum üç bebeyle level atladım resmen okula gidiyo oğlan ödevi bitmiyo iş güç.. Her şey yolunda hamdolsun sizler nasılsınız
1cc =1 ml değil mi?
Kafam durdu artk valla
1cc =1 ml değil mi?
Kafam durdu artk valla