2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet valla kumas bes kullanabilene saygim war ama benim icin de imkansiz onlari yika utule et eyle... Giysilerin hepsi birikiyo pzt gunu hepsini yikiyorum sali da utu gunu duzenek bu sekilde... Ama ustune bide o bezler ciksa hayatta basedemem surekli kucakta hatta utuyu bile ben languruyla yapiyorum

Sanırımm yavastan kafayı sıyırıyorum
1cc =1 ml değil mi?
Neden biberonda 30 cc cıkan süt ,saklama posetinde 50 ml veya daha fazla cıkııor?
Kafam durdu artk valla
Aynen posete girdimi bende bi huzur oluyo artmis gozukuyo ya fotosunu cekip kaynanaya atmalik

Ya kizlar benim gogusler artik cok yumusak hic sertlesmiyo ben anlamadim sut geliyo ama iste egendim sut sizmasi fakan hicbi sey yok ama sut ayni geliuo ben anlamadim ya yawas yawas azaliyo mu bu

Ya kizlar benim gogusler artik cok yumusak hic sertlesmiyo ben anlamadim sut geliyo ama iste egendim sut sizmasi fakan hicbi sey yok ama sut ayni geliuo ben anlamadim ya yawas yawas azaliyo mu bu
Göğüsler terbiye oluyor ihtiyaç kadar süt üretiyor artık canım hep sızlasaydı ve aksalardı göğüsler 24 ay emzirmek imkansız olurdu diyordu bi emzirme danışmanı merak etme sütün var canım ve yavrucuğa yetiyor

1cc =1 ml değil mi?
Neden biberonda 30 cc cıkan süt ,saklama posetinde 50 ml veya daha fazla cıkııor?
Kafam durdu artk valla

Ay tam onu düşünüyordum ya iki gündür. Yaşasın saklama poşetleri

Tam yazıyordum ki zeynepaligndz yazmış.

Eklentiler

• C51937F7-C760-40BA-8601-E9E09ED0060D.webp
    95 KB · Görüntüleme: 52
Ahh katilabilsem keske biz de ufak capli bir istanbul bulusmasi duzenlemeye calisiyoz I ikuayko ile ama bahalim
Bulusucaz sen görürsün
1cc =1 ml değil mi?
Kafam durdu artk valla
Poset dik yatay vs sacma bi sekilde duruyo, sen ona bakma.
Ben varim bir istanbullu olarak
Neresindesin?

Meme terbiyesi yaşıyorsunuz.
Artık memelere bebeğinizin ihtiyacı kadar süt üretilecek.
Aslında her şey yoluna giriyor demek bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…