- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.195
- 78
- 32
Otizm vs bunlar için çok erken.Biri otizim biri epilepsi belirtisikafayı yemek üzereyim iki gündür
Kızlar bebeğiniz hiç dalıyor mu? Ve tepki vermediği oluyor mu dalınca? Birde tekrar eden haraketleri varmı baş sallanama omuz çekme gibi
Dalma normal fakat 15-20saniye uzuyor ve ses ike dokunmaya tekpi vermiyor. Sarsıyorum yinede tepki vermiyor
Otizm tanısı falan mümkün değil.tekrarlayan hateketi olmadi canim.
bazen daliyor ama saniyelik ve cabuk tepki veriyor. bu normal diye biliyorum..
otizim tanisi icin cok erken diye biliyrm.
epilepsi icin de arkadasim kizinda ancak 2 ya da 3 yasinda teshis konmustu diye hatirliyrm. bebeklikte konuyor mu teshisi bilemiyorum.
Korkma canim o zmanHer zaman canım gözünü gözümden hiç ayırmıyor ki. Genel olarak asık suratlı olsakta annesine çok güzel gülücükler veriyor sürekli☺
Ya bakma sen İnternete mi baktın Allah korusun ya inşallah öyle bişey değildirBiri otizim biri epilepsi belirtisikafayı yemek üzereyim iki gündür
Biri otizim biri epilepsi belirtisikafayı yemek üzereyim iki gündür
Canım bu marka bizim oraya ait bir marka magza ama benzerini lcwdan aldik kumaşı da ayniydi kiremit rengiydi 35.90di tanesi.Hamgi marka canım? Leon nasıl
Leon şükür iyi oldu canimm. Arslan Görkem kuzum napiyoo haşin bakışlı erkekimmHamgi marka canım? Leon nasıl
Otizm tanısı bu yaşta asla konlmz canım epilepsi o kadar çok cesidi var ki.Biri otizim biri epilepsi belirtisikafayı yemek üzereyim iki gündür
Sen emerken pis.pislayip salladın mi sürekli o ritmi mi yakalamaya çalışıyor ki bu emzirmede yapilan hata olarak geçiyor canım. Hatta ben emerken basını sevip elini öpüyordum bunu da asla yapmamak gerekmiş çocuğa emerken asla başka uyaran vermemek gerekmiş.ah evet sormak hiç aklıma gelmediPiaLeon maydanozsuyu kızlar 2aylık bebeğin yapması gereken herşeyi yapıyor. Gülüyor aguluyor bana bakıp takip edebiliyor nesnelerle oyun oynayıp tutmaya çalışıyor vs. Ama özellikle emerken kafasını sallıyor 5saniye kadar ben sallıyorsam o sıra duruyorum oda duruyor. Bazen omzunu çekiyor kafasına doğru yine 5-6kez tekrar ediyor. Dirseğini vuruyormuş gibi geriye çekiyor 5-6kez yine. Bunlar belirti olabilir mi bir fikriniz varmı?
Canım bak kendini strese sokma sütümüz gider Allah korusun. Hemen doktoruna danış böyle durumlarda yasayan insan bile unutur yok der bakma çevreye yarın sana burda soyleyen olur eminim.Ay içim rahatladı kime sorsam hiç yapmadı bebeğim diyorlar. Artık herhalde gerçekten sıkıntılı bir durum diyordum kendi kendime. Sizde denk geldiyseniz böyle şeylere normaldir inşallah. Özellikle dalma olayını takip edip gerekirse doktora gitmeyi düşünüyorum ama
Yok artk evde teshiss koymuyoruuuz kendi kendimizeBiri otizim biri epilepsi belirtisikafayı yemek üzereyim iki gündür
Anladım, o zaman şöyle yapabilirsiniz.motilium diye bir ilaç var,süt hormonunu artıran.sabah öğlen akşam 2 şer tane atıyorsun.aynı zamanda bebeklere bu ilacın şurubunu da veriyorlar reflüsü olduğunda.benim doktorumun süt artırmak için verdiği reçete de bu ilaçta vardı ama ben başlarda kullanmayı düşünsem de yinede kullanmadım.çünkü sütüm yeterliydi bebeğime.zaten bu ilacı genelde ikiz annelerine öneriyorlar.6 aylık olana kadar kullanabilirsin tabiki doktoruna danışarak.6 aydan sonra ek gıda dönemi olduğu için her halükarda yeter zaten.ha baktın olmadı, ilacı kullanmak istemezsen veya kullandığın halde yine de yetmiyorsa,o zaman süt+mama şeklinde devam etmek zorundasın.onlara emdiği bir yudum anne sütü bile şifa zaten.miktarının çokta önemi yok.önemli olan aç kalmamaları.eğer hala istiyorlarsa doymuyorlarsa mamadan mahrum bırakma.karnı tok bebeler mışıl mışıl uykular daha çabuk büyüyen bebişler :)))
Aynen oyle internette çok arastirma yapmak dogru degil, bakmamak lazim , kizimda 3.topuk kanini istemislerdi , tsh yuksekligi varmis. Internete baktim dünyam başima yikildi, Allaha bin sükur sonra birsey cikmamisti. Sukurler olsunYa bakma sen İnternete mi baktın Allah korusun ya inşallah öyle bişey değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?