2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Burda bi arkadaş vardı otizimli çocukların öğretmeniydi sanırım o sana yardımcı olabilir belki B Bluemom44
ah evet sormak hiç aklıma gelmedi PiaLeon maydanozsuyu kızlar 2aylık bebeğin yapması gereken herşeyi yapıyor. Gülüyor aguluyor bana bakıp takip edebiliyor nesnelerle oyun oynayıp tutmaya çalışıyor vs. Ama özellikle emerken kafasını sallıyor 5saniye kadar ben sallıyorsam o sıra duruyorum oda duruyor. Bazen omzunu çekiyor kafasına doğru yine 5-6kez tekrar ediyor. Dirseğini vuruyormuş gibi geriye çekiyor 5-6kez yine. Bunlar belirti olabilir mi bir fikriniz varmı?

Hic sarsmadim ama seslendim tepki vermedi
Bu ustte dedigin kafa sallamayi memeyi kacirinca yapiyor, o omza kafayi cekme falan da gördüm
Canım bizimkide emerkene hırslanıyo süt çok geldiğinde omzunu çeker gibi ritim tutar gibi yapıyo normal bence
Ay içim rahatladı kime sorsam hiç yapmadı bebeğim diyorlar. Artık herhalde gerçekten sıkıntılı bir durum diyordum kendi kendime. Sizde denk geldiyseniz böyle şeylere normaldir inşallah. Özellikle dalma olayını takip edip gerekirse doktora gitmeyi düşünüyorum ama

Kalbini ferah tut bebeğim

Dalma bizde de oluyo yok yaw ben sanmiyorum

Kızlar bebeğiniz hiç dalıyor mu? Ve tepki vermediği oluyor mu dalınca? Birde tekrar eden haraketleri varmı baş sallanama omuz çekme gibi
Çok şükür olmadı.
Nörolojiye götürün.
Ama bu çok normal de Bi durum olabilir heleki ailenizde de bebekken dalan birileri varsa genetik olabiliyor.
Ama önce doktor görmeli.

Çok normal de olabilir nörolojik Bi sorun da olabilir
Benim oğlum da emerken kafasını sallıyor.
Şu an çok refleksif hareket ediyorlar.
Her hareketleri neredeyse öyle.
Siz Nörolojiye götürün eğer çok tepkisiz kalıyorsa dalınca ve tekrarlayan hareketler varsa epilepsi açıcısından değerlendirsinler.
Ama yüzde 90 normaldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…