2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim insallah hayirlisi olur senin icin ama bebis daha cok kucuk degil mi, izin cok az mi verdiler ? En az 6 ay veriyorlar saniyordum

Kızlar dün sahip Dolaba koyduğum sütü saklama poşeti ile buzluğa atabilirmiyim,bir gün dolapta beklemiş olması sorun olur mu

Armut da yedım ben hala yapmadı kayısı ıncır fılan da yıyorum doktor dokunma dedı kabız olsa zorla olsa yapardı dedı annesı sütü oluyor bekleyelım eger huzursuz olursa gelın dedı
Dokununca ağlıyorsa sertse keyifsizse ve 1 haftayi gectiyse gel dediler bana bekle biraz canim zeytinyagi ic iki.kasik yumusatsin

Ya masallah buraya kadar gelmssn ya. Branşın neydi önceden hazırlıgn var mıydı cesaret edeblmssn ben tezimi sekillendremyrm bile

Kizlar benim kanama doğumun 28. Günde bitti gibiydi 4 gün geçti biraz geldi kesildi sonra 10 gün süre sonra tekrar başladı ve kesilmiyor sanirim 13-14 gündür kanama devam 55 günlük olduk. Hic böyle olan var mi? Ilk dogumdada hiç kesilmeden 60 gün kanamam olmuştu plasentadan parca kalmış kürtaj oldum çok nadir olur demişlerdi. Gene mi aynısı oldu doktora cuma günü gidicem

1. Benimde aralıklı olarak 56gün surdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…