2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Simdi ben de cay yapiyodum temizlim diye gozunu insallah ise yarar
Canım cay süt fılan sürme doktor sadece verdıgı kremı kullan ya da damla. Bana da cay sür süt koy dedıler tam bır ay ıyılesmedı sonra ben dırendımdoktora gıtcem dıye damla verdı uc gune gectı yavrum bır ay oyle gezdı sırf koca karı laflarından esım ve aılesı doktora goturmeyın dıye sureklı soylendı en son dedım suan gelısımı en hızlı oldugu zaman gözünün kapalı olması sorun olabılır dedım doktor dedı bırsey surme cunku sterıl degıl hava ıle temaz edıyor

Ben normal gunde bu dedıklerını yapmıyorum düz kek daha kolay

Aynen canim hasbinallahvenimelvekil diyip basladim gazamiz mubarek olsun tarif bakarken yaziyirum bu arada neyse cunartesi gunu stres atariz
aynen cnm
2 ay asımızı olduk
1 kilo almıs ama tabi mama bebesi
Kalca ults.normal cıktı cok sükür
Günde 600 ml varsa süt mamayı bırak dedi
Bende 150 ml anca dedim ozman devam dedi mamaya
hicccc uzulme. mama da olsa meme de olsa bebe mi bebe saglikli mi sukur bitti

2 ay asımızı olduk
CNi sağolsun herkes anne sutuyle beslenmek zorunda degil canim

Simdi doktor ilac ywzri canim onu kullaniyorum ama capaklari cayli pamukla siliyorum

Canım cay süt fılan sürme doktor sadece verdıgı kremı kullan ya da damla. Bana da cay sür süt koy dedıler tam bır ay ıyılesmedı sonra ben dırendımdoktora gıtcem dıye damla verdı uc gune gectı yavrum bır ay oyle gezdı sırf koca karı laflarından esım ve aılesı doktora goturmeyın dıye sureklı soylendı en son dedım suan gelısımı en hızlı oldugu zaman gözünün kapalı olması sorun olabılır dedım doktor dedı bırsey surme cunku sterıl degıl hava ıle temaz edıyor
[/QUOTE]
bizimkinin de gozu capaklaniyordu doktor damla verdi ama tam geçirmedi tekrar gidecegim sen hangi ilaci kullandin da gecti

2 ay asımızı olduk
masallah annesi hic uzulme bende gram meme emmemisim eski zaman annem anlatır bazen, eltiler falan hepsi ayni evde yasamislar birkac yil yeme icme para hepsi ortakmis bana mama alamazmis istemeye de cekinirmis pirinç unundan mi oyle biseyden mama yaparmis oyle boyle büyütmüş beni allaha sukur doktor yüzü görmedim, grip dışında hastalik bilmem

bizimkinin de gozu capaklaniyordu doktor damla verdi ama tam geçirmedi tekrar gidecegim sen hangi ilaci kullandin da gecti
[/QUOTE]
Sen atmıstn o gecırdı doktor onu verdı. Hala mı akıyor canım senın

Evet eli ağzına gitmeye başladı artık bir bakıyorum memeyi atıp elini sokmuş. Birde baş parmakla yetinse iyi yumruğunu sokmaya çalışıyor komple Bu ağız suyu için vs kehribar kolyeyi öneriyorlar. Alıp almamak konusunda kararsızım çok mu küçük takmak için diye

Serum fzyljk kullandk Leon için ilk hasta oldgnda sabahları genelde hırıltısı devam ediyor kendi sütünüzle denednz mi hic bugün niyetim oyle
Sütü burnuna damlatmayacaksın dimi doktor günde 4kez kullanabilir dedi özellikle gece yatmadan ve sabah uyandığında damlatıyorum baya evimiz çok nemli çünkü %78

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…