- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Kolay gelsin canim yine de kendini harap etmeAynen canim hasbinallahvenimelvekil diyip basladim gazamiz mubarek olsuntarif bakarken yaziyirum bu arada neyse cunartesi gunu stres atariz
Canım cay süt fılan sürme doktor sadece verdıgı kremı kullan ya da damla. Bana da cay sür süt koy dedıler tam bır ay ıyılesmedı sonra ben dırendımdoktora gıtcem dıye damla verdı uc gune gectı yavrum bır ay oyle gezdı sırf koca karı laflarından esım ve aılesı doktora goturmeyın dıye sureklı soylendı en son dedım suan gelısımı en hızlı oldugu zaman gözünün kapalı olması sorun olabılır dedım doktor dedı bırsey surme cunku sterıl degıl hava ıle temaz edıyorSimdi ben de cay yapiyodum temizlim diye gozunu insallah ise yarar
Ben normal gunde bu dedıklerını yapmıyorum düz kek daha kolayMakarna salatası.
Pandispanya yap bardakla yuvarlak kes uzerin krema kaln kekleride robottam geçir ustune serp. Porsiyon pasta olsun. Can kurtaran pastam
Klasik anne poğacssı (arda turkmenin tarifi efsane oluyor)
Bir ıslak Arap kurabiyesi
Mayalanma derdi yok.
Ben normal gunde bu dedıklerını yapmıyorum düz kek daha kolay
aynen cnmAynen canim hasbinallahvenimelvekil diyip basladim gazamiz mubarek olsuntarif bakarken yaziyirum bu arada neyse cunartesi gunu stres atariz
hicccc uzulme. mama da olsa meme de olsa bebe mi bebe2 ay asımızı olduk
1 kilo almıs ama tabi mama bebesi
Kalca ults.normal cıktı cok sükür
Günde 600 ml varsa süt mamayı bırak dedi
Bende 150 ml anca dedim ozman devam dedi mamaya
CNi sağolsun herkes anne sutuyle beslenmek zorunda degil canim2 ay asımızı olduk
Simdi doktor ilac ywzri canim onu kullaniyorum ama capaklari cayli pamukla siliyorumCanım cay süt fılan sürme doktor sadece verdıgı kremı kullan ya da damla. Bana da cay sür süt koy dedıler tam bır ay ıyılesmedı sonra ben dırendımdoktora gıtcem dıye damla verdı uc gune gectı yavrum bır ay oyle gezdı sırf koca karı laflarından esım ve aılesı doktora goturmeyın dıye sureklı soylendı en son dedım suan gelısımı en hızlı oldugu zaman gözünün kapalı olması sorun olabılır dedım doktor dedı bırsey surme cunku sterıl degıl hava ıle temaz edıyor
Masallah canim gayrt saglikli onemli olan o...2 ay asımızı olduk
Aynen saglıklı olsunda önemli olan oMasallah canim gayrt saglikli onemli olan o...
masallah annesi hic uzulme bende gram meme emmemisim eski zaman annem anlatır bazen, eltiler falan hepsi ayni evde yasamislar birkac yil yeme icme para hepsi ortakmis bana mama alamazmis istemeye de cekinirmis pirinç unundan mi oyle biseyden mama yaparmis oyle boyle büyütmüş beni allaha sukur doktor yüzü görmedim, grip dışında hastalik bilmem2 ay asımızı olduk
bizimkinin de gozu capaklaniyordu doktor damla verdi ama tam geçirmedi tekrar gidecegim sen hangi ilaci kullandin da gectiCanım cay süt fılan sürme doktor sadece verdıgı kremı kullan ya da damla. Bana da cay sür süt koy dedıler tam bır ay ıyılesmedı sonra ben dırendımdoktora gıtcem dıye damla verdı uc gune gectı yavrum bır ay oyle gezdı sırf koca karı laflarından esım ve aılesı doktora goturmeyın dıye sureklı soylendı en son dedım suan gelısımı en hızlı oldugu zaman gözünün kapalı olması sorun olabılır dedım doktor dedı bırsey surme cunku sterıl degıl hava ıle temaz edıyor
Hangi markanınki canımBen kullanıyorum.
Düzleşme bariz azaldı.
Bakalım umarım iyice düzelir
Evet eli ağzına gitmeye başladı artık bir bakıyorum memeyi atıp elini sokmuş. Birde baş parmakla yetinse iyi yumruğunu sokmaya çalışıyor kompleBebislerimiz suan oral donemdeler herseyi agizlariyla kesfediyolar ayrica da ellerini kesfettiler o yuzden normal kizlar 3.aylariyla birlkte yavastan damaklari da kasinmaya baslar. bnm kiz deli gibi basparmagini emiyo emzigi itip elini sokuyo agzina bi de agzinin suyu akmaya basladi fenalardayiz
Sütü burnuna damlatmayacaksın dimiSerum fzyljk kullandk Leon için ilk hasta oldgnda sabahları genelde hırıltısı devam ediyor kendi sütünüzle denednz mi hic bugün niyetim oyle
BabyjemHangi markanınki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?