2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
cnm 4ay maksimum.
ben oglanda 99 gun yasadim.
kizim da kolik ama abisi kadar degil. dedigin gibi bayilmq noktasina geliyrm gun icinde birkac kez. uykusuzluk perisan ediyor. gece 3ten sonra saat basi ayaktayiz. zaten gece 12de uyuyor. iste o 3 saatte uyudum uyudum. yoksa bitik... yalniz degilsin uzulme. inan gececek. yoruldun biliyorum ama emin ol bitiyor.

Bizimki şükür azaldı 2 haftadır

Temmuz annelerinde hic böyle şeyler okumamistim, bize mi özel ben anlamadim ki
erkek çocuklar daha gazlı oluyi yeğenlerden biliyorum
ama uykusuz bebe ayrı bi zor benim kizda 4 den önce uyumuyordu çok sukur artik en gec bir bucuk faln 75 günlük olduk
o bile iyi 4 e kadar uymayınca oturup ağladığın coook oldu
Allh sizlerede yardim etsin canim insallah

uzulme kuzum. ben de hic anne sutu almamisim. 3 gunlukken sehriye corbasinin suyunu icirmis annem. aklimda yerinde sagligim da...
Ayy bi arkadasın annesi gecen dedi,ben dogum yaptım,ilk gece sütüm yok,kız bagırıyo .Hastanede asure cıktı onun suyunu verdim dedi
Onun gibiymis buda
Annemde benim caktırmadan tattırıyo kıza yemek sularından farkediyorm
40 günden sonra basladı durduramıyorz

Ay benim ilk kez başıma geldi kendisi asla süte hayır demeyen bebeydi de belki 1 kez veriyorum biberon ondan mi istemyr yoksa atak donemi mi bilemyrm ama her gün atak sanki

Tadını beğenmemiştie sütün.
Bekleyince lipaz diye bi madde ayrılır ve tasi değişirmiş.
Cezvede kenarları cızırdatıp oyle verin diyorlar. Buzluğa da öyle yapıp atılmalıymış. Yani eğer içmiyorsa normal.

Sen usumedigini dusunuyosan ev de sicaksa normal o zaman canim en azindn yataktan kaldirrken yelek giydirsen iyi olur bnce. Sirtinin sicagi evin sicakligndan fazla olduğu icin yatarken kalktiginda usuyebilir

Ya kizlar sabaj bi uyandik bi gozu capak icinde doktora yazdim tobradex alin demis gecer mi ki ya cok fena
Iki ihtimal var gozu kafasi usumus olabilir gece hele de banyo yapip yatirdiysan ya da mikrop kapmistir. Kaynamis ilinmis suyla silebilirsin icten disa doğru. Ilac da vermis zaten doktor her turlu gecer

O kolyeyi ben de gorup arastirmistim tee hamileyken. Memnun olan da var olmayan da bi de gerçeğini bulmak zormus sahtesini de sertifikali diye iteliyolarmis. Almayi dusunuyodum ama kararsizliktan vazgeçtim sonra Gercegi cidden pahali. Sahsen kesin isime yarayacağına emin olmadigim biseye o kdr para vermem. Sonunda bu dogal bi surec deyip akisina biraktim

Canım direk ısıyla temas edilmeli mi diyorsun tam anlamadım sagdgm sütü en fazla buzdolabnda 2. Gününde veriyrm öncesinde koku ve tad test ediyorum( kendi sutum diye demiyorum çok tatlı ) annem görünce hep ayy napysnn diyo hala ama bileğe dökünce ziyan mı olsunyani kontrl yanii

Benim doğduğu Tarih o canım.beklenen 1eyluldu,hiriltİ mi benimki sürekli kukruyor ayırt edemem ki hırıltıyi ama bugün Cook açken verdim aldı biberonu
Canım fark ediyor inan hırıltı olsa anlardn. Tekrar denedim emzrdktn sonra aldı sanırm gazi varmış sipaninn

Dr rıfat öztürk videosu var ınst.da kehribar için onu izleynce almktn vazgctm. Siz de bakin

Cevzeye koyup cızırdat.
Emzirme danışmanları da diyor
Cızırdatöa yöntemi diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…