cnm 4ay maksimum.Yaa senin hala koligi devam ediyor mu ben deliricem uyku uyuyamamaktan yorgunluktan bugun artik agladim ya bacaklarim dizlerim agriyo acluktan da bayiliyorum gun boyu ve basim cok agriyo aglama sesi gercekten ne zaman bitecej 3. Aya girecem zaten ne kaldi ki
Bizimki şükür azaldı 2 haftadırcnm 4ay maksimum.
ben oglanda 99 gun yasadim.
kizim da kolik ama abisi kadar degil. dedigin gibi bayilmq noktasina geliyrm gun icinde birkac kez. uykusuzluk perisan ediyor. gece 3ten sonra saat basi ayaktayiz. zaten gece 12de uyuyor. iste o 3 saatte uyudum uyudum. yoksa bitik... yalniz degilsin uzulme. inan gececek. yoruldun biliyorum ama emin ol bitiyor.
erkek çocuklar daha gazlı oluyi yeğenlerden biliyorumTemmuz annelerinde hic böyle şeyler okumamistim, bize mi özel ben anlamadim ki
masallah annesi hic uzulme bende gram meme emmemisim eski zaman annem anlatır bazen, eltiler falan hepsi ayni evde yasamislar birkac yil yeme icme para hepsi ortakmis bana mama alamazmis istemeye de cekinirmis pirinç unundan mi oyle biseyden mama yaparmis oyle boyle büyütmüş beni allaha sukur doktor yüzü görmedim, grip dışında hastalik bilmem
Ayy bi arkadasın annesi gecen dedi,ben dogum yaptım,ilk gece sütüm yok,kız bagırıyo .Hastanede asure cıktı onun suyunu verdim dediuzulme kuzum. ben de hic anne sutu almamisim. 3 gunlukken sehriye corbasinin suyunu icirmis annem. aklimda yerinde sagligim da...
Canım 24 ağustos muydu senin de doğması gerekn tarih? Hiriltisi var mıİki gündür aynısını yaşıyorum ben de
Ay benim ilk kez başıma geldi kendisi asla süte hayır demeyen bebeydi deBenimki hep yapıyor ama doyuncamesela emiyor sonra kafasını çekiyor tekrar verince ittiriyor. Yada sağdığım sütü biberonla verince doyunca mesela aynı leon gibi diliyle itekliyor sürekli. Bazen emsin diye ısrar ediyorum sonra evde bir yere gidip geliyorum diyelim beni görünce direk diliyle ittirme haraketi yapıyor meme istemiyorum sakın verme gibi. Bence güzel bişey doyduğunu anlıyorum ve ısrar etmiyorum artık saygı duyuyorum
Tadını beğenmemiştie sütün.Arkadaşlar bu saatlerde geceden sagdgm sütü veriyorum biberonla Leon ilk kez diliyle itti sonra meme verdim belki nefes alıp icemyr diye ama memeyi kapti hemen sonra yine verdim alır gibi yaptı ama azcık çekti bıraktı biberonu. Ilk kez böyle bir şey oldu.
Yasayan var mi? Biberonu küvezde mama verildgndn beri kullanyrz
Sen usumedigini dusunuyosan ev de sicaksa normal o zaman canim en azindn yataktan kaldirrken yelek giydirsen iyi olur bnce. Sirtinin sicagi evin sicakligndan fazla olduğu icin yatarken kalktiginda usuyebilir.
Ben baya çıplak gezdiriyorum Galiba bebeği.
Ev 22 derece.
Patik alt, kısa kollu/sıfır kol zıbın ve uzun çıtçıtlı badi giydiriyorum.
Dısarı çıkarken buna ek hırka ve bere.
Ağrı bugun 4 derece mesela sabah.
Göğsü falan da sıcak.
Yine de acaba yelek mi giysirsem ki?
Gece üstünü açıyor sıcak oluyor bedeni örtmüyorum.
Iki ihtimal var gozu kafasi usumus olabilir gece hele de banyo yapip yatirdiysan ya da mikrop kapmistir. Kaynamis ilinmis suyla silebilirsin icten disa doğru. Ilac da vermis zaten doktor her turlu gecerYa kizlar sabaj bi uyandik bi gozu capak icinde doktora yazdim tobradex alin demis gecer mi ki ya cok fena
O kolyeyi ben de gorup arastirmistim tee hamileyken. Memnun olan da var olmayan da bi de gerçeğini bulmak zormus sahtesini de sertifikali diye iteliyolarmis. Almayi dusunuyodum ama kararsizliktan vazgeçtim sonraEvet eli ağzına gitmeye başladı artık bir bakıyorum memeyi atıp elini sokmuş. Birde baş parmakla yetinse iyi yumruğunu sokmaya çalışıyor kompleBu ağız suyu için vs kehribar kolyeyi öneriyorlar. Alıp almamak konusunda kararsızım çok mu küçük takmak için diye
Benim doğduğu Tarih o canım.beklenen 1eyluldu,hiriltİ mi benimki sürekli kukruyor ayırt edemem ki hırıltıyiCanım 24 ağustos muydu senin de doğması gerekn tarih? Hiriltisi var mı
Canım direk ısıyla temas edilmeli mi diyorsun tam anlamadımTadını beğenmemiştie sütün.
Bekleyince lipaz diye bi madde ayrılır ve tasi değişirmiş.
Cezvede kenarları cızırdatıp oyle verin diyorlar. Buzluğa da öyle yapıp atılmalıymış. Yani eğer içmiyorsa normal.
Canım fark ediyor inan hırıltı olsa anlardn. Tekrar denedim emzrdktn sonra aldı sanırm gazi varmış sipaninnBenim doğduğu Tarih o canım.beklenen 1eyluldu,hiriltİ mi benimki sürekli kukruyor ayırt edemem ki hırıltıyiama bugün Cook açken verdim aldı biberonu
Dr rıfat öztürk videosu var ınst.da kehribar için onu izleynce almktn vazgctm. Siz de bakinO kolyeyi ben de gorup arastirmistim tee hamileyken. Memnun olan da var olmayan da bi de gerçeğini bulmak zormus sahtesini de sertifikali diye iteliyolarmis. Almayi dusunuyodum ama kararsizliktan vazgeçtim sonraGercegi cidden pahali. Sahsen kesin isime yarayacağına emin olmadigim biseye o kdr para vermem. Sonunda bu dogal bi surec deyip akisina biraktim
Cevzeye koyup cızırdat.Canım direk ısıyla temas edilmeli mi diyorsun tam anlamadımsagdgm sütü en fazla buzdolabnda 2. Gününde veriyrm öncesinde koku ve tad test ediyorum( kendi sutum diye demiyorum çok tatlı ) annem görünce hep ayy napysnn diyo hala ama bileğe dökünce ziyan mı olsunyani kontrl yanii
Tatlım internette baktım yöntemin adı ni değişik yoksa hiç bilgi yoktu. Yardımcı olur msnCevzeye koyup cızırdat.
Emzirme danışmanları da diyor
Cızırdatöa yöntemi diyorlar.
Cızırdatma yöntemi.Tatlım internette baktım yöntemin adı ni değişik yoksa hiç bilgi yoktu. Yardımcı olur msn
Ben dün yaptım rota virüsü canımKizlar aranizda ozel aşilari yaptiran var mi ? Rota virus ve menenjit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?