2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Serum fzyljk kullandk Leon için ilk hasta oldgnda sabahları genelde hırıltısı devam ediyor kendi sütünüzle denednz mi hic bugün niyetim oyle

evt bende diyecektim ince giydiriyorsun diye demedim bebekler çok cabuk usu yo ki
ben bile 21 derecede üşüyorum benim oturduğum oda 24 derece senden fazla giydruyrim

Canım çıngırak bende aldım ama bir videoda böyle sesler cocgn kafasını karistrp mutsuz ediyor demisti uyku meleği youtube videoda sanırım. Ben sonra vermedim eline ama senin oglus mutlu olmuş ne güzel benin kuzum anlamyrdu o zaman

evt bende diyecektim ince giydiriyorsun diye demedim bebekler çok cabuk usu yo ki
ben bile 21 derecede üşüyorum benim oturduğum oda 24 derece senden fazla giydruyrim
Valla ben 22 derece tişörtle dolanıyorum.
Bakıyorum göğsü ensesi hatta elleri ayakları bile sıcak.
Sanırım bebekten bebeğe değişiyor.
Bi de ben kesinlikle sıcağın hasta ettiğine inanan bir insanım.
22 23 derece ideal bence.
Hatta doktorumuz gece 18 20 derece olmalı odası dedi.
Soğuk olur dedik.
Serin olmalı rahat uyku için dedi.
Ama tabi 22 derecede sabitledim.
Nem de 46 47 arası.

Serum fzyljk kullandk Leon için ilk hasta oldgnda sabahları genelde hırıltısı devam ediyor kendi sütünüzle denednz mi hic bugün niyetim oyle
İnstagramda bir doktor var asla yapmayın diyor.
Çökelekleşebilir daha da yıkanabilirmiş.

Canım benimki eliyle tutamayacagi boyutta top içinden de çok yüksek ses gelmiyor kendim gosterip salladım eline vermedim,bir de uzun süre o ses biktirir 5dakika falan gosterip kaldırdım çok uzun tutmadım belki de bu yüzden hoşuna gitti

Bilinçli anne olmak ne güzel

sen benim kv maceralarimi unutmussun

o zaman bakis acini degistirmelisin. suan bebeginden daha kiymetli hicbirsey yok. onun zamanindan calma. mukemmelliyetci olma...
Aynen oyle. Ama esimin isyerinden birinin bebegi oldugunda onlar şube olarak bebek gormeye gittikleri zaman bir surü çesit ikramlar oluyor, o yuzden simdi ben de oyle yapmak zorundayim. Artik ne kadar yapabilirsem . @maydonozsuyu bugun ben iptal. hepinize sevgiler Saglicakla kalin

kolay gelsin canim eğer çok çeşit istersen bi kac da hazır al

o zaman su aciya gecelim. magdem yapman gerekli dert etsen de yapacaksin etmesen de. oyleyse dert etmeme kismina gecip, kendini bir de ruhsal olarak yorma seker

o zaman su aciya gecelim. magdem yapman gerekli dert etsen de yapacaksin etmesen de. oyleyse dert etmeme kismina gecip, kendini bir de ruhsal olarak yorma seker
Aynen canim hasbinallahvenimelvekil diyip basladim gazamiz mubarek olsun tarif bakarken yaziyirum bu arada neyse cunartesi gunu stres atariz

Aynen canim hasbinallahvenimelvekil diyip basladim gazamiz mubarek olsun tarif bakarken yaziyirum bu arada neyse cunartesi gunu stres atariz
Makarna salatası.
Pandispanya yap bardakla yuvarlak kes uzerin krema kaln kekleride robottam geçir ustune serp. Porsiyon pasta olsun. Can kurtaran pastam
Klasik anne poğacssı (arda turkmenin tarifi efsane oluyor)
Bir ıslak Arap kurabiyesi

Mayalanma derdi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…