gecer canim telas etme.Ya kizlar sabaj bi uyandik bi gozu capak icinde doktora yazdim tobradex alin demis gecer mi ki ya cok fena
evt bende diyecektim ince giydiriyorsun diye demedim bebekler çok cabuk usu yo ki.
Ben baya çıplak gezdiriyorum Galiba bebeği.
Ev 22 derece.
Patik alt, kısa kollu/sıfır kol zıbın ve uzun çıtçıtlı badi giydiriyorum.
Dısarı çıkarken buna ek hırka ve bere.
Ağrı bugun 4 derece mesela sabah.
Göğsü falan da sıcak.
Yine de acaba yelek mi giysirsem ki?
Gece üstünü açıyor sıcak oluyor bedeni örtmüyorum.
burnuna mi canim ben yaptım serumdan daha iyi geliyoSerum fzyljk kullandk Leon için ilk hasta oldgnda sabahları genelde hırıltısı devam ediyor kendi sütünüzle denednz mi hic bugün niyetim oyle
Evet canim burnuna dusnyrm ama aynı serum yaptgmz gbi yan yatırıp mi damltcz kaç damla ve neyle damlatcz bilgi verirsn çok sevinrimburnuna mi canim ben yaptım serumdan daha iyi geliyo
Canım çıngırak bende aldım ama bir videoda böyle sesler cocgn kafasını karistrp mutsuz ediyor demisti uyku meleği youtube videoda sanırım. Ben sonra vermedim eline ama senin oglus mutlu olmuş ne güzel benin kuzum anlamyrdu o zamanÇıngıraklı top almıştım bugün kargo geldi. Bi salladım çıldırdı benim oğlannasıl kipirdiyor nasıl heyecanlı oyun halısı da akşama doğru gelir bugün coşkuyu verecem
Şok olacak yine
Valla ben 22 derece tişörtle dolanıyorum.evt bende diyecektim ince giydiriyorsun diye demedim bebekler çok cabuk usu yo ki
ben bile 21 derecede üşüyorum benim oturduğum oda 24 derece senden fazla giydruyrim
İnstagramda bir doktor var asla yapmayın diyor.Serum fzyljk kullandk Leon için ilk hasta oldgnda sabahları genelde hırıltısı devam ediyor kendi sütünüzle denednz mi hic bugün niyetim oyle
Canım benimki eliyle tutamayacagi boyutta top içinden de çok yüksek ses gelmiyor kendim gosterip salladım eline vermedim,bir de uzun süre o ses biktirir 5dakika falan gosterip kaldırdım çok uzun tutmadım belki de bu yüzden hoşuna gittiCanım çıngırak bende aldım ama bir videoda böyle sesler cocgn kafasını karistrp mutsuz ediyor demisti uyku meleği youtube videoda sanırım. Ben sonra vermedim eline ama senin oglus mutlu olmuş ne güzel benin kuzum anlamyrdu o zaman
Öyle bir zamanı geliyor ki ne meme ne mama sadece elini emmek istiyorBizimki de eldiven emiyor
Bilinçli anne olmak ne güzelCanım benimki eliyle tutamayacagi boyutta top içinden de çok yüksek ses gelmiyor kendim gosterip salladım eline vermedim,bir de uzun süre o ses biktirir 5dakika falan gosterip kaldırdım çok uzun tutmadım belki de bu yüzden hoşuna gitti
Simdi ben de cay yapiyodum temizlim diye gozunu insallah ise yararBizim ilk doğduğunda hep öyleydi.
Kapalı duruyordu.
Çay ile pansuman yaptık her gün 3 4 kez
Geçti şükür.
Aynen oyle. Ama esimin isyerinden birinin bebegi oldugunda onlar şube olarak bebek gormeye gittikleri zaman bir surü çesit ikramlar oluyor, o yuzden simdi ben de oyle yapmak zorundayim. Artik ne kadar yapabilirsem . @maydonozsuyu bugun ben iptal.sen benim kv maceralarimi unutmussun
o zaman bakis acini degistirmelisin. suan bebeginden daha kiymetli hicbirsey yok. onun zamanindan calma. mukemmelliyetci olma...
Bizde de hirilri ve burun tikanikligi hep devam ediyorSerum fzyljk kullandk Leon için ilk hasta oldgnda sabahları genelde hırıltısı devam ediyor kendi sütünüzle denednz mi hic bugün niyetim oyle
canim ben tam emziriken arad a fiskirttim sonrada burnunu sıkar gibi kaşıdımEvet canim burnuna dusnyrm ama aynı serum yaptgmz gbi yan yatırıp mi damltcz kaç damla ve neyle damlatcz bilgi verirsn çok sevinrim
kolay gelsin canim eğer çok çeşit istersen bi kac da hazır alAynen oyle. Ama esimin isyerinden birinin bebegi oldugunda onlar şube olarak bebek gormeye gittikleri zaman bir surü çesit ikramlar oluyor, o yuzden simdi ben de oyle yapmak zorundayim. Artik ne kadar yapabilirsem . @maydonozsuyu bugun ben iptal.hepinize sevgiler Saglicakla kalin
o zaman su aciya gecelim. magdem yapman gerekli dert etsen de yapacaksin etmesen de. oyleyse dert etmeme kismina gecip, kendini bir de ruhsal olarak yorma sekerAynen oyle. Ama esimin isyerinden birinin bebegi oldugunda onlar şube olarak bebek gormeye gittikleri zaman bir surü çesit ikramlar oluyor, o yuzden simdi ben de oyle yapmak zorundayim. Artik ne kadar yapabilirsem . @maydonozsuyu bugun ben iptal.hepinize sevgiler Saglicakla kalin
Aynen canim hasbinallahvenimelvekil diyip basladim gazamiz mubarek olsuno zaman su aciya gecelim. magdem yapman gerekli dert etsen de yapacaksin etmesen de. oyleyse dert etmeme kismina gecip, kendini bir de ruhsal olarak yorma seker
Makarna salatası.Aynen canim hasbinallahvenimelvekil diyip basladim gazamiz mubarek olsuntarif bakarken yaziyirum bu arada neyse cunartesi gunu stres atariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?