- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.195
- 78
- 32
Ben kullanıyorum.Kızlar kafa şekillendirici yastık kullanıp memnun olan varmı özellikle oyun halısında onarken kullanacağım arkası düzleşmeye başlamış
Öf ben 1 haftadir hastayim gribim sanırım dudagm ucukladi dun aksam da gozumun kenari batmaya basladi suan şiş arpacik cikiyo sanırım. Gece 1de de bir gaz sancisi geçirdim biktim vallahi burayi arada okuyorum ama yetisemiyorum yazmaya eskiden uygulamadan bildirim gelirdi o da gelmeyince.
Bizimki de eldiven emiyorBebeğim bir kaç gündür elini emiyordu, engel oluyordum bırakıyordu. Bugün elini ağzından alamadım, kıpkırmızı oldu eli, öyle bir sokuyor ki elini ağzına, damağının izleri hep kalmış elinin üzerinde. Hem çığlık atarak ağlıyor hem hala elini ağzına sokmaya çalışıyor. Belli ki canı çok yandı, elini baya kızartmış. Bu aylarda bu hareketleri normal mi, ne yapmak gerekir bunlara karşı, uygulamayı bu yüzden soruyorum.
Ben baya çıplak gezdiriyorum Galiba bebeği.Öf ben 1 haftadir hastayim gribim sanırım dudagm ucukladi dun aksam da gozumun kenari batmaya basladi suan şiş arpacik cikiyo sanırım. Gece 1de de bir gaz sancisi geçirdim biktim vallahi burayi arada okuyorum ama yetisemiyorum yazmaya eskiden uygulamadan bildirim gelirdi o da gelmeyince.
Bizim ev gunduz asiri sicak aksam hafif serin ama genelde 25derece. Kaloriferler de acik degil. Gunduz Ustune kisa kollu citcitli badi ve uzun kollu badi. Altina corap ve bazen ayakli bazen ayaksiz alt (kalin olmayan penye) . Yataktan kaldirirken mutlaka yelek. Yatarken banyo yapmışsa alt ust takim ustune de tulum icine corap ve atlet niyetine bi citcitli badi. Banyo yapmamissa uzun kollu ust corap ve yine tulum.
Ensesine ve burnuna bakarak usuyup usumedigine karar veriyorum ona gore hareket ediyorum.
Disarda mont gibi pelus kalin bi alt ust takimi var. Bir de ayakli ve eldivenli muflon bi tulum almistm sapka mutlaka takıyorum. Ayakkabisi yok havlu corap ve zaten giydirdigim cogu sey ayakli ay roman yazdm
İlla bir şey ikram etmek zorunda mısınız?Yaa i
Işte oyle kabile gibi geliyorlar,1 saat duracakkar ama bana kac saate mâl olck.
Kesinlikle boyle dha iyiİlla bir şey ikram etmek zorunda mısınız?
Ben çayın yanına kuru kayısı üzüm Hurma koyuyorum.
Kuru pasta alıyoruz.
Bu kadar.
Ewt canim en pratigi o ama kolikleele inan cise gitmrk bild zorbiskuvi pastasi da pratik oluyor
Kesinlikle en iyisini siz yapiyosunuz bunlar cok rhatsixişte ybb ben bundan sevdim bildiğin bez var hiç rahatsız etmiyo bebeği
resmen kaka yapiyo bana bakiyo gülüyor anneee ben yine kirlettim gibisinden
4 derece mi baya baya kış gelmis oraya bizde yataktan kalkinca yelek giydiriyoruz, istanbul bugun 19 derece mesela.
Ben baya çıplak gezdiriyorum Galiba bebeği.
Ev 22 derece.
Patik alt, kısa kollu/sıfır kol zıbın ve uzun çıtçıtlı badi giydiriyorum.
Dısarı çıkarken buna ek hırka ve bere.
Ağrı bugun 4 derece mesela sabah.
Göğsü falan da sıcak.
Yine de acaba yelek mi giysirsem ki?
Gece üstünü açıyor sıcak oluyor bedeni örtmüyorum.
Ağrı da çayın yanına kuruyemiş konur.Kesinlikle boyle dha iyi
Kombiyi açıyor insanlar 3 haftadır.4 derece mi baya baya kış gelmis oraya bizde yataktan kalkinca yelek giydiriyoruz, istanbul bugun 19 derece mesela
Bizim ilk doğduğunda hep öyleydi.Ya kizlar sabaj bi uyandik bi gozu capak icinde doktora yazdim tobradex alin demis gecer mi ki ya cok fena
Kış gelmiş ya sıkı giydir bence.
Ben baya çıplak gezdiriyorum Galiba bebeği.
Ev 22 derece.
Patik alt, kısa kollu/sıfır kol zıbın ve uzun çıtçıtlı badi giydiriyorum.
Dısarı çıkarken buna ek hırka ve bere.
Ağrı bugun 4 derece mesela sabah.
Göğsü falan da sıcak.
Yine de acaba yelek mi giysirsem ki?
Gece üstünü açıyor sıcak oluyor bedeni örtmüyorum.
Geçmiş olsun canımHanımlar bizim minigguşun ayak parmağı kızarmıştı dün. Bügun fena artmış. Tırnağı batmış galiba. Doktora gidivez inş. 3 de.
Ev 22 derece.Kış gelmiş ya sıkı giydir bence
İyi evin ısıtması güzelse sorun yok çok boğup da terletmek de zararlı..Ev 22 derece.
Biz eşimle kısakollu ile dolaşıyoruz.
Biz ne giyiyorsak bir kat fazla giydiriyoruz.
Öyle demişti doktorumuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?