2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
afroditi @Arwien nerdesiniz kizlar.. hawalar ne soguk ne sicak iyce sapittim ne giydirecegimi walla su giysi konusunu da hic sevmiyorum
Öf ben 1 haftadir hastayim gribim sanırım dudagm ucukladi dun aksam da gozumun kenari batmaya basladi suan şiş arpacik cikiyo sanırım. Gece 1de de bir gaz sancisi geçirdim biktim vallahi burayi arada okuyorum ama yetisemiyorum yazmaya eskiden uygulamadan bildirim gelirdi o da gelmeyince.
Bizim ev gunduz asiri sicak aksam hafif serin ama genelde 25derece. Kaloriferler de acik degil. Gunduz Ustune kisa kollu citcitli badi ve uzun kollu badi. Altina corap ve bazen ayakli bazen ayaksiz alt (kalin olmayan penye) . Yataktan kaldirirken mutlaka yelek. Yatarken banyo yapmışsa alt ust takim ustune de tulum icine corap ve atlet niyetine bi citcitli badi. Banyo yapmamissa uzun kollu ust corap ve yine tulum.
Ensesine ve burnuna bakarak usuyup usumedigine karar veriyorum ona gore hareket ediyorum.
Disarda mont gibi pelus kalin bi alt ust takimi var. Bir de ayakli ve eldivenli muflon bi tulum almistm sapka mutlaka takıyorum. Ayakkabisi yok havlu corap ve zaten giydirdigim cogu sey ayakli ay roman yazdm

Bebislerimiz suan oral donemdeler herseyi agizlariyla kesfediyolar ayrica da ellerini kesfettiler o yuzden normal kizlar 3.aylariyla birlkte yavastan damaklari da kasinmaya baslar. bnm kiz deli gibi basparmagini emiyo emzigi itip elini sokuyo agzina bi de agzinin suyu akmaya basladi fenalardayiz

Bizimki de eldiven emiyor

. Ben baya çıplak gezdiriyorum Galiba bebeği.
Ev 22 derece.
Patik alt, kısa kollu/sıfır kol zıbın ve uzun çıtçıtlı badi giydiriyorum.
Dısarı çıkarken buna ek hırka ve bere.
Ağrı bugun 4 derece mesela sabah.
Göğsü falan da sıcak.
Yine de acaba yelek mi giysirsem ki?
Gece üstünü açıyor sıcak oluyor bedeni örtmüyorum.

Ya kizlar sabaj bi uyandik bi gozu capak icinde doktora yazdim tobradex alin demis gecer mi ki ya cok fena

4 derece mi baya baya kış gelmis oraya bizde yataktan kalkinca yelek giydiriyoruz, istanbul bugun 19 derece mesela

Kış gelmiş ya sıkı giydir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…