2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
3 ay kontrolünden geliyoruz
Bu hafta hiç kilo almamış.
Gecen hafta 6600 Dü yine 6600
Mama azaltma yaptığımız için her hafta tartılıyordu. Üzüldüm cidden.
Boyu uzamış biraz.

Hastane tipi makina kiralıycam inş.
Belki sağımla artar süt

Aynen kısmet değilmis
Olanı vercem artk
Tatlim hep ayni ornegi ve kelimeyi soyluyorum anne sütü varsa sahane mama.ocu degil lakin anne sutu alip.alerjik.bagisiklik düşük olan yada mamayla.buyuyup kuvvetli.güçlü sisteme sahip olunabiliniyor bu tamamen yapısal ALLAH tum.bebeklere şifa guc kuvvet versin Rabbim dermansiz dert vermesin insallah

Sütü burnuna damlatmayacaksın dimi doktor günde 4kez kullanabilir dedi özellikle gece yatmadan ve sabah uyandığında damlatıyorum baya evimiz çok nemli çünkü %78
Canim yine güvenip damltmadim ama eğitim aldgmzda göze ve buruna damlatblrsnz demisti hemşire.
Nem şuan 62 meselâ 50 55 olmalı degl mi?
Şimdi nuhar makinesi alsak mi nasıl istenen seviyeye gelcek

Canim yine güvenip damltmadim ama eğitim aldgmzda göze ve buruna damlatblrsnz demisti hemşire.
Buhar makineleri ortamın kuru olmasını engelliyor bildiğim kadarıyla fazla neme birşey yapmaz sanıyorum. Bol bol havalandırmak lazım ama havalandırsamda fazla nemden kurtulamıyorum malesef

45 50 arası olmalı.
Sizin nem azaltıcı klimalardan almanız lazım.
Ağrıda nem 45 50 arası.
Aldık yinede makina.
Kaloriferler yüksek ısıda yanarsa lazım olur diye

Aynen kısmet değilmis
Olanı vercem artk
Hastane tipi makina kullandınız mı hiç hiç verimini arttırmak için.
Benim de sütüm az.
Kiralamayı düşünüyorum.
Günde en az 10 sağım 10 15 dakika yap artar diyorlar.
Bir de motilium ilaç varmış o da iyiymiş

Yaa senin hala koligi devam ediyor mu ben deliricem uyku uyuyamamaktan yorgunluktan bugun artik agladim ya bacaklarim dizlerim agriyo acluktan da bayiliyorum gun boyu ve basim cok agriyo aglama sesi gercekten ne zaman bitecej 3. Aya girecem zaten ne kaldi ki

Canli baglansam.sana auan anlardın yalniz degilsin.kopuyoruz gaz krizindeyiz gecicek sanırım ya

Arkadaşlar bu saatlerde geceden sagdgm sütü veriyorum biberonla Leon ilk kez diliyle itti sonra meme verdim belki nefes alıp icemyr diye ama memeyi kapti hemen sonra yine verdim alır gibi yaptı ama azcık çekti bıraktı biberonu. Ilk kez böyle bir şey oldu.
Yasayan var mi? Biberonu küvezde mama verildgndn beri kullanyrz

Benimki hep yapıyor ama doyunca mesela emiyor sonra kafasını çekiyor tekrar verince ittiriyor. Yada sağdığım sütü biberonla verince doyunca mesela aynı leon gibi diliyle itekliyor sürekli. Bazen emsin diye ısrar ediyorum sonra evde bir yere gidip geliyorum diyelim beni görünce direk diliyle ittirme haraketi yapıyor meme istemiyorum sakın verme gibi. Bence güzel bişey doyduğunu anlıyorum ve ısrar etmiyorum artık saygı duyuyorum

İki gündür aynısını yaşıyorum ben de

Kızlar bugün 3 aylık kontrolüne gittik 7.400 olmuş kuzum doktor çok iyi dedi bende bazen emmek istemiyo dedim çok normal artık istediği zaman emer dedi bazen 5 dk bazen 1 saat emmek ister dedi bu dönemde ağzından salyası akar elini ağzına sokar dedi d vitaminini 2 yaşına kadar kullanmanı öneriyorum dedi sürekli konuşun dedi ne kadar konuşursanız o kadar iyi olur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…