- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.195
- 78
- 32
Ben aldımda bir işe yaramadıHanimlar bu maltlarin yuzde 34 daha az kalorili yazanlari war tadida daha iyi bi koli alicam yine
Aynen kısmet değilmisCNi sağolsun herkes anne sutuyle beslenmek zorunda degil canim
Tatlim hep ayni ornegi ve kelimeyi soyluyorum anne sütü varsa sahane mama.ocu degil lakin anne sutu alip.alerjik.bagisiklik düşük olan yada mamayla.buyuyup kuvvetli.güçlü sisteme sahip olunabiliniyor bu tamamen yapısal ALLAH tum.bebeklere şifa guc kuvvet versin Rabbim dermansiz dert vermesin insallahAynen kısmet değilmis
Olanı vercem artk
uzulme kuzum. ben de hic anne sutu almamisim. 3 gunlukken sehriye corbasinin suyunu icirmis annem. aklimda yerinde sagligim da...Aynen kısmet değilmis
Olanı vercem artk
Canim yine güvenip damltmadim ama eğitim aldgmzda göze ve buruna damlatblrsnz demisti hemşire.Sütü burnuna damlatmayacaksın dimidoktor günde 4kez kullanabilir dedi özellikle gece yatmadan ve sabah uyandığında damlatıyorum baya evimiz çok nemli çünkü %78
Buhar makineleri ortamın kuru olmasını engelliyor bildiğim kadarıyla fazla neme birşey yapmaz sanıyorum. Bol bol havalandırmak lazım ama havalandırsamda fazla nemden kurtulamıyorum malesefCanim yine güvenip damltmadim ama eğitim aldgmzda göze ve buruna damlatblrsnz demisti hemşire.
Nem şuan 62 meselâ 50 55 olmalı degl mi?
Şimdi nuhar makinesi alsak mi nasıl istenen seviyeye gelcek
45 50 arası olmalı.Canim yine güvenip damltmadim ama eğitim aldgmzda göze ve buruna damlatblrsnz demisti hemşire.
Nem şuan 62 meselâ 50 55 olmalı degl mi?
Şimdi nuhar makinesi alsak mi nasıl istenen seviyeye gelcek
Nemi alan klima tarzı ürünler var sanırım.Buhar makineleri ortamın kuru olmasını engelliyor bildiğim kadarıyla fazla neme birşey yapmaz sanıyorum. Bol bol havalandırmak lazım ama havalandırsamda fazla nemden kurtulamıyorum malesef
Hastane tipi makina kullandınız mı hiç hiç verimini arttırmak için.Aynen kısmet değilmis
Olanı vercem artk
Yaa senin hala koligi devam ediyor mu ben deliricem uyku uyuyamamaktan yorgunluktan bugun artik agladim ya bacaklarim dizlerim agriyo acluktan da bayiliyorum gun boyu ve basim cok agriyo aglama sesi gercekten ne zaman bitecej 3. Aya girecem zaten ne kaldi kiTatlim hep ayni ornegi ve kelimeyi soyluyorum anne sütü varsa sahane mama.ocu degil lakin anne sutu alip.alerjik.bagisiklik düşük olan yada mamayla.buyuyup kuvvetli.güçlü sisteme sahip olunabiliniyor bu tamamen yapısal ALLAH tum.bebeklere şifa guc kuvvet versin Rabbim dermansiz dert vermesin insallah
Canli baglansam.sana auan anlardın yalniz degilsin.kopuyoruz gaz krizindeyiz gecicek sanırım yaYaa senin hala koligi devam ediyor mu ben deliricem uyku uyuyamamaktan yorgunluktan bugun artik agladim ya bacaklarim dizlerim agriyo acluktan da bayiliyorum gun boyu ve basim cok agriyo aglama sesi gercekten ne zaman bitecej 3. Aya girecem zaten ne kaldi ki
Yaaa Allah immm ne zaman gececek yarabbim.hayli zaman oldu ya hic azalma bile yokCanli baglansam.sana auan anlardın yalniz degilsin.kopuyoruz gaz krizindeyiz gecicek sanırım ya
Temmuz annelerinde hic böyle şeyler okumamistim, bize mi özel ben anlamadim kiYaaa Allah immm ne zaman gececek yarabbim.hayli zaman oldu ya hic azalma bile yok
Cok sagol canimKolay gelsin canim yine de kendini harap etme
Benimki hep yapıyor ama doyuncaArkadaşlar bu saatlerde geceden sagdgm sütü veriyorum biberonla Leon ilk kez diliyle itti sonra meme verdim belki nefes alıp icemyr diye ama memeyi kapti hemen sonra yine verdim alır gibi yaptı ama azcık çekti bıraktı biberonu. Ilk kez böyle bir şey oldu.
Yasayan var mi? Biberonu küvezde mama verildgndn beri kullanyrz
İki gündür aynısını yaşıyorum ben deArkadaşlar bu saatlerde geceden sagdgm sütü veriyorum biberonla Leon ilk kez diliyle itti sonra meme verdim belki nefes alıp icemyr diye ama memeyi kapti hemen sonra yine verdim alır gibi yaptı ama azcık çekti bıraktı biberonu. Ilk kez böyle bir şey oldu.
Yasayan var mi? Biberonu küvezde mama verildgndn beri kullanyrz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?