2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar menenjit aşılarını ne zaman yaptıcağız doktorunuz bir şey dedi mi ?
2 aydan itibaren yapılabiliyormuş ama bizim doktorumuz bişey demedi ben de sormayı unuttum

Sabah 6 da kalktı daha uyuyacak
6 saat oldu uyumuyor.
Uykusuzluktan sapttı

Valla gaz ve egzema mahfediyor çocuğu bizde.
Kaşınıyor bir yandan ona sinir oluyor.
Sonra gaz sancısı geliyor ona ağlıyor..
Buranın suları felaket ben arıtmadan yıkıyorum. Yuzunde benımde var doktor dokunma krem surme sutun yaglı oldugu ıcın cıkar dıde senınde bebegın kılo alımı ıyı ondan cıkmıs olabılır

Asla uyumaz sallanarak.
Ağlar.
bizimki bayiliyor sallanmaya anakucaginda salla bebek arabasinda sag sol yapip salla gikini cikartmaz.. gecenlerde boza leblebi muhabbeti olmustu bende leblebi aldim netten baktim sütü artiriyormus. sütüm azaldi gibi geliyor cocuk emmek istiyor bakiyom sut gelmiyo cabaliyor eliyle koluyla vuruyor sinirleniyor gelmeyince.

Cızırdatma yöntemi.
Facebook kullanıyorsa emzirme akademisi var orada anlatıyorlar.
İnstagramda da emzirenanne var o da anlatmış
Canım kadinn nerdeyse tüm fotolarına baktm bulamadm sayende bilgilendm ama başka konularda

Canım kadinn nerdeyse tüm fotolarına baktm bulamadm sayende bilgilendm ama başka konularda
Cevzeye sütü koy.
Ocakta hani kenarları cızır cızır eder ya bir süre sonra su falan cezveyi çalkalayınca. Öyle olunca al.

Bizimki de kucakta emerek uyuyor.
O da tabi zor oluyor
Sallasam hemen uyanır.

Buranın suları felaket ben arıtmadan yıkıyorum. Yuzunde benımde var doktor dokunma krem surme sutun yaglı oldugu ıcın cıkar dıde senınde bebegın kılo alımı ıyı ondan cıkmıs olabılır
Evet sütüm yağlı.
Ama bize alerjik dedi.
Süt ve süt ürünleri yemiyorum.
3 4 hafta deniycez.
Zaten 6. Ayda alerji testi yapılacak inş

Canım ben çok araştırdımm kesinlikle ama kesinlikle anne sütünü direk ısıtmayın diyo içindeki besinlere ciddi zarar verir yazıyo
Eğer bebek içmez ise Cızırdatma yapılarak dondurucuya alınıyor.
Lipaz maddesi ayrılıp savundu Bi tat veriyormuş bazı bebekler o tadı sevmeyip içmezmiş.
Evet ısıtılmış olan daha az besleyici ama hiç içmemesinden iyi. Yani mama almasındansa o sütü içsin bin kat iyi diyorlar....
Emzirme danışmanlarının hepsi anlatıyor.
Hatta ebeler bile.
Tabi yapıp yapmamak anneye kalmış.

Canım ben çok araştırdımm kesinlikle ama kesinlikle anne sütünü direk ısıtmayın diyo içindeki besinlere ciddi zarar verir yazıyo
Ben de canım izldgm okudgm doktor ebe hiç bu konuyu duymadım bile sitesinde de çok yazi var denk gelemedim bakcm burda paylaşcm maydanozsuyu
Belki kadının yazdgni paylasrsn burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…